Fotia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Πολλες καμερες παντως δεν εχουν λαμπακι γενικα ,με το λειτουργικο καταλαβαινεις αν λειτουργουν 1
thodoris_9 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα, διάβασα και σε άλλον ότι δεν έπαιξε ποτέ το μικρόφωνο, το ίδιο κάνει και σε μένα. Windows 10, εγκατάσταση έκανε μόνο του, εικόνα αξιοπρεπεστατη για τα λεφτά της, ότι και να έχω δοκιμάσει, δεν δουλεύει το μικρόφωνο. Ψάχνω drivers αλλά τζίφος...
Antretng Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, thodoris_9 είπε Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα, διάβασα και σε άλλον ότι δεν έπαιξε ποτέ το μικρόφωνο, το ίδιο κάνει και σε μένα. Windows 10, εγκατάσταση έκανε μόνο του, εικόνα αξιοπρεπεστατη για τα λεφτά της, ότι και να έχω δοκιμάσει, δεν δουλεύει το μικρόφωνο. Ψάχνω drivers αλλά τζίφος... Πως το εξακριβωσες οτι δεν δουλευει; Μέσα από τις ρυθμίσεις ή μεσα από την εκάστοτε εφαρμογή που κανεις βιντεοκλήσεις; Αν ειναι το δεύτερο, τσέκαρες ρυθμίσεις ότι ειναι το επιλεγμένο μικρόφωνο; Υ.Γ. Ειναι απλά και πιθανότατα να τα έχεις ήδη κάνει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
thodoris_9 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 29 λεπτά πριν, Antretng είπε Πως το εξακριβωσες οτι δεν δουλευει; Μέσα από τις ρυθμίσεις ή μεσα από την εκάστοτε εφαρμογή που κανεις βιντεοκλήσεις; Αν ειναι το δεύτερο, τσέκαρες ρυθμίσεις ότι ειναι το επιλεγμένο μικρόφωνο; Υ.Γ. Ειναι απλά και πιθανότατα να τα έχεις ήδη κάνει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Και στην τηλεκπαιδευση μέσω webex αλλά και στο Skype, ακόμα και το βγάλε βάλε το usb μερικές φορές που διάβασα σε ένα σαιτ να περιγράφει κάποιος. Από ρυθμίσεις δε, τα πάντα! Αύριο πρωί θα το γυρίσω eshop μου φαίνεται
default Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δες στο settings->privacy->choose which microsoft store apps can access your mic. Απο οσο θυμαμαι μετα απο καποιο windows update ειχαν αλλαξει καποιες ρυθμισεις εκει και επρεπε να τις ξαναφτιαξω για τον διευθυντη μου που προσπαθουσε να συμμετασχει σε ενα zoom meeting με το υπουργειο και το μικροφωνο δεν επαιζε ενω στο ιδιο pc λειτουργουσε σε παλιοτερο meeting.
NiKoSmile Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Στις 30/3/2021 στις 9:29 ΜΜ, Doubt είπε Με ένα τέτοιο λύνεται το πρόβλημα. Την έχω αυτή τη παπάτζα, ο ορισμός κινεζιάς των 90s, μακρυά
makhs5 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Ξανα διαθεσιμη στα 13.90 https://www.e-shop.gr/srihome-sh001-web-camera-1080p-p-PER.575420 3
baskon Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 On 02/04/2021 at 23:15, default said: Δες στο settings->privacy->choose which microsoft store apps can access your mic. Απο οσο θυμαμαι μετα απο καποιο windows update ειχαν αλλαξει καποιες ρυθμισεις εκει και επρεπε να τις ξαναφτιαξω για τον διευθυντη μου που προσπαθουσε να συμμετασχει σε ενα zoom meeting με το υπουργειο και το μικροφωνο δεν επαιζε ενω στο ιδιο pc λειτουργουσε σε παλιοτερο meeting. Ακριβώς αυτό. Επειδή την βγάζω τη συγκεκριμένη και τη ξαναβάζω κάποια στιγμή έχασα τον ήχο και έπρεπε να κάνω το παραπάνω.
Zerg13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλη τιμη για Ελλαδα, οικονομικα κανεις την δουλεια σου και γλιτωνεις το 35€ για λιγο καλυτερη καμερα.π.χ. logitech c270 το μονο καποιοι παραπονιουνται για την μετρια αποδοση του μικροφωνου. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από Zerg13
makhs5 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Στα 9.99 για 7 ημερες απο σημερα https://www.e-shop.gr/srihome-sh001-web-camera-1080p-p-PER.575420 3
Tomahawk12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, makhs5 είπε Στα 9.99 για 7 ημερες απο σημερα https://www.e-shop.gr/srihome-sh001-web-camera-1080p-p-PER.575420 σε ευχαριστω φιλε την πηρα στα 9.99 (παραλαβη απο το καταστημα) γιατι πλεον λογω τηλεδιασκεψεων/μαθηματων ειναι απαραιτητη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα