Προς το περιεχόμενο

Μείωση απόδοσης σε gpu

xarhslr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρουσιάζεται πρόβλημα απόδοσης στης κάρτα γραφικών καθώς μετά την αλλαγή καρτέλας(alt+tab) συνήθως η κάρτα σταματάει να δουλεύει στα  μέγιστα clock της όταν επιστρέφω στο παιχνίδι. Άρχίσε νομίζω  μετά απο update των windows και συνεχίζει να συμβαίνει περίπου μια στις δέκα και όταν παίζω παιχνίδια (σε όλα) και αλλάζω καρτέλα πχ για να δώ κάτι στο ίντερνετ ενδιάμεσα. Το αποτέλεσμα είναι τα fps να πέφτουνε τραγικά με την μοναδική λύση να είναι η επανεκκίνηση του υπολογιστή. Επίλυση αυτών έχω δοκιμάσει επανεγκαθιστώντας τους τελευταίους οδηγούς αλλά και προηγούμενες εκδόσεις, μάταια όμως. Οποιος γνώρίζει μια πιθανή επίλυση ας βοηθήσει. Η κάρτα ειναι ASUS gtx 550 ti

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα τη τελευταία βδομάδα και νόμιζα ότι έχει θέμα ο δίσκος...

1 ώρα πριν, xarhslr είπε

Οποιος γνώρίζει μια πιθανή επίλυση ας βοηθήσει.

+1

• Like 1

Δοκιμαστε στο power plan profile των windows να κλεισετε τα pci express savings. 

Τα παιχνιδια ειναι σε fullscreen mode? Γενικα το ιδανικο ειναι να χρησιμοποιειτε alt + enter και οχι alt + tab για την αποφυγη τετοιων θεματων. Μου πηρε και εμενα λιγο χρονο να το συνηθισω, αλλα βολευει περισσοτερο.

Επισης μπορειτε να παιξετε και σε borderless για να δουλευει απροβληματιστα το alt tab.

• Like 1

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...