VAGGELIS2000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά θέλω να παω σε κολλέγιο και έχω ορισμένες απορείς. 1)Θα έχω άδεια άσκησης επαγγέλματος? 2)Είναι αμαγνωρισμενο στην Ελλάδα? 3)Κόστος ανα έτος έστω στο περίπου Οποίος μπορεί μα με βοηθήσει θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από VAGGELIS2000
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Όχι, δες παρακάτω. Με ΔΟΑΤΑΠ πάει 50/50, οπότε μπορεί να αναγνωριστεί μπορεί και όχι. Αν αναγνωριστεί μπορείς να έχεις και άδεια. Αν όχι, good luck. Εξαρτάται το ίδρυμα.
ncrp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 'Αδεια λογιστή στην χειρότερη μπορείς να πάρεις και με απολυτήριο Λυκείου, απλά χρειάζονται 6 ή 7 χρόνια (ανάλογα τον τύπο Λυκείου) προϋπηρεσία σαν βοηθός λογιστή. https://oe-e.gr/β-τάξη/ ΔΟΑΤΑΠ από Κολλέγιο δύσκολα. Λόγο του άρθρου 16 χρειάζεται έγγραφο πως οι φοίτηση έγινε στην χώρα του ιδρύματος που απένειμε τον τίτλο. Επίσης πρέπει να είναι τετραετής. ΣΑΕΠ, ίσως, αλλά δεν γνωρίζω σίγουρα... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από ncrp
tsioulak Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Αν το κολέγιο είναι συνεργαζόμενο με πανεπιστήμιο ΕΕ τότε την άδεια ασκήσεως θα την μπορείς να την βγάλεις σχετικά εύκολα, ΟΜΩΣ αυτό δεν σημαίνει και ακαδημαϊκή αναγνώριση, το οποίο σημαίνει δημόσιο δύσκολα.
VAGGELIS2000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Το κολλεγιο ειναι το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ λογιστικη και χρηματοοικονομικα
babble tribe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 οτι ισχυει για εμας επαγγελματα υγειας ισχυει για το οικονομικο επιμελητηριο που ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Καλά ποιος θα κάτσει να τα σκασει σε κολέγιο για να γίνει λογιστής;
Ghjiklmnop Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Στις 16/9/2021 στις 8:41 ΠΜ, Επισκέπτης είπε Καλά ποιος θα κάτσει να τα σκασει σε κολέγιο για να γίνει λογιστής; Γιατί τι έχει? Θεωρώ πως μπορεις να ανοίξεις δικό σου λογιστήριο και είναι μια δουλειά που και ως λογιστής ζεις αξιοπρεπώς στην Ελλάδα έστω και ας δουλευεις σε λογιστικό γραφείο νομίζω έχουν και αξιοπρεπή μισθό και ως υπάλληλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα