Προς το περιεχόμενο

Τιμές για Δημιουργία News Portal

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να γνωρίζω τιμές για την δημιουργία ενός site newsportal.

Θελω να γνωρίζω τι τιμές κυκλοφορούν στην αγορά. Δεν ενδιαφέρομαι για μένα ούτε για καποιον άλλον, αλλά πιστεύω ότι τόσο σε μένα όσο και σε άλλους θα ήταν χρήσιμο από κάποια άποψη να κοστολογήσουμε την τιμή κατασκευής ενός σύγχρονου news portal. Σερφαρουμε στο net, εμείς που θελουμε να βλεπουμε σε λιγο μεγαλυτερο βαθος τα πραγματα, τι αξία εχει το x ειδησεογραφικο site που βλεπουμε? 500ευρω? 5000 ευρω? 15000 ευρω?

Πιστευω οτι μέσα στους χρήστες της insomnia θα υπάρχουν ανθρωποι που ασχολούνται με web design, κατασκευη sites και τα συναφή, οποτε μπορουν να μας διαφωτισουν.

Λεπτομέρειες τώρα:

- Δεν μιλάμε για μεγαθηρια του τύπου in.gr, flash, e-go κλπ που ειναι αποτελεσμα ομαδικης εργασία πολλών ατόμων, καθως και άφθονου χρήματος.

- Μιλαμε για σύγχρονες αξιόλογες προσπάθειες όχι σε τόσο Large scale οπως αυτα που ανεφερα πιο πριν. Ας πουμε ένα news portal για ένα νομό της Ελλάδας. Με αισθητικη, χρήση νέων τεχνολογιών κλπ

- Δυναμικές σελίδες (Php-asp), βαση mysql ( η ms sql χρεώνεται)

- Δυνατότητες διαχείρισης του site μεσω φορμων (update-delete-add news), δυναμικά φυσικα

- Παραμετροποίηση με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει? (πχ για προσθηκη εντελώς νεας σελιδας γίνεται με Dreamweaver και μετα ftp)

Δειτε το patrastoday.gr , 2810.gr (κορυφαια κατα τη γνωμη μου)

Δειτε το http://www.rodiaki.gr, http://www.explo.gr .

Επισης προτείνετε μου άλλο ενδεικτικο Site που νομιζετε.

Πειτε μου τιμές με βάση τις λεπτομέρειες που ανέφερα.

Επισης τιμές για: α) δημιουργία news portal απο την αρχή και

β) δημιουργία portal με βάση έτοιμο portal τύπου php-nuke και παραμετροποίηση του

Δημοσ.

karib,

Για να κοστολογήσεις ένα site παίζουν διάφορα....

Από τον χρόνο που θα βάλεις, μέχρι το τι είναι αυτό το site, αν θα έχει διαφημίσεις, αν αναφέρετε σε κάποια εταιρεία, πόσο μεγάλη είναι....

Δώσε περισότερες πληροφορίες

Δημοσ.

Παιδια μιλάμε για δημιουργια ενος ειδησεογραφικου site.

Με νέα, ειδησεις.

Οσο κι αν ψαξει κανεις σε trinity.gr google.com, δεν βρίσκει ρεαλιστικα τιμολογια για μια ολοκληρωμενη δημιουργια.

Αυτα ειναι θεματα της πιατσας. Τωρα βεβαια υπαρχει κι ο άλλος δρομος, να παει κανεις να παρει προσφορες απο εταιριες.

Αλλο καπελο.

Εδω θελω απο εσας, ειτε απο εμπειρια απο εταιριες, ειτε σαν μεμονωμενοι web designers-programmers, τιμες κατα προσεγγιση ειτε για εξαρχης κατασκευη είτε για καστομια απο ετοιματζίδιο portal (php nuke κλπ)

Από τον χρόνο που θα βάλεις,

6μηνες ειναι αρκετοι?

αν θα έχει διαφημίσεις

Μπορει ναι μπορει και οχι, εξαρταται αν θα εχει επιτυχια!

αν αναφέρετε σε κάποια εταιρεία, πόσο μεγάλη είναι

Ποια εταιρια? Ειμαστε ιδιωτες λογου χαρη, και λεμε για δημιουργια ειδησεογραφικου site.

Δημοσ.

Από τον χρόνο που θα βάλεις' date='

[/quote']

6μηνες ειναι αρκετοι?

6 mhnes full time? xm gia na doume....

an douleues se etaireia 8a epernes kamia 300 xiliarika to mina. Auto simainei oti se 6 mines tha ebgazes 1.800.

Epeidi omws poulas olokirwmeno proion kai den douleueis gia to kefalaio alla gia ton eauto sou tha zitousa 3 fores ta xrimata pou 8a ebgaza an douleua se etaireia. Diladi 5.4 miria....Mou fenontai para polla!!

