vasilllis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, agiannesg59 είπε Δεν ειπε ουτε ο λουσιφερ ουτε εγω κατι λαθος.Χέστηκα για το μεγκερ. Επίσης δεν ασχοληθηκα με τον φιλο κορακιο που και αυτός μιλαει για κάτι ασχετο με το θεμα Οσο για το συνομιλία μου με το νικο μια χαρα τα ειπα και εγω και αυτος εσυ εισαι λάθος μιας και η ανάρτηση περι ουδέτερου ειναι σχετικη με τα ηλεκτρολογικα αλλα ασχετη με αυτο που λεει ο λουσιφερ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. Α και ειμαι διδάκτωρ πυρηνικής φυσικής στη νασα...................καταλαβες χομπιστα. Εγω ειπα αυτο και ειναι ολοσωστο πρακτικότατο και ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ και πανω απο ολα ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ σε αντίθεση με τις δικες σου αναρτήσεις που ειναι άσχετες. Ενταξει ,εφοσον τα θεωρεις σωστα,ειρωνευεσαι και επιμενεις κιολας,δεν εχει νοημα η συζητηση.Καλη συνεχεια, 1
troi.g Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Το καλυτερο απ'ολα που γινεται πολλες φορες , ειναι οτι καποιος αναφερει οτι εχει καποιο προβλημα, αρκετοι προσπαθουμε να βοηθησουμε , στο τελος αυτος που ειχε το προβλημα δεν αναφερει τι εγινε τελικα , και ολοι οι υπολοιποι τρωγομαστε μεταξυ μας ...... 2 1
troi.g Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν έχω ακόμα πλήρη εικόνα. Απλα το αναφερα , δεν αφορα εσενα μιας και το θεμα σου ειναι μολις χθεσινο , που να δεις θεματα πολλων ημερων που απλα συνεχιζουν και υπαρχουν χωρις να εχουμε μαθει τι εγινε τελικα , αλλα εμεις συνεχιζουμε να την λεμε ο ενας στον αλλον. Εγω γι αυτο και καποιες φορες δεν ασχολουμαι , γιατι προσπαθω να πω τη γνωμη μου για να βοηθησω , και καταληγω να απολογουμαι για το ποιος ειμαι και τη δουλεια κανω. Σορυ για το οφ τοπικ. 2
greekfragma Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν έχω ακόμα πλήρη εικόνα. Μη μας το χαλάς....ηλεκτρολόγους φωνάξαμε...όχι κεραιάδες.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Δεν έχω ακόμα πλήρη εικόνα. Είσαι στο σκοτάδι ακόμα;Κυριολεκτικά; 1 1
rafa1919 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Είσαι στο σκοτάδι ακόμα;Κυριολεκτικά; Απορώ πως δεν έχει καλέσει ακόμη ηλεκτρολόγο ο φίλος... 1
xsterg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 πηρε ρευμα η οχι? γιατι ανοιξε και ενα αλλο ποστ που λεει οτι τωρα δεν εχει νερο... 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις