Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Ξαναλέω ότι θέλω να το διατηρήσω ως δευτερο αμάξι διότι έχω άλλο πιο καινουργιο του 2006 απλώς θέλω να γίνει καλή δουλειά και να διατηρηθεί επίσης έχει φάει πολυ βροχη Για να καταλάβω αν έχει σαπισμα θα πρεπει να δω αν απλά το κοπανησω με το χέρι το μέρος και δεν βγάλει σκουριά; Επίσης φωτογραφία δεν έχω βάλει διότι γράφω από υπολογιστή γιατι το κινητό μου είναι στον Γερμανό service και οπότε φτιαχτεί θα προσπαθησω να βάλω μια φωτογραφία ίσως από την άλλη εβδομαδα
Joshua21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 31 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Ξαναλέω ότι θέλω να το διατηρήσω ως δευτερο αμάξι διότι έχω άλλο πιο καινουργιο του 2006 απλώς θέλω να γίνει καλή δουλειά και να διατηρηθεί επίσης έχει φάει πολυ βροχη Για να καταλάβω αν έχει σαπισμα θα πρεπει να δω αν απλά το κοπανησω με το χέρι το μέρος και δεν βγάλει σκουριά; Επίσης φωτογραφία δεν έχω βάλει διότι γράφω από υπολογιστή γιατι το κινητό μου είναι στον Γερμανό service και οπότε φτιαχτεί θα προσπαθησω να βάλω μια φωτογραφία ίσως από την άλλη εβδομαδα Και εγώ σου ξαναλέω ότι ο μόνος τρόπος για να πάρεις σοβαρές απαντήσεις στις ερωτήσεις σου είναι να το πας σε φανοποιό να το δει.
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Ξαναλέω ότι θέλω να το διατηρήσω ως δευτερο αμάξι διότι έχω άλλο πιο καινουργιο του 2006 απλώς θέλω να γίνει καλή δουλειά και να διατηρηθεί επίσης έχει φάει πολυ βροχη Για να καταλάβω αν έχει σαπισμα θα πρεπει να δω αν απλά το κοπανησω με το χέρι το μέρος και δεν βγάλει σκουριά; Επίσης φωτογραφία δεν έχω βάλει διότι γράφω από υπολογιστή γιατι το κινητό μου είναι στον Γερμανό service και οπότε φτιαχτεί θα προσπαθησω να βάλω μια φωτογραφία ίσως από την άλλη εβδομαδα Κοιτα εδω σε τι κατασταση βρισκεται το αυτοκινητο και παλι δεν το παει φανοποιο λογω παλαιοτητας!!! Σε ρωτησα αν εισαι Αθηνα για να σου προτεινω τον πιο φθηνο φανοποιο!!!! Αυτος για την περιπτωση σου ειναι οτι πρεπει!!! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από PLACEBO_89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα