vagosvts7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sp3cial είπε Ναι το κατέχω με αυτά που λες γενικά. Έχω μια γνώση. Απλώς για να μην πολύ ασχοληθώ έλεγα σε κάτι έτοιμο. Έχω δει αυτήν την επιλογή αλλά έλεγα να μη πάω καν σε Xbox για να πάω σε κάνα δυο χρονια σε υπολογιστή. Αλλά ξέρω ίσως ακούγεται χαζό.. βέβαια στις μέρες μας ίσως να μην είναι… ο υπολογιστής καίει πολύ ρεύμα; Θέλω να πω παίζω ατέλειωτες ώρες (τη προηγούμενη Κυριακή έκλεισα 12 ώρες με τα emulators!) αξίζει τώρα να τα παίζω σε ολόκληρο μηχάνημα για τέτοιες Απλές αποδόσεις; Επίσης κάτι που θα ήθελα να ρωτήσω. Αν πχ στα GBA παιχνίδια μπορώ να μεγαλώσω την εικόνα στο Xbox series S ή είναι fix? Εκεί που πελαγώνω είναι να έχω τις ρυθμίσεις που θέλω. Δεν έχω ασχοληθεί με το retroarch συγκεκριμένα. Έχω ήδη και το ps plus extra στο ps5 και δεν θα ήθελα να πάει χαμένο με το Xbox στα πόδια μου 🥲 Τελοσπαντων… μην πολυλογώ! Ναι μπορείς να μεγαλώσεις την εικόνα στο Retroarch σε όλους τους emulators από τα settings σε full screen, 16:9, 4:3 κτλ.. Το Retroarch έχει απεριόριστες παραμετροποιησεις.. Δοκίμασε για αρχή να εγκαταστήσεις το Retroarch σε έναν υπολογιστή να μπεις στο νόημα πως λειτουργεί.. Οι ρυθμίσεις του είναι ίδιες, είτε είσαι σε υπολογιστή, σε κινητό, tablet, tvbox, σε κονσόλα που δέχεται Retroarch.. Απλά όσο πιο δυνατό μηχάνημα τόσο περισσότερους emulators cores, μπορείς να τρέξεις με καλύτερη απόδοση(παίζει ρόλο και η συμβατότητα του λογισμικού ρόλο πάλι για τους cores, εκτός από τη δύναμη του hardware) ...Τωρα τα παιχνίδια gba, snes, mega drive κτλ τα τρέχεις άνετα σε οποιαδήποτε μηχάνημα.. Κοίτα και την περίπτωση του playstation classic που τρέχει και αυτό Retroarch και καίει ελάχιστο ρεύμα.. Αλλιώς κάποιο tvbox.. Απλά αν έπαιρνες series s μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, θα τρέχεις παιχνίδια wii, GameCube, Dreamcast, Naomi, psx, ps2, κ.α, νεράκι και υψηλότερες αναλύσεις. Εγώ το Retroarch το έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλές πλατφόρμες.. Στο Series X που έχω βγάζει τα καλύτερα αποτελέσματα.. Το έχω δοκιμάσει σε κινητό, tvbox, ps4 και ps3 jailbreak, switch cfw, playstation classic με autobleem , laptop, Xbox series x, 3ds cfw.. Στις κονσόλες χωρίς χακαρισμα που μπορείς να περάσεις emulators είναι τα xbox series sx με εκπληκτική απόδοση σε σχέση με τις άλλες κονσόλες που πρέπει να τις έχεις και χακαρισμενες.. Αλλά στη περίπτωση σου που θέλεις να παίζεις αδύναμους emulators, roms , gba, snes, κτλ, μια χαρά θα σου κάτσει το playstation classic ή ένα tvbox.. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από vagosvts7 3
pollop Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Υπόψη ότι για να περάσεις το retroarch στο xbox , απαιτείται λινκ το οποίο δίνεται μονο μέσω discord πλέον. Αποφάσισα να ασχοληθώ, άλλα όλη την εβδομάδα που μπαίνω τα λινκς ειναι κλειστά. Απο ότι διαβασα καααπια στιγμή ανοίγουν για λιγο κ οποιος προλάβει. Vagos αν κανω λάθος διωρθωσε με 1
vagosvts7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Έτσι είναι πλέον μέσω discord .. Θα ψάξω να σου βρω έναν link άλλο να σου στείλω με πιο παλιές εκδόσεις να δοκιμάσεις αν λειτουργεί..
dream21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) H Καλύτερη αγορά είναι το Raspberry Pi4 και με μια 512sd card εχεις τα παντα μεσα https://youtu.be/6kch1_doE_4 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από dream21
vagosvts7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Εδώ είναι το setup το δικό μου στο xbox series x με RetroArch και με custom theme , assets ,icons κτλ ,μαζί με snaps , boxart σε όλα τα games , σεταρισμένα όλα να τρέχουν από εξωτερικό δίσκο .. 3
sp3cial Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, pollop είπε Υπόψη ότι για να περάσεις το retroarch στο xbox , απαιτείται λινκ το οποίο δίνεται μονο μέσω discord πλέον. Αποφάσισα να ασχοληθώ, άλλα όλη την εβδομάδα που μπαίνω τα λινκς ειναι κλειστά. Απο ότι διαβασα καααπια στιγμή ανοίγουν για λιγο κ οποιος προλάβει. Vagos αν κανω λάθος διωρθωσε με Γιατί το έχουν κάνει έτσι; Μου κάνει εντύπωση. Εγώ νόμιζα το αγοράζεις (;) και το χρησιμοποιείς όπως θες… Με προβλημάτισε αυτό που είπες. Αν πάρω ένα φτηνό Xbox.. να κάνω αυτή τη δουλειά ίσως και να μη βρω link ποτε! Παίζει να μου δώσει κάποιος το discord να δω τι παίζει; Ευχαριστώ edit: δηλαδή μπαίνουν στο discord μέσα από το Xbox , πατάνε το link και το κατεβάζουν το retroarch? Καλά κατάλαβα; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από sp3cial
vagosvts7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, sp3cial είπε Γιατί το έχουν κάνει έτσι; Μου κάνει εντύπωση. Εγώ νόμιζα το αγοράζεις (;) και το χρησιμοποιείς όπως θες… Με προβλημάτισε αυτό που είπες. Αν πάρω ένα φτηνό Xbox.. να κάνω αυτή τη δουλειά ίσως και να μη βρω link ποτε! Παίζει να μου δώσει κάποιος το discord να δω τι παίζει; Ευχαριστώ edit: δηλαδή μπαίνουν στο discord μέσα από το Xbox , πατάνε το link και το κατεβάζουν το retroarch? Καλά κατάλαβα; Σε retail mode είναι free.. Πάταγες στο σύνδεσμο μέσω edge από το Xbox και σε πήγαινε στο store της Microsoft και το κατέβαζες.. https://gamr13.github.io/ Στο σύνδεσμο που έβαλα έτσι έκανες παλιά.. Τώρα σε αυτόν το σύνδεσμο σου έχει το discord που από εκεί παρακολουθείς όταν ανεβάζουν τα link για retail τους emulators και τους κατεβάζεις.. Και εδώ έτοιμος ο σύνδεσμος στο discord https://discord.com/invite/7pcAbZzpXj Και εδώ το βίντεο πως κατεβάζεις τα emulator πλέον μέσω discord links και πως σεταρεις το Retroarch στα xbox series sx (πρόσφατος οδηγός) Και εδώ ο παλιός οδηγός πως κατέβαζες τις εφαρμογές(πλέον δεν κατεβαίνουν από εκεί, θέλει discord τώρα) και πως σεταρεις τον Retroarch με εξωτερικό δίσκο (παλιός οδηγός αλλά αρκετά χρήσιμος για κάποιον που έχει περασμένο Retroarch στο xbox) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από vagosvts7 1
vagosvts7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Και αυτό το tv box είναι καλό που είναι έτοιμο σεταρισμενο με roms και emulec.. Για κάποιον που δεν θέλει να ψάχνεται και θέλει κάτι έτοιμο.. Καλή λύση είναι και το pandora Box, ποιο retro φάση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα