makhs5 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) SRIHOME SH001 WEB CAMERA 1080P - 13.90 € - eshop.gr https://www.e-shop.gr/srihome-sh001-web-camera-1080p-p-PER.575420 https://www.skroutz.gr/s/24415035/Sricam-Srihome-SH001.html Η προσφορα ισχυει εως αποψε στις 00.00 τα μεσανυχτα Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από makhs5 4
Antretng Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Αξίζει σε σχέση με ανταγωνισμό; Από ότι κατάλαβα δεν έχει ποδαράκι ή "δαγκάνα";
makhs5 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, tryf3 είπε Παραλαβή από eshop point δε νομίζω να παίζει ε; Παιζει μια χαρα, οι παραλαβες δεν σταματησαν ποτε απο τα eshop point 3 λεπτά πριν, Antretng είπε Αξίζει σε σχέση με ανταγωνισμό; Από ότι κατάλαβα δεν έχει ποδαράκι ή "δαγκάνα"; Εχει ενα ειδος σαν δαγκανα, δες τις φωτο του eshop
thodoris_9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Σ' αυτήν την τιμή εν μέσω πανδημίας, δύσκολα βρίσκεις. Ευχαριστώ ΤS
Antretng Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, makhs5 είπε Παιζει μια χαρα, οι παραλαβες δεν σταματησαν ποτε απο τα eshop point Εχει ενα ειδος σαν δαγκανα, δες τις φωτο του eshop Αυτό κοίταζα τώρα. Δεν είναι δαγκάνα. Είναι σαν ποδαράκι που κάνει κόντρα. Τώρα ποσο σταθερό θα είναι δεν ξέρω.
makhs5 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Antretng είπε Αυτό κοίταζα τώρα. Δεν είναι δαγκάνα. Είναι σαν ποδαράκι που κάνει κόντρα. Τώρα ποσο σταθερό θα είναι δεν ξέρω. Γι αυτο εγραψα ενα ειδος σαν, δεν ειναι ακριβως δαγκανα, αλλα πιστευω τη δουλεια του τη κανει 1
Antretng Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, makhs5 είπε Γι αυτο εγραψα ενα ειδος σαν, δεν ειναι ακριβως δαγκανα, αλλα πιστευω τη δουλεια του τη κανει Η αλήθεια ειναι οτι είναι αρκετά ελκυστική η τιμή οπότε την έριξα την παραγγελία. Θα σχολιάσω το πως στέκεται όταν μου έρθει. Σε ευχαριστώ!
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, tryf3 είπε Παραλαβή από eshop point δε νομίζω να παίζει ε; Μονο απο εκει ειναι 13.90, 16.90 με τα μεταφορικα, τιμη τελικη παντα στον τιτλο, το εφτιαξα.
jaguar13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μια που είχα πάρει ίδια ενώ έχει πολύ καλή εικόνα δεν λειτουργούσε καλά το μικρόφωνο, μπορεί να μου έτυχε, απλά ενημερώνω. Κατέληξα να συνδέσω Bluetooth για να κάνει τη δουλειά του μικροφώνου.
emperor4her Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μονο απο εκει ειναι 13.90, 16.90 με τα μεταφορικα, τιμη τελικη παντα στον τιτλο, το εφτιαξα. Να ρωτησω κατι καθως δεν το εχω προσεξει σε αλλα θεματα προσφορων. στο eshop που υπαρχει σχεδον σε καθε πολη, βαζουμε τιμη με μεταφορικα? το ιδιο ισχυει πχ και για πλαισιο, γερμανο, Public κωτσοβολο κλπ? γιατι αν οχι τοτε δε μου φαινεται λογικο. και δεν εννοω μονο τωρα που ειναι κλειστα λογω πανδημιας, αλλα και μετα οταν ανοιξουν. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από emperor4her 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, emperor4her είπε Να ρωτησω κατι καθως δεν το εχω προσεξει σε αλλα θεματα προσφορων. στο eshop που υπαρχει σχεδον σε καθε πολη, βαζουμε τιμη με μεταφορικα? το ιδιο ισχυει πχ και για πλαισιο, γερμανο, Public κωτσοβολο κλπ? γιατι αν οχι τοτε δε μου φαινεται λογικο. Φυσικα. Πως και δεν το εχεις δει τοσα χρονια; Καπου 2-3Κ φορες το εχουμε τονισει. 2
emperor4her Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Φυσικα. Πως και δεν το εχεις δει τοσα χρονια; Καπου 2-3Κ φορες το εχουμε τονισει. Δεν εχω ανεβασει ποτε εγω προσφορα, και δεν το ειχα προσεξει. Ευχαριστω!
HERTHAN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, emperor4her είπε Να ρωτησω κατι καθως δεν το εχω προσεξει σε αλλα θεματα προσφορων. στο eshop που υπαρχει σχεδον σε καθε πολη, βαζουμε τιμη με μεταφορικα? το ιδιο ισχυει πχ και για πλαισιο, γερμανο, Public κωτσοβολο κλπ? γιατι αν οχι τοτε δε μου φαινεται λογικο. και δεν εννοω μονο τωρα που ειναι κλειστα λογω πανδημιας, αλλα και μετα οταν ανοιξουν. Το σωστο ειναι να μπει με τα μεταφορικα οπως γινεται παντα αλλα οι περισσοτεροι η σχεδον ολοι θα το παρουν απο ενα eshop point στα 13,90.
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Τα εχουμε πει ολα αυτα, ας κοπιαρω εδω την τελευταια φορα πριν 25 μερες. Στις 21/2/2021 στις 10:40 ΠΜ, matrixxx είπε Επισης ας θυμισουμε αλλη μια φορα, οτι στον τιτλο μπαινει ΤΕΛΙΚΗ τιμη με μεταφορικα (το διορθωσα). Μεσα στο εκαστοτε τοπικ, μπορειτε να γραψετε ποσο βγαινει και αν κανει καποιος κλικ-αγκουερο αν τυχον ειναι κοντα στο εκαστοτε καταστημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα