Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Αυτό ακριβώς έγινε και δεν καταλαβαίνω που τσίνησαν δεν ειναι ότι θα στείλουν στα τυφλά θα πληρωθούν πρώτα απο την κάρτα... δεμένος γάιδαρος δηλαδή. 

Απο την άλλη εσύ γιατί δεν αγόρασες όλο το ποσό με την κάρτα και αντί να πληρώσεις το πλαίσιο να πληρώσεις την κάρτα για αγορές δεν χρεώνεσαι τόκους αν τις ξεπληρώσεις έγκαιρα 

γιατι δεν ηθελα να φορτωσω τη πιστωτικη κι αλλο...αφου μπορουσα να δωσω ενα μερος μετρητοις και να χω και διαθεσιμο στη καρτα, αν ηθελα καμια αλλη αγορα...

αλλα τελικα, αφου τους ειχα πει οτι περιμενω απαντηση για το λογο για τον οποιο δεν θελουν να κανουμε τη διαδικασια οπως αρχικα συμφωνησαμε, οταν με ξαναπηραν τηλεφωνο, σαν να μην ειχε συμβει τιποτα...

δλδ πληρωσα ετσι που ειχαμε πει...ενα μερος στη πιστωτικη ατοκα και το αλλο μετρητα στη παραδοση...

και η καρτα ειναι πλεον εδω...

δλδ μια ανευ λογου καθυστερηση και εκνευρισμος....τι να πω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα ένα τηλέφωνο πλαίσιο, το κλασικό τηλέφωνο του μήνα μπας και μάθω τίποτα, κλασσικά τα ίδια « δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον προμηθευτή» και επειδή αυτή την φορά επέμεινα λίγο περισσότερο λέγοντας ‘δεν είναι λιγο παράδοξο να μην έχετε έστω μια στοιχειώδη ενημέρωση από τον προμηθευτή όσο αφορά μια στοιχειώδη ημερομηνία παράδοσης; Την παραγγελία την έκανα σχεδόν 3,5 μήνες πριν όχι πριν μια εβδομάδα, και από την στιγμή που μου έχει ζητηθεί προκαταβολή  την οποία και έχω δώσει,  ε μια στοιχειώδη ενημέρωση θα την προτιμούσα’ για να πάρω την αφοπλιστική  απάντηση ‘ δυστηχως δεν έχουμε καμία ενημέρωση ακόμη και δεν μπορώ εγώ να πω αυθαίρετα μια ημερομηνία , αν δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη η κάρτα σας ούτε ο προμηθευτής θα γνωρίζει,ειναι παγκόσμιο το πρόβλημα’. Όποτε μπορεί η κάρτα μου να μην εχει φτάσει ακόμη στην διαδικασία παραγωγής, ε σε καμία 10αρια χρόνια θα εχει κατασκευαστεί λογικά. Πάντως όσοι ήταν τυχεροί και παρέλαβαν κάρτες παρέλαβαν, δεν το κόβω να παραλαμβάνουμε οι υπόλοιποι.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Πήρα ένα τηλέφωνο πλαίσιο, το κλασικό τηλέφωνο του μήνα μπας και μάθω τίποτα, κλασσικά τα ίδια « δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον προμηθευτή» και επειδή αυτή την φορά επέμεινα λίγο περισσότερο λέγοντας ‘δεν είναι λιγο παράδοξο να μην έχετε έστω μια στοιχειώδη ενημέρωση από τον προμηθευτή όσο αφορά μια στοιχειώδη ημερομηνία παράδοσης; Την παραγγελία την έκανα σχεδόν 3,5 μήνες πριν, όχι πριν μια εβδομάδα και από την στιγμή που μου έχει ζητηθεί προκαταβολή  την οποία και έχω δώσει,  ε μια στοιχειώδη ενημέρωση θα την προτιμούσα’ για να πάρω την αφοπλιστική  απάντηση ‘ δυστηχως δεν έχουμε καμία ενημέρωση ακόμη, αν δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη η κάρτα ούτε ο προμηθευτής θα γνωρίζει γιατί ειναι παγκόσμιο το πρόβλημα’. Όποτε μπορεί η κάρτα μου να μην εχει φτάσει ακόμη στην διαδικασία παραγωγής, ε σε καμία 10αρια χρόνια θα εχει κατασκευαστεί λογικά. Πάντως όσοι ήταν τυχεροί και παρέλαβαν κάρτες παρέλαβαν, δεν το κόβω να παραλαμβάνουμε οι υπόλοιποι.

Κάρτες υπάρχουν απλά δεν έχουν τα @@ να ανταπεξέλθουν στην κοροϊδία που σου στήσανε γιατί τις βρίσκουν σε υψηλότερη τιμή απο την τιμή πάτω (MSRP) που θέλανε...

Ένα κατάστημα που δεν εξεπατά κόσμο θα αναλάμβανε τις ευθύνες του και θα σου έδινε την κάρτα εφόσον έδωσες προκαταβολή και εφόσον πέρασε τόσος καιρός και ας μην βγάζανε κέρδος. 

Μέχρι τώρα έχω δει ένα σωρό 6800 xt στο internet οι άλλοι πως τις βρίσκουν δηλαδή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Κάρτες υπάρχουν απλά δεν έχουν τα @@ να ανταπεξέλθουν στην κοροϊδία που σου στήσανε γιατί τις βρίσκουν σε υψηλότερη τιμή απο την τιμή πάτω (MSRP) που θέλανε...

Ένα κατάστημα που δεν εξεπατά κόσμο θα αναλάμβανε τις ευθύνες του και θα σου έδινε την κάρτα εφόσον έδωσες προκαταβολή και εφόσον πέρασε τόσος καιρός και ας μην βγάζανε κέρδος. 

Μέχρι τώρα έχω δει ένα σωρό 6800 xt στο internet οι άλλοι πως τις βρίσκουν δηλαδή; 

Μου είπε επισης  αν επιθυμώ να ψάξουμε  (με  τωρινες τιμες του site μου το ξεκαθαρισε) να βρούμε  κάποια εναλλακτική επιλογή, προφανώς είπα ότι δεν με ενδιαφέρει διότι  πολύ απλά είναι αδύνατο να βρεθεί  εναλακτικη επειδή  σήμερα οι τιμές δεν έχουν καμία απολύτως σχέση  με τις τιμές που ίσχυαν  πριν 3,5 μήνες  που έκανα εγώ την παραγγελία και την οποία και έχω προκαταβάλει . Φανταζομαι η εναλλακτική θα ήτανε να ακυρώσω την 6800 που περιμενω εδώ και 3.5 μήνες και να πάρω καμία 6700xt στα 1300 ευρώ.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους έστειλα mail ζητώντας ενημέρωση για την ημερομηνια παραλαβής του προϊόντος εξηγώντας αναλυτικα την κατάσταση πως  πλέον εχουν περασει πάνω από 3μιση μήνες απο την ημέρα της παραγγελίας, έχει δοθει  προκαταβολή οπως μου ζητήθηκε κτλ κτλ. Το αποτέλεσμα ήτανε αντί να μου απαντήσουμε και αυτοί  γραπτά με mail , με πήρανε  τηλέφωνο και λέγοντας μου την γνωστή  κασέτα περί προμηθευτών κτλ.😒

Επεξ/σία από Pwpwpw
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδες γιατί δεν κάνετε μια παραγγελία από εξωτερικό (ΕΕ);

Με πλαίσιο δεν βλέπω να βγαίνει άκρη. Εγώ από mindfactory πήρα μια 6900 XT.

Εξωφρενικές τιμές σίγουρα αλλά φτηνότερα δεν νομίζω να βρίσκεις και με διαθεσιμότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Παιδες γιατί δεν κάνετε μια παραγγελία από εξωτερικό (ΕΕ);

Με πλαίσιο δεν βλέπω να βγαίνει άκρη. Εγώ από mindfactory πήρα μια 6900 XT.

Εξωφρενικές τιμές σίγουρα αλλά φτηνότερα δεν νομίζω να βρίσκεις και με διαθεσιμότητα.

Φίλε προσωπικά την παραγγελία την έκανα σχεδον πριν 4 μήνες ,οι τιμές σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με τις προ 4μηνου τιμεσ, εχουν πάρει τουλαχιστον ένα 50% πανω  για να μην πω περισσότερο. Νομιζα οτι έχω να κάνω με σοβαρό κατάστημα, αν ήξερα ότι σχεδον 4 μήνες μετά θα ψάχνω ακόμη κάρτα, προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να είχα κάνει την παραγγελία τότε απο αυτούς,  θα ψάχνουμουν  άλλου και θα είχα εδώ και μήνες κάρτα στα χέρια μου . Όταν έκανα την παραγγελία ηλεκτρονικά από το site  τους, την άλλη μερά μου ζητήσανε ελάχιστη προκαταβολή το 25% της αξίας για να προχωρήσει η παραγγελία , συμφώνησα και τους προπλήρωσα 300 ευρώ. Τότε μου είχανε πει ότι σε ενάμιση μήνα θα έχω την κάρτα, σήμερα  τόσους μήνες μετά δεν έχουν ιδέα ποτέ θα παραλάβω. Εάν μέχρι τέλος αυτού του μήνα δεν μου στείλουνε το προϊόν θα  απευθυνθώ στην προστασία του καταναλωτή και θα προχωρήσω σε καταγγελία γιατί έχει καταντήσει κωμωδία πλέον η κατάσταση.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Φίλε προσωπικά την παραγγελία την έκανα σχεδον πριν 4 μήνες ,οι τιμές σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με τις προ 4μηνου τιμεσ, εχουν πάρει τουλαχιστον ένα 50% πανω  για να μην πω περισσότερο. Νομιζα οτι έχω να κάνω με σοβαρό κατάστημα, αν ήξερα ότι σχεδον 4 μήνες μετά θα ψάχνω ακόμη κάρτα, προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να είχα κάνει την παραγγελία τότε απο αυτούς,  θα ψάχνουμουν  άλλου και θα είχα εδώ και μήνες κάρτα στα χέρια μου . Όταν έκανα την παραγγελία ηλεκτρονικά από το site  τους, την άλλη μερά μου ζητήσανε ελάχιστη προκαταβολή το 25% της αξίας για να προχωρήσει η παραγγελία , συμφώνησα και τους προπλήρωσα 300 ευρώ. Τότε μου είχανε πει ότι σε ενάμιση μήνα θα έχω την κάρτα, σήμερα  τόσους μήνες μετά δεν έχουν ιδέα ποτέ θα παραλάβω. Εάν μέχρι τέλος αυτού του μήνα δεν μου στείλουνε το προϊόν θα  απευθυνθώ στην προστασία του καταναλωτή και θα προχωρήσω σε καταγγελία γιατί έχει καταντήσει κωμωδία πλέον η κατάσταση.

