4four Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Αξίζει λέτε δεδομένου ότι είναι καινούριο τουμπνακι φαίνεται και τις εφαρμογές που θα χρειαστώ τις έχει χωρίς πείραγμα! Η μπαταρία του λίγο με ξενερώνει αλλά από την άλλη είδα σε reviews ότι δεν ζεσταίνεται ποτέ οπότε κάνοντας hotspot δεν θα έχω προβλήματα
roky1978 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, 4four είπε Αξίζει λέτε δεδομένου ότι είναι καινούριο τουμπνακι φαίνεται και τις εφαρμογές που θα χρειαστώ τις έχει χωρίς πείραγμα! Η μπαταρία του λίγο με ξενερώνει αλλά από την άλλη είδα σε reviews ότι δεν ζεσταίνεται ποτέ οπότε κάνοντας hotspot δεν θα έχω προβλήματα Σε αυτα τα χρηματα φιλε μου, εαν δεν σε πολυ ενδιαφερουν τα GMS νομιζω οτι παρα αξίζει και εαν εχεις και ενα κουπονι για 10 ευρω μειον , που στελνει ο Κωτσοβολος τωρα τελευταια, και το πάρεις 139 ευρω, ακομα καλύτερα. Εμενα μου ειχε στειλει ο Κωτσοβολος μνμ για κουπόνι 10 ευρώ και το έσβησα, αν το ειχα θα σου το έδινα.
chios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, 4four είπε Αξίζει λέτε δεδομένου ότι είναι καινούριο τουμπνακι φαίνεται και τις εφαρμογές που θα χρειαστώ τις έχει χωρίς πείραγμα! Η μπαταρία του λίγο με ξενερώνει αλλά από την άλλη είδα σε reviews ότι δεν ζεσταίνεται ποτέ οπότε κάνοντας hotspot δεν θα έχω προβλήματα Με τέτοια μπαταρία ούτε για αστείο, επίσης χωρίς google service τα πράγματα είναι δύσκολα.
osfp1978 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Χωρις gms δυστυχως δεν υπαρχει προκοπη,γι αυτο αλλωστε η τιμη χωμα....Ειχα το p40 lite και το πουλησα γιατι η απουσια gms ηταν μπελας τελικα.....και τωρα ψαχνω κινητο.....
4four Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Τελικά θα πάρω το Μ3 βρήκα αγγελία σφραγισμένο στα 130€ οκ τίμιο μου φαίνεται! Επίσης μιας που έχει τέτοια μπαταρία λέτε να γίνεται σε περίπτωση ανάγκης να χρησιμοποιήθει σαν powerbank η όχι? Κάποια κινητά θυμάμαι έδιναν αυτή την δυνατότητα Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
chios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, 4four είπε Τελικά θα πάρω το Μ3 βρήκα αγγελία σφραγισμένο στα 130€ οκ τίμιο μου φαίνεται! Επίσης μιας που έχει τέτοια μπαταρία λέτε να γίνεται σε περίπτωση ανάγκης να χρησιμοποιήθει σαν powerbank η όχι? Κάποια κινητά θυμάμαι έδιναν αυτή την δυνατότητα Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Ναι το Μ3 έχει τέτοια δυνατότατα ( Reverse charging), οπότε σε ανάγκη μπορεί να γίνει powerbank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα