Kostasspil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν βρήκα νήμα γι αυτό και είπα να ανοίξω, αν υπάρχει ας διαγραφεί. 5 επεισόδια και ανακοινώθηκε για 2η σεζόν, πρωταγωνιστεί ο Omar Sy (Intouchables), ενδιαφέρουσα σειρά, τόσο όσο χιούμορ και σε κρατάει. Είναι και λίγα τα επεισόδια οπότε δεν κουράζει. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από Kostasspil
Πανος999 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μια χαρα σειρουλα ειναι...Δεν ειναι κτ το τρομερό,αλλα ειναι οτι πρεπει για να περασεις ενα χαλαρο απογευμα ή βραδυ..Δεν σε κουραζει,δεν σε συγκλονιζει...
Kostasspil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 1 minute ago, Πανος999 said: Μια χαρα σειρουλα ειναι...Δεν ειναι κτ το τρομερό,αλλα ειναι οτι πρεπει για να περασεις ενα χαλαρο απογευμα ή βραδυ..Δεν σε κουραζει,δεν σε συγκλονιζει... Είναι και λίγα τα επεισόδια για να προλάβει να σε συγκλονίσει, αλλά έχει potential.
KilliK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) α ναι. ο Αστυνομος Σαινης προερχεται απο τον αυθεντικο μυθιστορηματικο ηρωα Arsene Lupin. ομοιως και το γνωστο manga/anime Lupin III, το οποιο αργοτερα εγινε και ταινια ως The Castle of Cagliostro απο τον μεγαλο Hayao Miyazaki. ειχα διαβασει για την σειρα, απο εκει εμαθα και την σχεση της με τους αλλους διασημους χαρακτηρες, αλλα δεν ηξερα οτι βγηκε κιολας. ωραια, θα την τσεκαρω. στο ελληνικο Νετφλιξ εχει βγει; η μονο στο αμερικανικο; εμεις κανα reboot του Αστυνομου Μπεκα ποτε θα κανουμε, για να τον εξαγουμε στο Νετφλιξ του εξωτερικου; /S Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από KilliK
coffeex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 37 λεπτά πριν, KilliK είπε α ναι. ο Αστυνομος Σαινης προερχεται απο τον αυθεντικο μυθιστορηματικο ηρωα Arsene Lupin. ομοιως και το γνωστο manga/anime Lupin III, το οποιο αργοτερα εγινε και ταινια ως The Castle of Cagliostro απο τον μεγαλο Hayao Miyazaki. ειχα διαβασει για την σειρα, απο εκει εμαθα και την σχεση της με τους αλλους διασημους χαρακτηρες, αλλα δεν ηξερα οτι βγηκε κιολας. ωραια, θα την τσεκαρω. στο ελληνικο Νετφλιξ εχει βγει; η μονο στο αμερικανικο; εμεις κανα reboot του Αστυνομου Μπεκα ποτε θα κανουμε, για να τον εξαγουμε στο Νετφλιξ του εξωτερικου; /S Ναι υπάρχει. Αν και δεν το περίμενα ήταν καλή σειρά και την είδα με την μια 😎 τώρα περιμένω την 2η Season.
Kostasspil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 46 minutes ago, KilliK said: ο Αστυνομος Σαινης Δεν εννοείς αυτό, σωστά;
KilliK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Δεν εννοείς αυτό, σωστά; ναι αυτο εννοω. ειναι ενδιαφερον το πως προεκυψε οΑστυνομος Σαινης απο το manga, το οποιο βασιζεται στα αρχικα γαλλικα μυθιστορηματα, οπως και αυτη η σειρα.
jerry banana Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Ωραία σειρά τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια τουλάχιστον έτσι ένιωσα προσωπικά .Ορισμένες σκηνές είναι αρκετά τραβηγμένες και εάν χρησιμοποιησεις έστω και το 1% της εγκεφαλικής δραστηριότητας θα αισθανθείς ότι η σειρά σε δουλεύει αλλά γενικά έτσι όπως ρέει και έτσι όπως τους κοροϊδεύει με ικανοποιήσε .Από εμένα ένα τίμιο 7αρακι.
SergioX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Εγώ απεναντίας δεν τρελάθηκα... συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό (εννοείται οτι δεν απευθύνομαι σε όσους την έχουν δει ή τους αρέσει),αλλά είναι κουτο-σειρα...Όλο φρου φρου και αρώματα,σκηνές και τρικ ψευτο-εντυπωσιασμου.Δε νομίζω να δω την 2η σεζόν
Kostasspil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Για να περνάει η ώρα όπως γράφτηκε, καλή είναι. Δεν νομίζω να επιλέξει τέτοιου είδους σειρά όποιος θέλει βαθύτερο σενάριο και character development
koulkos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Για όσους δεν το έχουν δει, κατεβάστε Hustle. Ένα πολύ καλύτερο Lupin, τουλάχιστον στις πρώτες σεζον.
BlueBlade Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελείωσα και το Part 2 μόλις. Η σειρά για εμένα, για αυτό που είναι την βρίσκω εξαιρετική. Το όλο θέμα είναι με τι σκεπτικό θα κάτσεις να την δεις. Δεν είναι καμία σειρά υπερ παραγωγή, με το απίστευτο σενάριο, τα τρελά σκηνικά, τους φανταστικούς χαρακτήρες και την εξέλιξη τους κτλ. κτλ. Είναι μια σειρά που θα βάλεις ένα χαλαρό απόγευμα Παρασκευής και θα την δεις μονορούφι χωρίς να χρειαστεί να σκέφτεσαι και να υπερ αναλύεις όλα όσα βλέπεις. Τίποτα περισσότερο, μπαίνει στην ίδια ακριβώς κατηγορία με το La Casa de Papel. Στα της σειράς, μου άρεσε το δεύτερο κομμάτι όπως μου άρεσε και το πρώτο. Σίγουρα περιμένω άλλα 5 επεισόδια γιατί δεν μου φάνηκε ότι έκλεισε καλά η ιστορία του Λουπεν, ενώ παράλληλα εύχομαι το Netflix να μην αποφασίσει να το ξεχειλώσει όσο δεν πάει, όπως ακριβώς έκανε με το La casa de Papel . Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από BlueBlade 3
managermono Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 καλη για να περναει η ωρα το 1ο παρτ μαρεσε πιο πολυ 1
nickmanak Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μολις τελειωσα και τους 2 κυκλους. Πληρως ψυχαγωγικη απολαυστικη σειρα, αξιζει να τη δειτε παιδια. Μεγαλο ατου που ειναι γαλλικη παραγωγη γιατι αν επαιζαν αμερικανοι θα το εσφαζαν στο καρα κιτς! Αναμενουμε τον 3ο κυκλο- φετος λογικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα