Προς το περιεχόμενο

Wii U

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.θα ήθελα να ρωτήσω οποίος γνωρίζει σχετικά με αυτό το θέμα.εχω βρει από έναν φίλο μου ένα wii U και μου το δίνει.δεν έχει όμως τίποτε άλλο εκτός από το μηχάνημα ούτε το GamePad to Wii U ούτε το τροφοδοτικό κτλπ.θα ήθελα να σας πω εγώ έχω το wii μπορώ να συνδέσω τα περιφερειακά του wii στο wii u? δηλαδή το sensor bar, remote control,nuckhuck,gamepad του wii? δουλεύει το wii u χωρίς το δικό του gamepad?σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οσο θυμαμαι ολα τα περιφεριακα του wii μπαινουν στο wiiu εκτος απο το τροφοδοτικο.Θελει το δικο του.Επισης δεν ξερω αν μπορεις να εχεις τον ελεγχο της κονσολας χωρις την ταμπλετα χειριστηριο του.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.ακριβως αυτό φοβάμαι μήπως δεν έχω όπως λέτε τον έλεγχο της κονσόλας χωρίς την ταμπλέτα.αλλα οκ.σας ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Saturn 1974 είπε

Ευχαριστώ πολύ.ακριβως αυτό φοβάμαι μήπως δεν έχω όπως λέτε τον έλεγχο της κονσόλας χωρίς την ταμπλέτα.αλλα οκ.σας ευχαριστώ πάντως.

Επειδή είχα παλιά wiiu.. Αν έχεις το wiiu pro controller μπορείς να χειριστείς κανονικότατα την κονσόλα χωρίς το wiiu pad(να την ανοίξεις να την κλείσεις και να παίζεις games) .. Απλά μερικά παιχνίδια χρειάζονται το pad για να παίξουν όπως και μερικές εφαρμογές για hack κτλ.. Νομίζω και τα virtua console games χρειάζονται το pad.. Τα περιφερειακά του wii είναι συμβατά και με του wiiu να ξέρεις(σενσορας, χειριστήρια κτλ) .. 

Από εκεί και πέρα αν ο φίλος σου στο χαρίζει το wiiu να το πάρεις, αν στο πουλάει όμως αυτό είναι άλλο ζήτημα.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Α ευχαριστώ πολύ.δηλαδη το gamepad το αυθεντικό της Nintendo που έχω του wii μπορεί να κάνει την δουλειά του wii pro controller?η πρέπει να το αγοράσω και αυτό?με συγχωρείτε μπορεί να λέω και βλακεία τώρα αλλά οκ.ο φίλος μου μου το πουλάει περίπου στα 60 ευρώ.αλλα έτσι όπως μου τα είπατε δηλαδή σε κάποια σημεία κολλάω λίγο.οπως για εφαρμογές η hack όπως λέτε αλλά και τα virtua console games και ότι καποια παιχνίδια χρειάζεται το pad του wii u αυτό με κάνει να το σκέφτομαι.δηλαδη δεν είναι 100% όπως το wii που έχω και παίζω τα παντα.αυτο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα παιχνίδια του wii u.να σας πω ότι είναι τσιπαρισνενο όμως.παντως σας ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Saturn 1974 είπε

Α ευχαριστώ πολύ.δηλαδη το gamepad το αυθεντικό της Nintendo που έχω του wii μπορεί να κάνει την δουλειά του wii pro controller?η πρέπει να το αγοράσω και αυτό?με συγχωρείτε μπορεί να λέω και βλακεία τώρα αλλά οκ.ο φίλος μου μου το πουλάει περίπου στα 60 ευρώ.αλλα έτσι όπως μου τα είπατε δηλαδή σε κάποια σημεία κολλάω λίγο.οπως για εφαρμογές η hack όπως λέτε αλλά και τα virtua console games και ότι καποια παιχνίδια χρειάζεται το pad του wii u αυτό με κάνει να το σκέφτομαι.δηλαδη δεν είναι 100% όπως το wii που έχω και παίζω τα παντα.αυτο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα παιχνίδια του wii u.να σας πω ότι είναι τσιπαρισνενο όμως.παντως σας ευχαριστώ.

Δεν αξίζει τότε να ασχοληθείς αφού στο πουλάει 60 ευρώ.. Μόνο αν είναι είδη χακαρισμενο.. Με του wiiu pro controller ανοίγει και κλείνει σίγουρα η κονσόλα.. Με τα wii motion ναι μεν είναι συμβατά αλλά μπορεί να πρέπει να πατάς το power από την κονσόλα για να ανοίξει (δεν είμαι σίγουρος).. Αλλιώς κάνε μια δοκιμή αφού είναι φιλαράκι σου να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου αξεσουάρ στο wiiu να δεις τι παίζει, αν παίρνει το τροφοδοτικό του wii.. Να ανοίξει η κονσόλα και να συνδέσεις τα controls πατώντας το κόκκινο κουμπάκι από τη κονσόλα και τα χειριστήρια.. Αλλιώς πρέπει να ψάξετε στο ebay για τροφοδοτικό για αρχή.. Έτσι όπως την έχει τη κονσόλα κάνεις δεν θα τη πάρει σε αυτά τα χρήματα, μόνο αν έχει κάποιος wiiu είδη για να πειραματιστει.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, το τροφοδοτικό του wii με του wii u είναι ίδιο.Είχα και τις δυο κονσόλες. Έχουν ίδιο βύσμα και βγάζουν τα ίδια βολτ και αμπερ. Wii u pro controller θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις στο εμπόριο. Υπάρχουν από τρίτους κατασκευαστές αλλά δεν έχουν την ίδια ποιότητα.

Καλύτερα να μην το αγοράσεις, όπως είπαν και οι άλλοι

• Thanks 1
Δημοσ.

Οκ.σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις συμβουλές σας και πραγματικά με βοηθήσατε παρά πολύ.θα κάνω κάποια τσεκαρισματα και από εκεί θα εξαρτηθεί εάν θα την πάρω.

Να είστε όλοι καλά.σας ευχαριστώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...