Προς το περιεχόμενο

Καρτοσυμβόλαιο Βονταφον μεγάλο θέμα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στο αγαπητό φόρουμ πρωί Κυριακής ξημέρωσε και βγήκε ο 1ος λογαριασμός!! αφού βέβαια με είχανε πείσει να δεχτώ το καρτοσυμβόλαιο με τελική τιμή τα 12.80€ ξαφνικά βλέπω το ποσό τον 15.80€ βέβαια πήρα τηλέφωνο και θα δούνε ποιος συνάδελφος έκανε αυτή την προσφορά διότι μου είπε ότι ξέχασε μάλλον να αναφέρει το φπα κλπ και τις κάνω εγώ πολύ απλά το μόνο τελικό ποσό που ανέφερε ήταν το 12.80€ το ίδιο είναι και στην αρραβωνιαρα μου κιόλας στην ηχογράφηση που έχουν μπορεί και να έχω ρωτήσει 20 φορές για το πόσο που μου έλεγε για τελικό ποσό διότι μιλάμε για πακέτο 1000 λεπτά για όλους, 600 βονταφον, 100 sms, 5gb Internet. 

Μήπως θέλουν κυνήγι με κανά δικηγόρο? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, l337 είπε

101 λέξεις χωρίς τελεία που δεν βγάζουν νόημα.

που χάθηκες δηλαδή να σε βοηθήσω με ακόμα ποιο απλά λόγια. 

υποσχέθηκαν το πακέτο στα 12.80€ τελική τιμή και ο λογαριασμός ήρθε 15.80€

Αν ειναι ο πρώτος πολυ πιθανον να περιέχει καποιες μερες παραπάνω απο μήνα, θα περιμένεις τον επόμενο και θα δεις.

Συνήθως αυτο είναι και πολλοί νομίζουν οτι τους χρεώνουν παραπάνω

• Like 1

4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αν ειναι ο πρώτος πολυ πιθανον να περιέχει καποιες μερες παραπάνω απο μήνα, θα περιμένεις τον επόμενο και θα δεις.

Συνήθως αυτο είναι και πολλοί νομίζουν οτι τους χρεώνουν παραπάνω

μου είπε ότι η τελική θα είναι 15.80 και όχι 12.80

Στις 21/3/2021 στις 6:57 ΠΜ, LIGHT1NG είπε

Καλημέρα στο αγαπητό φόρουμ πρωί Κυριακής ξημέρωσε και βγήκε ο 1ος λογαριασμός!! αφού βέβαια με είχανε πείσει να δεχτώ το καρτοσυμβόλαιο με τελική τιμή τα 12.80€ ξαφνικά βλέπω το ποσό τον 15.80€ βέβαια πήρα τηλέφωνο και θα δούνε ποιος συνάδελφος έκανε αυτή την προσφορά διότι μου είπε ότι ξέχασε μάλλον να αναφέρει το φπα κλπ και τις κάνω εγώ πολύ απλά το μόνο τελικό ποσό που ανέφερε ήταν το 12.80€ το ίδιο είναι και στην αρραβωνιαρα μου κιόλας στην ηχογράφηση που έχουν μπορεί και να έχω ρωτήσει 20 φορές για το πόσο που μου έλεγε για τελικό ποσό διότι μιλάμε για πακέτο 1000 λεπτά για όλους, 600 βονταφον, 100 sms, 5gb Internet. 

Μήπως θέλουν κυνήγι με κανά δικηγόρο? 

Επειδή έκανα και εγω τροποοποιήση και έβαλα το καρτοσυμβόλαιο extra surf1 με 14,8€ / μήνα το ρώτησα για τη τελική τιμή . Και τής είπα να μου στείλει και σύμβαση και μετα θα το αποδεχτώ . Έτσι έγινε κιόλας .

Από την στιγμή που υπάρχει μαγνητοφωνημένη συνομιλία η οποία λέει τελική τιμή 12,80€ δεν σε ενδιαφέρει αν έκανε λάθος ο συνάδερφος τους, ούτε αν ο ήλιος σήμερα βγήκε από την Δύση, ούτε αν οι αρκούδες χέζουν στο δάσος (πολύ της μόδας τώρα τελευταία).

Ζητάς την απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας σας και ΑΠΑΙΤΕΙΣ να πληρώσεις 12.80€ και όχι 15,80€. Αν δεν σου δίνουν την συνομιλία ή επιμένουν στο 15,80€ τότε καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ.

Μην βασίζεσαι στα τηλεφωνήματα. Επικοινώνησε με την vodafone μόνο γραπτά πχ με mail ώστε να έχεις γραπτές αποδείξεις.

Υ.Γ.:  Όταν πριν χρόνια πήρα με τηλεφωνική προσφορά (αν θυμάμαι καλά με 25,60€) την vodafone tv και το double play για τρεις μήνες μου έστελναν συνέχεια λάθος λογαριασμό, τη μία 48€  την άλλη 42€ λέγοντας μου ότι αυτό είναι το κόστος της υπηρεσίας μου. Τον τέταρτο μήνα μετά από κάποια Γαλλικά, απειλές για καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. και επιτέλους απομαγνητοφώνηση της προσφοράς είδαν το λάθος τους και διόρθωσαν τον λογαριασμό.

Όλο αυτό το διάστημα πλήρωνα κανονικά τα 25,60€ της τηλεφωνικής συμφωνίας ώστε να μην έχουν κανένα πάτημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...