An bebaia exeis kataferei na ftiakseis kati san to in.gr 'h to pathfiinder se autous tous 6 mines sou aksizoun. An exeis apla egkatastisei sto nuke den sou aksizoun...

boi8isa? :lol: :lol: :lol:

ps. apo periergia, gia pio logo rwtas?

Δημοσ.

mkst,

για να το πουλήσει 5.4 μύρια, πρέπει να είναι κάτι το εξαιρετικό.

Όπως πολύ σωστά είπες αν κάποιος δούλευε σε μια εταιρεία θα έπαιρνε τουλάχιστον 300000 , αλλά θα έπρεπε να έκανε και άλλα πράγματα

Karib, είναι αρκετά δύσκολο το όλο concept

Θα πρέπει να συνεργαστείς με μια εφημερίδα για να σου παρέχει αξιόπιστη πληροφοόριση και άμεση ώστε να μπορέσεις να προσελκύσεις διαφημιστές για να βγάλεις τα λεφτά σου.

Δημοσ.

Παράθεση:

Θα πρέπει να συνεργαστείς με μια εφημερίδα για να σου παρέχει αξιόπιστη πληροφοόριση και άμεση ώστε να μπορέσεις να προσελκύσεις διαφημιστές για να βγάλεις τα λεφτά σου.

Θελω να ξερω περι του κόστους, ανεξαρτητα απο δικα μου εσοδα.

Παράθεση:

ps. apo periergia, gia pio logo rwtas?

Για να μπορω να αξιολογω τα site τα οποια βλέπω και γιατι σκέφτομαι καποια στιγμή να κανω ενα τετοιο site.

Δημοσ.

an douleues se etaireia 8a epernes kamia 300 xiliarika to mina. Auto simainei oti se 6 mines tha ebgazes 1.800.

Opa re file pu pezune 300k to mina na paw k gw?Edo kitane na su piune to aima me ton basiko.

Δημοσ.

Opa re file pu pezune 300k to mina na paw k gw?Edo kitane na su piune to aima me ton basiko.

Basiko diladi 170 xiliarika? Ean exeis ptixio kai perneis tosa tha se simbouleua na psaxteis ligaki, sigoura mporeis parapanw. Milaw epeidi eimai ston xwro kai kserw.

Δημοσ.

-Δεν ειναι κανείς σε εταιρία που να κατασκευάζει sites?

-Δεν έχει δουλέψει κανείς σε τέτοια εταιρία στο παρελθόν?

-Δεν κατασκευάζει κανείς μονος του τέτοια site?

Αν ηξερε κανεις και για υλοποίηση Php-nuke και άλλων 'ετοιμων' portal αλλά και 'απο την αρχή' site για news portal, θα το εκτιμούσα

Δημοσ.

Το να μην απανταει κανενας εμενα μου λεει οτι δεν υπαρχει μια στανταρντ ταριφα για ο,τι λες....Οπως το βλεπω εγω, ο κα8ενας χρεωνει ο,τι θελει, αναλογα με την δουλεια που εχει ριξει. Ειναι δυσκολο να τα βαλεις σε ενα πλαισιο και να παρεις μια ρεαλιστική απάντηση γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που ο καθενας από εμάς αξιολογέι διαφρετικά.

Δημοσ.

Θα με ενδιέφερε να έχω τις αντικρουόμενες και διαφορετικές απόψεις.

Δεν είναι στανταρντ οι τιμές, σιγουρα, το ξερω αυτο.

Μπορεί να μου πει ο Α, εγώ φίλε το κοστολογώ τόσο. Θέλω χ μήνες και δες εδώ μια δουλειά μου.

Ο Β, ότι εγώ ειμαι σε εταιρία και χρεώνουμε για τέτοιες δουλειές, x ποσό. Θελω χ μηνες και πρόσφατα έκανα παραμετροποίηση ενος php-nuke portal.

Δεν περιμένω ταρίφα.

Περιμένω τιμές και εκτιμήσεις και έπειτα εγώ θα βγάλω τα συμπεράσματά μου.

Δημοσ.

Κανεις δεν φτιάχνει εξαρχής news portal ή δεν παραμετροποιεί ή υπάρχει φόβος να δημοσιευτούν οι τιμές?

Ουδεις web designer?

Κανείς δεν έχει ιδέα?

Κανείς δεν θέλει να πει?

Λες να εκανα post σε λαθος forum? Μπα, στο insomnia συχνάζουν κατεξοχην κομπιουτεράδες, ψαγμενοι κλπ κλπ. Κατι αλλο παίζει.

Κάποιοι ίσως πιστεύουν ότι καλύτερα να μένουν κρυφά πιθανά 'κρυφά' κόστη...

Σου λέει, όποιος θέλει να μάθει κατι τέτοιο, ας πάρει τηλέφωνα, θα του πουμε x ποσό και μετά θα πουμε με τον τρόπο μας ότι απαιτείτε και κάτι άλλο κλπ και θα πάρουμε καποια χρήματα παραπανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...