Κατάλαβα φίλος, λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου, ελπίζω να βρείς κάποια λύση (και κάρτα) σύντομα.

Δυστυχώς στις παλιές τιμές λίγο δύσκολο. Ίσως εάν κάνεις λίγη υπομονή μερικούς μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Κατάλαβα φίλος, λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου, ελπίζω να βρείς κάποια λύση (και κάρτα) σύντομα.

Δυστυχώς στις παλιές τιμές λίγο δύσκολο. Ίσως εάν κάνεις λίγη υπομονή μερικούς μήνες.

Μαλλον δεν κατάλαβες. Δεν βλέπω κάποια δυσκολία,  το αυτονοητο είναι  να ολοκληρωθεί η παραγγελία μου, η οποία έγινε και προκαταβλήθηκε προ 4 μηνών, προφανώς με τις τοτε τιμές. Δεν βλέπω κάτι δύσκολο σε αυτό, κάτι αυτονόητο βλέπω. Δεν ψάχνω να παραγγείλω σήμερα καρτα με τις τιμές προ τετραμήνου, αυτό προφανώς και είναι όχι απλά δύσκολο αλλά μάλλον αδύνατο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Μαλλον δεν κατάλαβες. Δεν βλέπω κάποια δυσκολία,  το αυτονοητο είναι  να ολοκληρωθεί η παραγγελία μου, η οποία έγινε και προκαταβλήθηκε προ 4 μηνών, προφανώς με τις τοτε τιμές. Δεν βλέπω κάτι δύσκολο σε αυτό, κάτι αυτονόητο βλέπω. Δεν ψάχνω να παραγγείλω σήμερα καρτα με τις τιμές προ τετραμήνου, αυτό προφανώς και είναι όχι απλά δύσκολο αλλά μάλλον αδύνατο.

Λογικά όταν πέσουν πάλι οι τιμές σε εκείνα τα επίπεδα που ήταν όταν έκανες την παραγγελία (ή και ποιο κάτω) ξαφνικά θα βρεθεί διαθέσιμο προιόν. Μέχρι τότε θα ακούς το παραμύθι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Λογικά όταν πέσουν πάλι οι τιμές σε εκείνα τα επίπεδα που ήταν όταν έκανες την παραγγελία (ή και ποιο κάτω) ξαφνικά θα βρεθεί διαθέσιμο προιόν. Μέχρι τότε θα ακούς το παραμύθι.

Ναι αλλά αν γίνει αυτό που λες σημαίνει ότι με κοροϊδεύουν, διοτι εγώ την κάρτα την παρηγγειλα πριν ανέβουν οι τιμές που σημαινει ότι και αυτοί με την σειρά τους θα ψωνίζανε αντίστοιχα φθηνότερα από τον προμηθευτή τους εκείνη την περίοδο. Αν δεν είχανε εξασφαλίσει  εκείνη την περίοδό που έγινε η παραγγελία  κάρτα σε αντίστοιχη τιμη,είναι πρόβλημα δικό τους όχι δικό μου, ας μην αφήνανε ανοιχτές τις παραγγελίες τότε και κυρίως να μην ζητουσανε προκαταβολή αν δεν ήτανε ικανοι να φέρουν είς πέρας την παραγγελία.  Επειδή και γώ βαρέθηκα να ακούω το παραμυθάκι λοιπόν, αν δεν έχω απάντηση τους σύντομα θα προχωρήσω σε καταγγελία.  

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/6/2021 στις 10:12 ΜΜ, Pwpwpw είπε

Ναι αλλά αν γίνει αυτό που λες σημαίνει ότι με κοροϊδεύουν, διοτι εγώ την κάρτα την παρηγγειλα πριν ανέβουν οι τιμές που σημαινει ότι και αυτοί με την σειρά τους θα ψωνίζανε αντίστοιχα φθηνότερα από τον προμηθευτή τους εκείνη την περίοδο. Αν δεν είχανε εξασφαλίσει  εκείνη την περίοδό που έγινε η παραγγελία  κάρτα σε αντίστοιχη τιμη,είναι πρόβλημα δικό τους όχι δικό μου, ας μην αφήνανε ανοιχτές τις παραγγελίες τότε και κυρίως να μην ζητουσανε προκαταβολή αν δεν ήτανε ικανοι να φέρουν είς πέρας την παραγγελία.  Επειδή και γώ βαρέθηκα να ακούω το παραμυθάκι λοιπόν, αν δεν έχω απάντηση τους σύντομα θα προχωρήσω σε καταγγελία.  

Καλά πιστεύω ότι ζητώντας μπροστάντζα και γράφοντας σε τόσους μήνες δεν τίθεται πια θέμα αν σε κοροϊδεύουν :P  

Κάντους καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή για εξαπάτηση και πες τους να επικοινωνήσουν και με εμένα να συνυπογράψω (το email μου μπορώ να στο στείλω μέσω PM αν αποφασίσεις να το κάνεις) 

Βάσει αυτού 

Στις 27/5/2021 στις 4:22 ΜΜ, archimidis είπε

Δείτε και αυτό: http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N_3587_2007.pdf

Σύμφωνα και με το νόμο «Προστασία των καταναλωτών» Υπουργική Απόφαση 5338 (ΦΕΚ Β' 40/17.01.2018)) Μέρος έβδομο – ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ , Άρθρο 9δ (σελ. 3236).

Μια εμπορική πρακτική θεωρείται παραπλανητική όταν περιλαμβάνει εσφαλμένες πληροφορίες και είναι, συνεπώς, αναληθής ή, όταν, με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής παρουσίασής της, παραπλανά ή ενδέχεται να παραπλανήσει το μέσο καταναλωτή, ακόμα και εάν οι πληροφορίες είναι, αντικειμενικά, ορθές όσον αφορά ένα ή περισσότερα από τα στοιχεία τα οποία παρατίθενται κατωτέρω και, ούτως ή άλλως, τον οδηγεί ή ενδέχεται να τον οδηγήσει να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία, διαφορετικά, δεν θα ελάμβανε. Τα στοιχεία αυτά είναι: α) η ύπαρξη ή η φύση του προϊόντος, β) τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος, όπως είναι η διαθεσιμότητα....

Εγώ για Γερμανό έχω ήδη κάνει καταγγελία σε συνήγορο του καταναλωτή. Αν και δεν νομίζω να γίνει και τίποτα. Αλλά ας ακολουθήσουν και άλλοι σιγά σιγά να μαζεύονται μερικές γιατί συγκεκριμένα μαγαζιά το έχουν κάνει σύστημα να μας κοροϊδεύουν. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελια rx6800 απο τα τελη φλεβαρη, την ειχα ξεχασει αυτη την παραγγελια η αληθεια ειναι🤣

Μου στειλανε σημερα απο πλαισιο μυνημα στο viber ,9 ολοκληρους μηνες μετα απο την ημερομηνια παραγγελιας, να μου πουνε οτι η παραδοση της παραγγελιας μου βρισκεται ακομη σε αναμονη και οτι λογο της ανοδου των κρυπτονομισματων σε συνδιασμο με την πανδημια υπαρχουν ελλειψεις, υπερβολικος χρονος αναμονης και αβεβαιοτητα στις παραλαβες  και με ρωτανε αν θελω να ακυρωθει η παραγγελια η να την αφησω να τρεχει με αγνωστη ημερομηνια παραδοσης.

Θελουν δηλαδη να μου πουνε οτι ολο αυτο το διαστημα 9 μηνων δεν παραλαβανε κομματια 6800 και δεν γινοταν να με  εξυπηρετησουνε.

Απο το πλαισιο ουτε μελανακια δεν προκυτε να αγορασω ξανα, ειναι για γελια και η εξυπηρετηση πελατων ανυπαρκτη.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@calibrator @alexmpl @AntonisKo @Dr_Pepper @jonathan7arg εχει καποιος απο εσας καποιο νεοτερο, καποια ενημερωση και γενικα οποιαδηποτε εξελιξη οσο αφορα τις παραγγελιες 6800/6800xt που ειχατε κανει και συζηταγαμε εδω?Εχει παραλαβει κανεις σας?

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...