Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω εναν αφυγραντήρα Inventor Eva II pro και προσπαθώ να τον συνδέσω στην εφαρμογή INVmate II  και πάντα κολλάει στο δευτερο επιπεδο στο 99%.

Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές και με σαρωση και χειροκίνητα, τιποτα.

Κινητο, αφυγραντηρας,ρουτερ ειναι σε κοντινή απόσταση.

Καμιά ιδέα κανείς?

Υπάρχει άλλη εφαρμογή που να μπορεί να συνδεθεί?

inventor.jpg

Δημοσ.

Βάλε να είναι και τα 2 στο ίδιο wifi. Όχι το ένα 2.4 και το άλλο 5Ghz. Κι εμένα δεν συνδεόταν όταν το πήρα και το δούλευα από τα κουμπιά του. Το αποθήκευσα το καλοκαίρι και την επόμενη χρονιά συνδέθηκε με την πρώτη.

p.s.

Διαβάζω στο σκρούτζ: Giannis70: 

καλός αφυγραντήρας με πολύ καλή απόδοση και σταθερή σύνδεση με το wifi. Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στην αφύγρανση του χώρου.

θορυβώδης όμως! στο "silent mode" ακούγεται σαν να έχεις θορυβώδες air condition + ψυγείο μαζί και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι 37db όπως αναφέρει ο Έλληνας κατασκευαστής (Ελληνική εταιρία είναι η inventor).

δεν προτείνεται αν θέλετε να το βάλετε σε υπνοδωμάτιο. θα σας πάρει τα αυτιά.

ΥΓ. στην πραγματικότητα είναι Midea η συσκευή (παίζει με το Midea Air το οποίο είναι ολόιδιο με το Ελληνικό INVmate II app)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, esertas είπε

Βάλε να είναι και τα 2 στο ίδιο wifi. Όχι το ένα 2.4 και το άλλο 5Ghz.

Καλησπέρα. Αυτό πως θα το κάνω; Δεν έχω ιδέα.

Βασικά κάτι smart λάμπες και ενα lg ψυγείο συνδέθηκαν αμέσως με τις εφαρμογές τους, μόνο αυτό μου χει βγάλει την ψυχή. 

Δημοσ.

Στο κινητο μου στις ρυθμισεις εχει wifi frequency band. Απο εκει διαλεξε τη μια απο τις δυο, μην το βαλεις στο αυτοματο, και αν δε συνδεονται , διαλεξε την αλλη

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/3/2021 στις 8:00 ΜΜ, JohnnySilverhand είπε

Στο κινητο μου στις ρυθμισεις εχει wifi frequency band. Απο εκει διαλεξε τη μια απο τις δυο, μην το βαλεις στο αυτοματο, και αν δε συνδεονται , διαλεξε την αλλη

Το δοκίμασα και αυτό. Τίποτα.

Στα 2,4 κολλάει πάλι στο 99% και στα 5 δεν συνδέεται καν στο δίκτυο οπότε δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία.

Έχω απηυδήσει, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giannis2429 είπε

Το δοκίμασα και αυτό. Τίποτα.

Στα 2,4 κολλάει πάλι στο 99% και στα 5 δεν συνδέεται καν στο δίκτυο οπότε δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία.

Έχω απηυδήσει, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

επανεγκατασταση εφαρμογης;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgiouu είπε

επανεγκατασταση εφαρμογης;

Το εχω κάνει και αυτό. 

Μάλιστα δοκίμασα και με το Midea που ειπε ενα παιδι πιο πάνω αλλά τα ίδια κανει και εκει, απλα αντι να κολαει στο 99 πηγαινει μεχρι εκει και ξανα αρχιζει απ την αρχη συνεχεια.

Κουλό έτσι?

Δημοσ.

Δοκίμασε τα παρακάτω >

lostinmyworld

07/12/2019

Έχεις ανοιχτό το GPS? Εμένα σκάλωνε αν δεν το είχα και δεν προχωρούσε. Επιπλέον χρειάζεται να ολοκληρώσεις τη διαδικασία σύνδεσης από τη στιγμή που ενεργοποιήσεις τον αφυγραντήρα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Στα σχόλια ο χρήστης tasoskrhs αναφέρει

"Για όσους δεν κατάφεραν να τον συνδέσουν με το app Invmate II, αυτό που δουλεψε σε μενα με Android 9 ειναι το εξης:

• Απενεργοποιουμε τα δεδομενα του κινητου. Μονο wifi.

-Εφαρμόζουμε τα βηματα των οδηγιών, μεχρι το μενου που κολλάει στο βημα 13 (https://www.inventoraircondition.gr/blog/syxnes-erotiseis-kai-apantiseis/odigies-egkatastasis-wifi)

εκει που λεει 'mobile phone connecting home appliance wifi' 99%

-Περιμένουμε να περασου 8 λεπτα και να βγει η συσκευη απο τη λειτουργια 'ΑΡ'

-Ξαναπαταμε το κουμπι ΙΟΝ μεχρις οτου μπει και παλι στη λειτουγια 'ΑΡ'

-Τοτε στο app παταμε back και κατευθειαν ΄start configuration΄ και τοτε καταφερνει να περασει το 99%.

Πηγή : https://www.skroutz.gr/s/12641395/Inventor-Αφυγραντήρας-20lt-με-Ιονιστή-EVA-II-PRO-EP3-WiFi-20L/discussion

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

έψαχνα για απαντήσεις και έπεσα πάνω στο thread.

έχω τον ίδιο αφυγραντήρα στα 20 λίτρα από το 2019, όσες φορές έχω καταφέρει να τον συνδέσω ποτέ δεν κατάλαβα πως το κατάφερνα. σήμερα μου άλλαξαν ρουτερ και προσπάθησα μέσω του Inventor app για ώρες αλλά τα ιδια σκαλώματα με τα δικα σου έτρωγε.
είδα στο thread κατι για το Midea Air app και το δοκίμασα, έκανε τα ιδια. παρατηρησα ομως οτι κατι ελεγε πως η εφαρμογη θα σταματησει τελος του 2023 και θα αντικατασταθει απο την ηδη υπαρχουσα εφαρμογη MSmartHome και ειπα να τη δοκιμασω και συνδεθηκε χωρις μπελαδες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...