Προς το περιεχόμενο

SRIHOME SH001 WEB CAMERA 1080P - 16.90 € - eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tryf3 είπε

Παραλαβή από eshop point δε νομίζω να παίζει ε; 

Παιζει μια χαρα, οι παραλαβες δεν σταματησαν ποτε απο τα eshop point

3 λεπτά πριν, Antretng είπε

Αξίζει σε σχέση με ανταγωνισμό;

Από ότι κατάλαβα δεν έχει ποδαράκι ή "δαγκάνα";

Εχει ενα ειδος σαν δαγκανα, δες τις φωτο του eshop

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Παιζει μια χαρα, οι παραλαβες δεν σταματησαν ποτε απο τα eshop point

Εχει ενα ειδος σαν δαγκανα, δες τις φωτο του eshop

Αυτό κοίταζα τώρα. Δεν είναι δαγκάνα. Είναι σαν ποδαράκι που κάνει κόντρα. Τώρα ποσο σταθερό θα είναι δεν ξέρω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Antretng είπε

Αυτό κοίταζα τώρα. Δεν είναι δαγκάνα. Είναι σαν ποδαράκι που κάνει κόντρα. Τώρα ποσο σταθερό θα είναι δεν ξέρω. 

Γι αυτο εγραψα ενα ειδος σαν, δεν ειναι ακριβως δαγκανα, αλλα πιστευω τη δουλεια του τη κανει

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, makhs5 είπε

Γι αυτο εγραψα ενα ειδος σαν, δεν ειναι ακριβως δαγκανα, αλλα πιστευω τη δουλεια του τη κανει

Η αλήθεια ειναι οτι είναι αρκετά ελκυστική η τιμή οπότε την έριξα την παραγγελία. Θα σχολιάσω το πως στέκεται όταν μου έρθει.

Σε ευχαριστώ!

• Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tryf3 είπε

Παραλαβή από eshop point δε νομίζω να παίζει ε; 

Μονο απο εκει ειναι 13.90, 16.90 με τα μεταφορικα, τιμη τελικη παντα στον τιτλο, το εφτιαξα. 

Δημοσ.

Μια που είχα πάρει ίδια ενώ έχει πολύ καλή εικόνα δεν λειτουργούσε καλά το μικρόφωνο, μπορεί να μου έτυχε, απλά ενημερώνω. Κατέληξα να συνδέσω Bluetooth για να κάνει τη δουλειά του μικροφώνου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μονο απο εκει ειναι 13.90, 16.90 με τα μεταφορικα, τιμη τελικη παντα στον τιτλο, το εφτιαξα. 

Να ρωτησω κατι καθως δεν το εχω προσεξει σε αλλα θεματα προσφορων.

στο eshop που υπαρχει σχεδον σε καθε πολη, βαζουμε τιμη με μεταφορικα? το ιδιο ισχυει πχ και για πλαισιο, γερμανο, Public κωτσοβολο κλπ? γιατι αν οχι τοτε δε μου φαινεται λογικο. και δεν εννοω μονο τωρα που ειναι κλειστα λογω πανδημιας, αλλα και μετα οταν ανοιξουν.

Επεξ/σία από emperor4her
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, emperor4her είπε

στο eshop που υπαρχει σχεδον σε καθε πολη, βαζουμε τιμη με μεταφορικα? το ιδιο ισχυει πχ και για πλαισιο, γερμανο, Public κωτσοβολο κλπ? γιατι αν οχι τοτε δε μου φαινεται λογικο.

Φυσικα. Πως και δεν το εχεις δει τοσα χρονια; Καπου 2-3Κ φορες το εχουμε τονισει. :) 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Φυσικα. Πως και δεν το εχεις δει τοσα χρονια; Καπου 2-3Κ φορες το εχουμε τονισει. :) 

Δεν εχω ανεβασει ποτε εγω προσφορα, και δεν το ειχα προσεξει. 

Ευχαριστω! :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, emperor4her είπε

στο eshop που υπαρχει σχεδον σε καθε πολη, βαζουμε τιμη με μεταφορικα? το ιδιο ισχυει πχ και για πλαισιο, γερμανο, Public κωτσοβολο κλπ? γιατι αν οχι τοτε δε μου φαινεται λογικο. και δεν εννοω μονο τωρα που ειναι κλειστα λογω πανδημιας, αλλα και μετα οταν ανοιξουν.

Το σωστο ειναι να μπει με τα μεταφορικα οπως γινεται παντα αλλα οι περισσοτεροι η σχεδον ολοι θα το παρουν απο ενα eshop point στα 13,90.

• Moderators
Δημοσ.

Τα εχουμε πει ολα αυτα, ας κοπιαρω εδω την τελευταια φορα πριν 25 μερες.

Στις 21/2/2021 στις 10:40 ΠΜ, matrixxx είπε

Επισης ας θυμισουμε αλλη μια φορα, οτι στον τιτλο μπαινει ΤΕΛΙΚΗ τιμη με μεταφορικα (το διορθωσα). Μεσα στο εκαστοτε τοπικ, μπορειτε να γραψετε ποσο βγαινει και αν κανει καποιος κλικ-αγκουερο αν τυχον ειναι κοντα στο εκαστοτε καταστημα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...