Προς το περιεχόμενο

SRIHOME SH001 WEB CAMERA 1080P - 16.90 € - eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλες καμερες παντως δεν εχουν λαμπακι γενικα ,με το λειτουργικο  καταλαβαινεις αν λειτουργουν

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα, διάβασα και σε άλλον ότι δεν έπαιξε ποτέ το μικρόφωνο, το ίδιο κάνει και σε μένα. Windows 10, εγκατάσταση έκανε μόνο του, εικόνα αξιοπρεπεστατη για τα λεφτά της, ότι και να έχω δοκιμάσει, δεν δουλεύει το μικρόφωνο. Ψάχνω drivers αλλά τζίφος... 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thodoris_9 είπε

Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα, διάβασα και σε άλλον ότι δεν έπαιξε ποτέ το μικρόφωνο, το ίδιο κάνει και σε μένα. Windows 10, εγκατάσταση έκανε μόνο του, εικόνα αξιοπρεπεστατη για τα λεφτά της, ότι και να έχω δοκιμάσει, δεν δουλεύει το μικρόφωνο. Ψάχνω drivers αλλά τζίφος... 

Πως το εξακριβωσες οτι δεν δουλευει; Μέσα από τις ρυθμίσεις ή μεσα από την εκάστοτε εφαρμογή που κανεις βιντεοκλήσεις;

Αν ειναι το δεύτερο, τσέκαρες ρυθμίσεις ότι ειναι το επιλεγμένο μικρόφωνο;

Υ.Γ. Ειναι απλά και πιθανότατα να τα έχεις ήδη κάνει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Antretng είπε

Πως το εξακριβωσες οτι δεν δουλευει; Μέσα από τις ρυθμίσεις ή μεσα από την εκάστοτε εφαρμογή που κανεις βιντεοκλήσεις;

Αν ειναι το δεύτερο, τσέκαρες ρυθμίσεις ότι ειναι το επιλεγμένο μικρόφωνο;

Υ.Γ. Ειναι απλά και πιθανότατα να τα έχεις ήδη κάνει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Και στην τηλεκπαιδευση μέσω webex αλλά και στο Skype, ακόμα και το βγάλε βάλε το usb μερικές φορές που διάβασα σε ένα σαιτ να περιγράφει κάποιος. Από ρυθμίσεις δε, τα πάντα! Αύριο πρωί θα το γυρίσω eshop μου φαίνεται 

Δημοσ.

Δες στο settings->privacy->choose which microsoft store apps can access your mic. Απο οσο θυμαμαι μετα απο καποιο windows update ειχαν αλλαξει καποιες ρυθμισεις εκει και επρεπε να τις ξαναφτιαξω για τον διευθυντη μου που προσπαθουσε να συμμετασχει σε ενα zoom meeting με το υπουργειο και το μικροφωνο δεν επαιζε ενω στο ιδιο pc λειτουργουσε σε παλιοτερο meeting.

Δημοσ.
Στις 30/3/2021 στις 9:29 ΜΜ, Doubt είπε

Με ένα τέτοιο λύνεται το πρόβλημα.

210001709.jpg

Την έχω αυτή τη παπάτζα, ο ορισμός κινεζιάς των 90s, μακρυά :P

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 02/04/2021 at 23:15, default said:

Δες στο settings->privacy->choose which microsoft store apps can access your mic. Απο οσο θυμαμαι μετα απο καποιο windows update ειχαν αλλαξει καποιες ρυθμισεις εκει και επρεπε να τις ξαναφτιαξω για τον διευθυντη μου που προσπαθουσε να συμμετασχει σε ενα zoom meeting με το υπουργειο και το μικροφωνο δεν επαιζε ενω στο ιδιο pc λειτουργουσε σε παλιοτερο meeting.

Ακριβώς αυτό. Επειδή την βγάζω τη συγκεκριμένη και τη ξαναβάζω κάποια στιγμή έχασα τον ήχο και έπρεπε να κάνω το παραπάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη τιμη για Ελλαδα, οικονομικα κανεις την δουλεια σου και γλιτωνεις το 35€ για λιγο καλυτερη καμερα.π.χ. logitech c270

το μονο καποιοι παραπονιουνται για την μετρια αποδοση του μικροφωνου.

Επεξ/σία από Zerg13
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...