4four Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα! Ψάχνω τηλέφωνο για 2ο ,όχι κύριο τηλέφωνο για πολύ βασική χρήση email /viber/messenger δλδ μόνο για επικοινωνία Κάμερα δεν με ενδιαφέρει και ας μην έχει καθόλου αλλά πολύ βασικό type c θύρα και καλή μπαταρία γιατί θα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά για Hotspot και να είναι dual sim! Δεν με ενδιαφέρει επίσης για μεταχειρισμένο η καινούριο! Όσο πιο budget friendly τόσο το καλύτερο! Τι έχετε να μου προτείνετε καθώς τα Low end κινητά δεν τα είχα ποτέ σε εκτίμηση και δεν ξέρω τι παίζει από vfm! Σκεφτόμουν να πάρω το poco x3 αλλά είναι κρίμα να δώσω τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο που το 90% της ζωής του θα κάθετε απλά κάνοντας απλά Hotspot
kp1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, 4four είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Ψάχνω τηλέφωνο για 2ο ,όχι κύριο τηλέφωνο για πολύ βασική χρήση email /viber/messenger δλδ μόνο για επικοινωνία Κάμερα δεν με ενδιαφέρει και ας μην έχει καθόλου αλλά πολύ βασικό type c θύρα και καλή μπαταρία γιατί θα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά για Hotspot και να είναι dual sim! Δεν με ενδιαφέρει επίσης για μεταχειρισμένο η καινούριο! Όσο πιο budget friendly τόσο το καλύτερο! Τι έχετε να μου προτείνετε καθώς τα Low end κινητά δεν τα είχα ποτέ σε εκτίμηση και δεν ξέρω τι παίζει από vfm! Σκεφτόμουν να πάρω το poco x3 αλλά είναι κρίμα να δώσω τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο που το 90% της ζωής του θα κάθετε απλά κάνοντας απλά Hotspot Φίλε για μένα πάρε ένα μεταχειρισμένο xiaomi redmi note 8 σε αυτά τα χρήματα και λιγότερα μπορείς να το βρεις σκυλί μπαταρία και είσαι οκ 1
vargas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 H ακομα καλύτερα ένα 8 pro . Αλλιώς πας σε redmi 9
4four Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, kp1 είπε Φίλε για μένα πάρε ένα μεταχειρισμένο xiaomi redmi note 8 σε αυτά τα χρήματα και λιγότερα μπορείς να το βρεις σκυλί μπαταρία και είσαι οκ Το έψαξα και αυτό αλλά κάτω από 140-150 δεν τον βρήκα και το θεωρό πολύ "απάτη" τόσα λεφτά όταν 170 έχει καινούριο για αυτό είπα να πάω σε Χ3 καθώς με 190 το θεωρό πολύ καλύτερο deal από το note 8.. θα ξαναρίξω μια μάτια και άμα το βρω σε αυτά τα χρήματα όντως είναι πολύ καλή επιλογή ! Ευχαριστώ! Αααα κάτσε γιατί τα μπέρδεψα note 8 και 8 pro νόμιζα ήταν το ιδιο, δεν ήξερα ότι υπάρχει και απλό 8:Ρ
kp1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, vargas είπε H ακομα καλύτερα ένα 8 pro . Αλλιώς πας σε redmi 9 Συμφωνώ πολύ καλύτερα αλλά δεν τα βρίσκει 100€ μεταχειρισμένα 15 λεπτά πριν, 4four είπε Το έψαξα και αυτό αλλά κάτω από 140-150 δεν τον βρήκα και το θεωρό πολύ "απάτη" τόσα λεφτά όταν 170 έχει καινούριο για αυτό είπα να πάω σε Χ3 καθώς με 190 το θεωρό πολύ καλύτερο deal από το note 8.. θα ξαναρίξω μια μάτια και άμα το βρω σε αυτά τα χρήματα όντως είναι πολύ καλή επιλογή ! Ευχαριστώ! Αααα κάτσε γιατί τα μπέρδεψα note 8 και 8 pro νόμιζα ήταν το ιδιο, δεν ήξερα ότι υπάρχει και απλό 8:Ρ Αγορίνα το 8 pro σγρ το βρίσκεις υπερτιμημένο φουλ..για το note 8 αν ψάξεις θα το βρεις,αλλιώς θα σου έλεγα mi a3 μια χαρά είσαι ..(αν δώσω το δικό μου θα σου πω αν και δεν εχω βρει κάτι να πάρω).Μην δώσεις πάνω από 100€ πάντως για τέτοια χρήση...Δεν αξίζει.λογικο να μπερδευτευεις έχει πολλά μοντέλα η χιαομι και κακη υποστήριξη..και έχουν μεγάλη διαφορά το redmi note 8 pro με το χιαομι redmi note 8 αρχικά στην ραμ και όχι μόνο Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από kp1
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/26042496/Xiaomi-Poco-M3-64GB-Power-Black.html#specs Δες και αυτό με την θηριώδη μπαταρία που έχει είναι ότι πρέπει για το hotspot που το θέλεις.
vargas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, kp1 είπε Συμφωνώ πολύ καλύτερα αλλά δεν τα βρίσκει 100€ μεταχειρισμένα Αγορίνα το 8 pro σγρ το βρίσκεις υπερτιμημένο φουλ..για το note 8 αν ψάξεις θα το βρεις,αλλιώς θα σου έλεγα mi a3 μια χαρά είσαι ..(αν δώσω το δικό μου θα σου πω αν και δεν εχω βρει κάτι να πάρω).Μην δώσεις πάνω από 100€ πάντως για τέτοια χρήση...Δεν αξίζει.λογικο να μπερδευτευεις έχει πολλά μοντέλα η χιαομι και κακη υποστήριξη..και έχουν μεγάλη διαφορά το redmi note 8 pro με το χιαομι redmi note 8 αρχικά στην ραμ και όχι μόνο 120-140 το βρίσκει το 8 pro .Απλά δεν έχει καλή μπαταρία.
4four Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 H αλήθεια είναι το Μ3 μου άρεσε πολύ σε specs και 6000 μπαταρία λογικά θα βγάζει εύκολα 2ημέρο! λίγο πάνω από Budget που έλεγα αλλά άμα το βρω μεταχειρισμένο γύρο στο 100ρικο λογικά αυτό θα τσιμπήσω! 13 λεπτά πριν, kp1 είπε Συμφωνώ πολύ καλύτερα αλλά δεν τα βρίσκει 100€ μεταχειρισμένα Αγορίνα το 8 pro σγρ το βρίσκεις υπερτιμημένο φουλ..για το note 8 αν ψάξεις θα το βρεις,αλλιώς θα σου έλεγα mi a3 μια χαρά είσαι ..(αν δώσω το δικό μου θα σου πω αν και δεν εχω βρει κάτι να πάρω).Μην δώσεις πάνω από 100€ πάντως για τέτοια χρήση...Δεν αξίζει.λογικο να μπερδευτευεις έχει πολλά μοντέλα η χιαομι και κακη υποστήριξη..και έχουν μεγάλη διαφορά το redmi note 8 pro με το χιαομι redmi note 8 αρχικά στην ραμ και όχι μόνο Η αλήθεια είναι το είδα και το Α3 απλά για μπαταρία δεν διάβασα τα καλύτερα αλλά stock Android μετράει πολύ οπότε έχε με στα υπόψην σου!
kp1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, vargas είπε 120-140 το βρίσκει το 8 pro .Απλά δεν έχει καλή μπαταρία. Εγώ είχα ακούσει ότι έχει καλή μπαταρία όντως τώρα; 3 λεπτά πριν, 4four είπε H αλήθεια είναι το Μ3 μου άρεσε πολύ σε specs και 6000 μπαταρία λογικά θα βγάζει εύκολα 2ημέρο! λίγο πάνω από Budget που έλεγα αλλά άμα το βρω μεταχειρισμένο γύρο στο 100ρικο λογικά αυτό θα τσιμπήσω! Η αλήθεια είναι το είδα και το Α3 απλά για μπαταρία δεν διάβασα τα καλύτερα αλλά stock Android μετράει πολύ οπότε έχε με στα υπόψην σου! Εγώ που το έχω βγάζει 1 μέρα και κάτι με αρκετή χρήση να ξέρεις το mia3 και με καλή κάμερα αν δεν θες να δώσεις πολλά
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Έχει καλή μπαταρία το note 8 pro απλά μεταχειρισμένο είναι λαχείο η μπαταρία, δεν θα αγόραζα ποτέ μεταχειρισμένο τηλέφωνο προτιμώ κάτι παραπάνω και καινούργιο.
vargas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Παιδιά το είχα το τηλέφωνο . Με δεδομένα η wifi την καταπίνει την μπαταρία
4four Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, vargas είπε Παιδιά το είχα το τηλέφωνο . Με δεδομένα η wifi την καταπίνει την μπαταρία Για πιο μιλάμε note 8 ,poco η M3? δεδομένου ότι πάνω κάτω παίζουν στα ίδια λεφτά το ποκο νομίζω είναι ο νικητής από άποψη μπαταρίας σωστά?
chios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Note 8 Pro μιλάει, το poco ναι έχει τρομερή μπαταρία.
wolfskinn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, 4four είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Ψάχνω τηλέφωνο για 2ο ,όχι κύριο τηλέφωνο για πολύ βασική χρήση email /viber/messenger δλδ μόνο για επικοινωνία Κάμερα δεν με ενδιαφέρει και ας μην έχει καθόλου αλλά πολύ βασικό type c θύρα και καλή μπαταρία γιατί θα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά για Hotspot και να είναι dual sim! Δεν με ενδιαφέρει επίσης για μεταχειρισμένο η καινούριο! Όσο πιο budget friendly τόσο το καλύτερο! Τι έχετε να μου προτείνετε καθώς τα Low end κινητά δεν τα είχα ποτέ σε εκτίμηση και δεν ξέρω τι παίζει από vfm! Σκεφτόμουν να πάρω το poco x3 αλλά είναι κρίμα να δώσω τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο που το 90% της ζωής του θα κάθετε απλά κάνοντας απλά Hotspot Εγώ δεν θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο, απο τη στιγμή μάλιστα που σε ενδιαφέρει και η μπαταρία... Τσέκαρε αυτα τα 2: https://www.bestprice.gr/item/2156159128/xiaomi-redmi-9-3gb-32gb.html https://www.bestprice.gr/item/2156238727/realme-c11-3gb-32gb.html Το Μ3 είναι καλύτερο βέβαια αν εισαι διατεθειμένος να αυξήσεις το budget σου.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από wolfskinn
greekbusters Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 15 ώρες πριν, 4four είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Ψάχνω τηλέφωνο για 2ο ,όχι κύριο τηλέφωνο για πολύ βασική χρήση email /viber/messenger δλδ μόνο για επικοινωνία Κάμερα δεν με ενδιαφέρει και ας μην έχει καθόλου αλλά πολύ βασικό type c θύρα και καλή μπαταρία γιατί θα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά για Hotspot και να είναι dual sim! Δεν με ενδιαφέρει επίσης για μεταχειρισμένο η καινούριο! Όσο πιο budget friendly τόσο το καλύτερο! Τι έχετε να μου προτείνετε καθώς τα Low end κινητά δεν τα είχα ποτέ σε εκτίμηση και δεν ξέρω τι παίζει από vfm! Σκεφτόμουν να πάρω το poco x3 αλλά είναι κρίμα να δώσω τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο που το 90% της ζωής του θα κάθετε απλά κάνοντας απλά Hotspot Έψαχνα και εγώ κάτι για παρόμοια χρήση και πήρα το m3 το οποίο κ θα σ πρότεινα. Για αυτήν την χρήση όμως, αν το θες για τηλεφωνική επικοινωνία καλύτερα επέλεξε κάτι άλλο μιας και το ακουστικό είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε κινητό. Αν δεν το βιάζεσαι δλδ ψάξε καμμια αγγελία για σφραγισμένο (εγώ έκανα κάνα μήνα να το βρω σε νορμάλ τιμή σφραγισμένο), αλλιώς τσέκαρε στο bangood το έχει περί τα 120€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα