greekbusters Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα έχω το άνωθεν powerline. Όλα καλά μέχρι που μια μέρα έκανε διακοπή κ κόπηκε το ρεύμα κ έκτοτε δεν έχει λειτουργήσει. Δεν συγχρονίζει σε 2-3 σπίτια που το δοκίμασα πομπός και δέκτης. Έχω δοκιμάσει επαναφορά μέσω αππ αλλά τπτ. Παίζει να έχει χαλάσει ή μου διαφεύγει κάτι; νομίζω δεν είναι και τόσο εύκολο να χαλάσει αλλά ας μ πει αν ξέρει κανένας γνωστής. Ευχαριστώ
SBill Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Αυτό που μπορώ να σου πω, από όσα ξέρω, αυτά έχουν ένα είδος φιλτραρίσματος της γραμμής που διαχειρίζονται τα σήματα. Σε περίπτωση απότομης αλλαγής τάσης μπορεί να πάθει ζημιά. Καλό είναι να καλέσεις απο εκεί που το πήρες και να του πεις ότι δεν δουλεύει. Αν είσαι μέσα στην εγγύηση πρέπει να στο αλλάξουν. 1
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 3 χρονια εγγυηση.μαλλον κατι επαθε αφου δεν παιζει μετα απο hard reset(αν το εκανες) δοκιμασε να δεις αν το καθενα ξεχωριστα το βλεπεις μεσα απο το devolo cockpit. On 21/03/2021 at 09:48, greekbusters said: Καλησπέρα έχω το άνωθεν powerline. Όλα καλά μέχρι που μια μέρα έκανε διακοπή κ κόπηκε το ρεύμα κ έκτοτε δεν έχει λειτουργήσει. Δεν συγχρονίζει σε 2-3 σπίτια που το δοκίμασα πομπός και δέκτης. Έχω δοκιμάσει επαναφορά μέσω αππ αλλά τπτ. Παίζει να έχει χαλάσει ή μου διαφεύγει κάτι; νομίζω δεν είναι και τόσο εύκολο να χαλάσει αλλά ας μ πει αν ξέρει κανένας γνωστής. Ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα