Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτες ειναι εργασιες που κοστολογουνται επι τοπου. μπορει να εχει και αλλα θεματα που να μην τα λες η δεν τα εχεις εντοπισει. αν δεν εχεις χρηματα η δεν εχεις την διαθεση να πληρωσεις παρε αφρο πολυουρεθανης η σιλικονη και κανε μονος σου πασαλειμμα. μην στενοχωρηθεις με το αποτελεσμα και κυριως μην πεις γιατι η σκουρια προχωραει...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Μέση τιμή στο car.gr >1.000€.

Ατύχησες.

Δηλαδή εσύ πόσα πιστευεις ότι πιάνει ένα τέτοιο αμάξι;Και ας μην έχει σκουριάσει.

Πόσα θα έδινες για να αγοράσεις ένα τέτοιο αμάξι ;

• Confused 1
Δημοσ.

μην το παμε εκει. ο αλλος εχει ενα παλιο αυτοκινητο γιατι αυτο μπορει να εχει. και θελει να το επισκευασει. αν μπορουσε να παρει ενα νεο φυσικα και θα το επαιρνε. το θεμα ειναι αλλο. ειτε παλιο ειτε νεο, γι αυτες τις δουλειες θα πληρωσεις περιπου το ιδιο. σε ενα καινουργιο ειναι κλασμα της αξιας του αυτοκινητου. σε ενα παλιο σαν αυτο μπορει να υπερβαινει την αξια του σαν ολοτητα. παρ' ολα αυτα ο ανθρωπος μπορει να θελει να το επισκευασει. ξερει τα προβληματα του και τις αδυναμιες του. 

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, phanispal είπε

Οντως τωρα; Πουλανε το ρημαδι τοσα πολλα;

Δεν παει καλα ο κοσμος..

Απο την αλλη,το οτι το πουλαει καποιος τοσο,δε σημαινει οτι αξιζει τοσο,βλέπε αγγελιες insomnia :P

Ειχαμε παρει το Ν14 οταν ημουν 7,και τωρα ειμαι 36 ρε φιλε..

7 ώρες πριν, nik0laus είπε

Καλά.... Στο καρτζουρου βάζει ο καθένας ότι τιμή θέλει κι ετσι βγαίνει μια μέση τιμή η οποία μπορεί να είναι υψηλή κι από ένα λάθος στη περιγραφή μοντέλο.

Ετσι 

7 ώρες πριν, nik0laus είπε

Σωστή τιμή για N13 είναι τα 500 euro και πολλά λέμε...

Παραεισαι Large Μου φαινεται :P

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
11 minutes ago, StamTheMan said:

Ατύχησες.

Οντως τωρα; Πουλανε το ρημαδι τοσα πολλα;

https://www.car.gr/used-cars/nissan/sunny.html?make=205&model=613&pg=1&registration-from=>1985&registration-to=<1990&sort=pra

Από τις 19 αγγελίες, βρέθηκαν 3 να ζητάνε πάνω από το χιλιάρικο... 

Εμένα μου αρέσει αυτή η αγγελία
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/21571787-nissan-sunny
γιατί είναι ...«ελληνικής αντιπροσωπείας» .
Ή αλλιώς, πώς όταν γουστάρεις κάτι πολύ και ζητάς μόνο το ορίτζιναλ...  🤣

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, KoreanW είπε

Από τις 19 αγγελίες, βρέθηκαν 3 να ζητάνε πάνω από το χιλιάρικο... 

Αν μιλησεις μαζι τους,θα καταλαβεις τι ατομα ειναι αυτοι οι 3.

Ο αλλος ο εμπορος εχει στην περιγραφη "λιμουζινα",οποτε οι τιμες ειναι λογικες.
Τι να λεμε τωρα,ο καθενας ζηταει οσα του λειπουν,οταν βαζεις για πουλημα τετοιο αμαξι,αντι να το δωσεις για παλιοσιδερα,ή να το χαρισεις,τοτε κατι δεν παει καλα γενικοτερα. Εγω ανταλλαξα ενα renault coupe '02 με  RM250  του '05 και εδωσα και λεφτα.

Anyway,ας μη σκισουμε παραπερα το θεμα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

Γεια σας εχω ένα Nissan sunny n13 και έχει κυρίως σκουριά στην οροφή από πισω και από ότι φαίνεται είναι απλή σκουριά και όχι σάπιο κομμάτι μάλλον και στις στο περιπτωσεις αν είναι μια από τις δυο ποσο κοστίζει περιπου;

Και ακόμη ο φανοποίος για να δει αν υπάρχει άλλου σκουριά στο σασί πρεπει να βγάλει το χρώμα να το ξυσει η το βλέπει και από κάτω ;;

Αν το αμαξι εξωτερικα εχει τα θεματακια του.. γιατι δεν το φτιαχνεις μονος σου?  Εγω σε παλιο αμαξι στο πισω μερος ειχε σαπισει ο μασπιες στο τελειωμα..

Ζηταγαν το λιγοτερο 100ευρω!  Πηρα ασταρι,σιδηροστοκο και σπρει χρωμα. Το χτυπησα λιγο με ενα σφυρακι να φυγουν τα σαθρα.. Εβαλα ασταρι μετα σιδηροστοκο πολυ.. το εκανα σαν λασπη για να καλυψει τα μεγαλα κενα-εδωσα και σχεδιο..! μετα παλι ασταρι και στο τελος χρωμα!  Το αποτελεσμα παρα πολυ καλο και μετα απο 3 χρονια που δοδηκε το αυτοκινητο δεν εκανε κιχ!!!

Δημοσ.

Δεν πανιουν τα χέρια μου σε αυτά επίσης μου έχει σπάσει το χερουλι της πορτας του οδηγου από έξω και έχω κάνει πατεντα για να ανοίγει ψαχνω πολυ καιρό μηπως ξερει καποιος που μπορώ νά βρω ;;

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

Δεν πανιουν τα χέρια μου σε αυτά επίσης μου έχει σπάσει το χερουλι της πορτας του οδηγου από έξω και έχω κάνει πατεντα για να ανοίγει ψαχνω πολυ καιρό μηπως ξερει καποιος που μπορώ νά βρω ;;

https://www.megaparts.eu/en/product/1576805855

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις μια τελευταία αν δεν υπάρχει σαπισμα στο σασί και απλώς σκουριά στην μισή οροφή και λίγο στο πισω καπω για να βγει η σκουριά και να μην προχωρησει μαζί με βάψιμο όλου του αυτοκινήτου διότι είναι παλιο το χρώμα ποσο λέτε ότι θα παει;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις μια τελευταία αν δεν υπάρχει σαπισμα στο σασί και απλώς σκουριά στην μισή οροφή και λίγο στο πισω καπω για να βγει η σκουριά και να μην προχωρησει μαζί με βάψιμο όλου του αυτοκινήτου διότι είναι παλιο το χρώμα ποσο λέτε ότι θα παει;

Αν δεν είσαι σε νησί, δύσκολα να έχει σαπίσει....επιφανειακή σκουριά θα είναι. Βάλε καμία φώτο.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

Δεν αξιζει να το φτιαξεις.. Κανε κανενα κουκουλωμα μονος σου! Πηγαινε σε χρωματοπωλειο αυτοκινητου παρε σε σπρει χρωμα και ασταρι και γυαλόχαρτα και παιξε τον Πικασο!!!

Αθηνα εισαι???

25 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

Σιγουρα πανω απο 150ευρω και κατω απο 250!

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι σάπισμα πάντως απλά σουλώπωσέ το φθηνά μιας και να το βάψεις θα βλέπεις σκασίματα μετά απο χρόνο

δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για ένα αμάξι των 500 ευρώ (και αν), εκτός αν είναι περίπτωση που το κρατάς μέχρι όσο πάει και δεν παίζει δυνατότητα αλλαγής του...

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε
1 ώρα πριν, Θοδωρής005 είπε

Σιγουρα πανω απο 150ευρω και κατω απο 250!

Με τόσα χρήματα ότι μόνο όλο το αυτοκίνητο δεν βάφεις, αλλά τα υλικά δεν παίρνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...