Dionisos Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Apo tous Symplhrwmatikous kanones Ποτέ μην θεωρείτε δεδομένο πως θα πάρετε απάντηση στην ερώτησή σας! Είναι πολύ πιθανό να πάρετε απάντηση. Αν όμως δεν πάρετε απάντηση, μην ξαναρωτάτε. Δεύτερη ερώτηση θα σβηστεί χωρίς εξηγήσεις. Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην πάρετε απάντηση είναι πολλοί. Πρώτα απ' όλα, η απάντηση μπορεί να είναι πολύ προφανής ή να μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολα αν ακολουθήσετε τη διαδικασία που προτείνεται παραπάνω. Ίσως η ερώτηση να μην είναι ξεκάθαρη, δείχνοντας παράλληλα πως δεν το έχετε ψάξει το θέμα ή πως δεν ξέρετε τι ψάχνετε! Ίσως πάλι κανένα μέλος να μην έχει γνώση αυτού που ζητάτε.
karib Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Ok, το εννοήσαμε 'πως δεν θα παρουμε απάντηση στην ερώτησή μας'. Για κανενα game, κανενα mobile, οι απαντήσεις πέφτουν βροχή, θα ήθελα να παρατηρήσω.
The_Edge Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Επειδή βλέπω ότι επιμένεις και δεν έχεις καταλάβει μάλλον ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, εγώ στη θέση θα έκανα το εξής: Βλέπω πχ το PatrasToday.gr (μιας και το ανέφερες). Αναλύω το functionality που βλέπω. Μαντεύω και αναλύω το functionality που υπάρχει απο πίσω ώστε να υποστηρίξει αυτά όλα που βλέπω (μιας και δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις τί κρύβεται από πίσω, πχ πώς ακριβώς εισάγονται τα νέα) . Αναλύω πόσο καιρό θα μου έπαιρνε να υλοποιήσω όλα αυτά (εάν είναι δυνατό σε επίπεδο ανθρωποημέρας). Κοστολογώ την ανθρωποημέρα μου. Υπολογίζω κατά προσέγγιση λοιπά κόστη (τηλεφωνήματα, βενζίνες και ό,τι άλλο μπορεί να υπάρξει). Αν θέλεις να σε βοηθήσω λοιπόν τώρα περισσότερο, περιμένω από σένα (γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να φτιάξω εγώ αυτές τις λίστες για σένα). 1) Αναλυτική λίστα με το functionality που βλέπεις. 2) Αναλυτική λίστα με το functionality που υποψιάζεσαι ότι χρειάζεται. 3) Πόσο καιρό θα σου πάρει να το κάνεις σύμφωνα με τις δυνατότητες σου. 4) Πόσο κοστολογείς την ανθρωποημέρα σου. 5) Πόσα πιστεύεις ότι θα είναι τα λειτουργικά κόστη σου που σχετίζονται με αυτό το project στη διάρκεια των ημερών που θα το δουλέψεις. Απάντησε μου σε αυτά και το υπολογίζουμε. Φιλικά, The_Edge
calculator Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Εγώ δεν θα πολυλογίσω. Αν θέλεις πραγματικά επαγγελματική δουλειά (και όχι δουλειά από κάποιο παιδάκι στον ελεύθερο χρόνο του που νομίζει ότι τα κάνει όλα και δεν θα σε υποστηρίξει στο μέλλον), κάποιο εύχρηστο content management και μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, θα πρέπει να δώσεις minimum 20.000 Euro.
karib Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Εγώ δεν θα πολυλογίσω. Αν θέλεις πραγματικά επαγγελματική δουλειά (και όχι δουλειά από κάποιο παιδάκι στον ελεύθερο χρόνο του που νομίζει ότι τα κάνει όλα και δεν θα σε υποστηρίξει στο μέλλον), κάποιο εύχρηστο content management και μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, θα πρέπει να δώσεις minimum 20.000 Euro. Δεν χρειάζονται πολυλογιες. Βοηθας με την καταθεση της αποψής σου να βγάλουμε καποια συμπεράσματα.
The_Edge Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Εγώ δεν θα πολυλογίσω. Αν θέλεις πραγματικά επαγγελματική δουλειά (και όχι δουλειά από κάποιο παιδάκι στον ελεύθερο χρόνο του που νομίζει ότι τα κάνει όλα και δεν θα σε υποστηρίξει στο μέλλον), κάποιο εύχρηστο content management και μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, θα πρέπει να δώσεις minimum 20.000 Euro. Για δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω. Ποιά είναι η εταιρία που το χρεώνει 20.000? Γιατί αν είναι να λέμε νούμερα από το κεφάλι μας, εγώ λέω minimum 12.000 (και δεν πολυλογώ, και έκανα και καλύτερη τιμή από εσένα).
mkst Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Εγώ δεν θα πολυλογίσω. Αν θέλεις πραγματικά επαγγελματική δουλειά (και όχι δουλειά από κάποιο παιδάκι στον ελεύθερο χρόνο του που νομίζει ότι τα κάνει όλα και δεν θα σε υποστηρίξει στο μέλλον)' date=' κάποιο εύχρηστο content management και μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, θα πρέπει να δώσεις minimum 20.000 Euro.[/quote'] Για δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω. Ποιά είναι η εταιρία που το χρεώνει 20.000? Γιατί αν είναι να λέμε νούμερα από το κεφάλι μας, εγώ λέω minimum 12.000 (και δεν πολυλογώ, και έκανα και καλύτερη τιμή από εσένα). xaxaaa!! Μην αρχίσετε τώρα να μαλώνετε για το ποιος θα κάνει την καλύτερη τιμη...Μια εκτίμηση έκανε όπως και εσύ...Επί την ευκαιρία να πω οτι συμφωνώ λίγο πολύ με τις εκτιμησεις σας παρά την μεγάλη απόκλιση που έχουν. Και πως να μην έχουν αφού δεν έχει θέσει κανείς τα στανταρντς. Εγώ πχ θα μπορούσα να πω 9000€ και να είμαι πιο ανταγωνιστικός από εσάς τους δύο.
karib Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Παντως υπάρχει ενα στανταρντ. Patrastoday.gr Δειτε ολα τα στοιχεια του και πειτε οτι καποιος σας παραγγελνε κατι σαν αυτο. Μη ρωτατε πως το θες εκεινο ή το άλλο. Οτι εχει το patrastoday. Ποσο θα λέγατε ότι πάει το μαλλί? (προχειρη εκτιμηση) Μη λεμε οτι δεν υπαρχει στανταρτ. Μολις εθεσα ενα, πολυ συγκεκριμενο.
calculator Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Egw lew pali 20.000 kai xrono anaptyxhs 30-45 hmeres. Texnologies ASP.Net, MS SQL Server kai IIS (5 h 6). Vevaia telikh timh meta ton plhrh kathorismo apaithsewn. Tha hthela na pw pros olous tous developers / etaireies anaptyxhs ktl kati. Mhn skotwnetai tis times. Makroprothesma skabete to lako sas. An o allos nomizei oti tha bgalei kerdos apo ayto pou zhtaei as to plhrwsei, alliws na mhn to kanei. Mhn epibaryneste eseis to risko tou kathenos kai mhn nomizete oti pairnontas mia douleia skotwmenh (me liga lefta) kati kanete. Opws eipa makroprothesma symballetai ston exeytelismo twn timwn, sthn adynamia na bgalete kerdos kai telika sto kleisimo. Mhn sygkrinete to proion sas me to proion tou exwtwrikou. Yparxei terastia diafora se klimaka, yposthrixh, apaithseis. Polloi nomizoun oti to na anaptyxeis logismiko einai fthno. Kante mia sygkrish me ton ydrayliko pou erxetai na sas ftiaxei to kazanaki h ton hlektrologo gia to thyrothlefwno kai tha katalabete. Kai ena mhnyma stous telikous pelates. Yposthrixte tous Ellhnes kataskeyastes. Me ton tropo ayto yposthrizetai thn Ellhnikh oikonomia kai makroprothesma ton eayto sas. Alliws tha ginete oti ginete edw kai xronia. Mhdenikh Ellhnikh paragwgh, ola apo exw kai olo kai ligoteres theseis ergasias.
mkst Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Tha hthela na pw pros olous tous developers / etaireies anaptyxhs ktl kati. Mhn skotwnetai tis times. Makroprothesma skabete to lako sas. Ωραιος..συμφωνω 100%
karib Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Egw lew pali 20.000 kai xrono anaptyxhs 30-45 hmeres. Texnologies ASP.Net, MS SQL Server kai IIS (5 h 6). Vevaia telikh timh meta ton plhrh kathorismo apaithsewn. Αρχιζω και παίρνω μια ιδέα...
^DiMioN^ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 ego leo 18000 euro kai peripou ena mina douleia gia paradosi kai kamia vdomada epipleon gia teliki parametropoiisi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.