Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο και διαθεσιμοτητα rx 6800/6800xt

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Η προκαταβολη εννοειται οτι ειναι ακομη εκει, η παραγγελια τρεχει ακομη ,τωρα αν θα παραλαβω τελικα δεν εχω ιδεα.

Ο @Phaethonas παντως αν ανατρεξεις στην πρωτη σελιδα του Topic θα δεις οτι ειχε γραψει οτι την παραγγειλα την εκανε 19/2. Η δικη μου παραγγελια εγινε μια εβδομαδα περιπου πιο μετα, οποτε οχι, τουλαχιστον απο τον @Phaethonas  που ισχυριζεται οτι παρελαβε εχω παραγγειλει μια εβδομαδα περιπου πιο μετα και οχι νωριτερα.

Παντως σε τηλεφωνο που τους πηρα να τους ρωτησω την περασμενη εβδομαδα, μολις εγραψε ο @Phaethonas οτι παρελαβε μπας και  μαθω κατι νεοτερο, η απαντηση τους ητανε παλι η ιδια "δεν γνωριζουμε καθολου ημερομηνιες παραλαβης, δεν εχουμε καμια ενημερωση απο τον προμηθευτη, ειναι παγκοσμιο προβλημα". Εχουν βαλει κασετα και παιζει.Eν το μεταξυ, πλεον κοντευει ενα τριμηνο που εχω κανει την παραγγελια, πλεον πιστευω οτι δεν θα παραλαβω ποτε, αλλα μακαρι να διαψευστω.

Κάνεις δεν εργάζεται στο πλαίσιο απλά άλλο να περιμένεις Asus και άλλο power color έχει διαφορά 

26 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Η προκαταβολη εννοειται οτι ειναι ακομη εκει, η παραγγελια τρεχει ακομη ,τωρα αν θα παραλαβω τελικα δεν εχω ιδεα.

Ο @Phaethonas παντως αν ανατρεξεις στην πρωτη σελιδα του Topic θα δεις οτι ειχε γραψει οτι την παραγγειλα την εκανε 19/2. Η δικη μου παραγγελια εγινε μια εβδομαδα περιπου πιο μετα, οποτε οχι, τουλαχιστον απο τον @Phaethonas  που ισχυριζεται οτι παρελαβε εχω παραγγειλει μια εβδομαδα περιπου πιο μετα και οχι νωριτερα.

Παντως σε τηλεφωνο που τους πηρα να τους ρωτησω την περασμενη εβδομαδα, μολις εγραψε ο @Phaethonas οτι παρελαβε μπας και  μαθω κατι νεοτερο, η απαντηση τους ητανε παλι η ιδια "δεν γνωριζουμε καθολου ημερομηνιες παραλαβης, δεν εχουμε καμια ενημερωση απο τον προμηθευτη, ειναι παγκοσμιο προβλημα". Εχουν βαλει κασετα και παιζει.Eν το μεταξυ, πλεον κοντευει ενα τριμηνο που εχω κανει την παραγγελια, πλεον πιστευω οτι δεν θα παραλαβω ποτε, αλλα μακαρι να διαψευστω.

Παίδες εγώ ήξερα ότι άμα βάλω εταιρεία τύπου Asus MSI θα έκανε μήνες ο λόγος που πας σε Power color ξέρεις ότι μπορεί έκανε μόνο 40 μερες, τώρα υπάρχει stock αλλά από 1450

Screenshot_20210519_015659.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, giannis2156 είπε

Κάνεις δεν εργάζεται στο πλαίσιο απλά άλλο να περιμένεις Asus και άλλο power color έχει διαφορά 

Υποθετω εκανες κατα λαθος εμενα quote γιατι δεν ειμαι εγω αυτος που εγραψε περι υπαλληλων του πλαισιου, φανταζομαι θα ηθελες να quotαρεις τον @Dr_Pepper

53 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Ειπα να κανω μια κλήση σήμερα μπας και.

Παραγγελία απο 11.01.2021 για 6800 XT Aorus Master.

Καμμία αλλαγή, as expected.

Και εμενα μια απο τα ιδια, εγω περιμενω ακριβως την ιδια καρτα που παρελαβε πριν μια εβδομαδα ο @Phaethonas.

Σε μια εβδομαδα κλεινω ακριβως 3 μηνες απο τοτε που εκανα την παραγγελια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον μετα απο 2 μηνες σχεδον παραγγελια στο πλαισιο για μια 6800xt και ενω απο την αρχη ειχα ρωτησει αν θελουν προκαταβολη (οχι δεν ηθελαν) και ειχα πει οτι ενα μερος στη πιστωτικη και το υπολοιπο μετρητα κατα τη παραδοση (κανενα προβλημα τοτε), τελικα μου τα γυριζουν...

ή ολο μετρητοις λεει ή ολο στη καρτα...ρωταω γιατι?...ειναι λεει μεγαλο το ποσο...το οποιο το "σκεφτηκαν" σα δικαιολογια  εκεινη τη στιγμη στο τηλ και μ του ειπαν...ο υπαλληλος μαλλον ρωτησε τον "super προϊσταμενο" του και του πεταξε μια π@π@ρια...

περιμενω επισημη απαντηση στο ερωτημα μου για ποιο λογο το κανουν αυτο...

και αν επιμεινουν θα τα πω αναλυτικα και θα τους κανω βουκινο σε οτι forum υπαρχει...

και θα μου πεις 3χεσθει η φορας εις το αλλωνιον...

δε πειραζει...υποτιθεται οτι ειναι μια απο τις "σοβαρες" εταιριες στο χωρο...

ειδωμεν...

Επεξ/σία από GKat76

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, GKat76 είπε

λοιπον μετα απο 2 μηνες σχεδον παραγγελια στο πλαισιο για μια 6800xt και ενω απο την αρχη ειχα ρωτησει αν θελουν προκαταβολη (οχι δεν ηθελαν) και ειχα πει οτι ενα μερος στη πιστωτικη και το υπολοιπο μετρητα κατα τη παραδοση (κανενα προβλημα τοτε), τελικα μου τα γυριζουν...

ή ολο μετρητοις λεει ή ολο στη καρτα...ρωταω γιατι?...ειναι λεει μεγαλο το ποσο...το οποιο το "σκεφτηκαν" σα δικαιολογια  εκεινη τη στιγμη στο τηλ και μ του ειπαν...ο υπαλληλος μαλλον ρωτησε τον "super προϊσταμενο" του και του πεταξε μια π@π@ρια...

περιμενω επισημη απαντηση στο ερωτημα μου για ποιο λογο το κανουν αυτο...

και αν επιμεινουν θα τα πω αναλυτικα και θα τους κανω βουκινο σε οτι forum υπαρχει...

και θα μου πεις 3χεσθει η φορας εις το αλλωνιον...

δε πειραζει...υποτιθεται οτι ειναι μια απο τις "σοβαρες" εταιριες στο χωρο...

ειδωμεν...

Εγώ δεν καταλαβα τι εννοείς. Έκανες παραγγελία πριν 2 μήνες και δεν σου ζητήσανε καθόλου προκαταβολή και τώρα 2 μήνες μετά τι ακριβώς σου ζητάνε; Έχουν παραλάβει την κάρτα και είναι προς παράδοση για να σου την κάνουν αποστολή; Γράψε λίγο καλύτερα τι εννοείς γιατί από το παραπάνω ποστ που έκανες εγώ τουλάχιστον δεν βγάζω νόημα.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγινε παραγγελια πριν 2 μηνες...6800xt

τους λεω απο την αρχη οτι θελω ενα μερος πιστωτικη και το υπολοιπο εξοφληση με την παραδοση της καρτας...οκ?...οκ μου λενε...

θελετε προκαταβολη μηπως για την παραγγελια?....οχι μ λενε...

περνανε 2 μηνες και με παιρνουν τηλ οτι η καρτα ηρθε...ωραια λεω αλλα δωστε μου 2-3 μερες γιατι πεσατε πανω στη ληξη της πιστωτικης μου και περιμενω να ερθει η καινουργια να προχωρησουμε...οκ?...οκ μου λενε...

δεν αναφερουν τιποτα για το τροπο που ειχαμε συμφωνησει απο την αρχη να πληρωθει η gpu (δλδ 1 μερος πιστωτικη και το υπολοιπο μετρητα)...

ερχεται η ανανεωμενη πιστωτικη και τους παιρνω τηλ και λεω παιδια οκ προχωραμε...

και γυριζουν και μου λενε οτι αλλαξε η πολιτικη (στιγμιαια αλλαξε δλδ?) και για να παρω τη gpu πρεπει ειτε να πληρωσω ολο το ποσο μετρητοις ή ολο το ποσο στη καρτα....

λεω γιατι?...αφου απο την αρχη αλλο ειχαμε συμφωνησει...

ειναι μεγαλο λεει το ποσο...και μου το ειπε ο υπαλληλος εχοντας με σε αναμονη να μιλησει επιτοπου με τον προισταμενο μαλλον...δλδ σα να το σκεφτηκαν εκεινη τη στιγμη και το παν...μιλαμε πηγα να βαλω τα γελια...

και απο τη  μερια μ τους ειπα στη συνεχεια "ωραια παιδια, να αυξησω τοτε το ποσο μετρητοις και να μπει λιγοτερο στη καρτα"...οχι η απαντηση...

πες τε μου εσεις...αφου και το ποσο π μπαινει στη καρτα, το παιρνουν απευθειας αυτοι...ειναι παλι μετρητα για αυτους...και εχω να κανω εγω μετα με τη τραπεζα μου...

περιμενω να δω τι θα μου πουν γιατι δε θα το αφησω ετσι...

Επεξ/σία από GKat76

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, GKat76 είπε

εγινε παραγγελια πριν 2 μηνες...6800xt

τους λεω απο την αρχη οτι θελω ενα μερος πιστωτικη και το υπολοιπο εξοφληση με την παραδοση της καρτας...οκ?...οκ μου λενε...

θελετε προκαταβολη μηπως για την παραγγελια?....οχι μ λενε...

περνανε 2 μηνες και με παιρνουν τηλ οτι η καρτα ηρθε...ωραια λεω αλλα δωστε μου 2-3 μερες γιατι πεσατε πανω στη ληξη της πιστωτικης μου και περιμενω να ερθει η καινουργια να προχωρησουμε...οκ?...οκ μου λενε...

δεν αναφερουν τιποτα για το τροπο που ειχαμε συμφωνησει απο την αρχη να πληρωθει η gpu (δλδ 1 μερος πιστωτικη και το υπολοιπο μετρητα)...

ερχεται η ανανεωμενη πιστωτικη και τους παιρνω τηλ και λεω παιδια οκ προχωραμε...

και γυριζουν και μου λενε οτι αλλαξε η πολιτικη (στιγμιαια αλλαξε δλδ?) και για να παρω τη gpu πρεπει ειτε να πληρωσω ολο το ποσο μετρητοις ή ολο το ποσο στη καρτα....

λεω γιατι?...αφου απο την αρχη αλλο ειχαμε συμφωνησει...

ειναι μεγαλο λεει το ποσο...και μου το ειπε ο υπαλληλος εχοντας με σε αναμονη να μιλησει επιτοπου με τον προισταμενο μαλλον...δλδ σα να το σκεφτηκαν εκεινη τη στιγμη και το παν...μιλαμε πηγα να βαλω τα γελια...

και απο τη  μερια μ τους ειπα στη συνεχεια "ωραια παιδια, να αυξησω τοτε το ποσο μετρητοις και να μπει λιγοτερο στη καρτα"...οχι η απαντηση...

πες τε μου εσεις...αφου και το ποσο π μπαινει στη καρτα, το παιρνουν απευθειας αυτοι...ειναι παλι μετρητα για αυτους...και εχω να κανω εγω μετα με τη τραπεζα μου...

περιμενω να δω τι θα μου πουν γιατι δε θα το αφησω ετσι...

Δυστηχως δεν γνωρίζω τι ισχύει για αυτό που σου λένε αλλά θα σχολιάσω κάτι άλλο. 

Είσαι το δεύτερο άτομο εδώ στο νήμα που μετά από 2 μήνες σε ενημερώσανε ότι ήρθε η κάρτα σου. Το κοινό και στους δυο σας είναι το δίμηνο αναμονής και η μη ζήτηση προκαταβολής  εκ μέρους του πλαισίου. 
Εγω ο καψερός και προκαταβολή μου ζητήσανε και τους έδωσα ένα 300αρι  και έχω πλέον φτάσει 3μηνη αναμονή και η κάρτα ακόμη δεν ήρθε. Η είμαι εγώ γκαντέμης η το πλαίσιο καθυστερεί να δώσει δώσει τις κάρτες  σε όσους έχουν προπληρώσει γιατί σου λέει το έχουμε δεμένο εκεί τον γάιδαρο, μας έχουν δώσει κασέρακι.

Επεξ/σία από Pwpwpw

1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Δυστηχως δεν γνωρίζω τι ισχύει για αυτό που σου λένε αλλά θα σχολιάσω κάτι άλλο. 

Είσαι το δεύτερο άτομο εδώ στο νήμα που μετά από 2 μήνες σε ενημερώσανε ότι ήρθε η κάρτα σου. Το κοινό και στους δυο σας είναι το δίμηνο αναμονής και η μη ζήτηση εκ μέρους του πλαισίου προκαταβολής. 
Εγω ο καψερός και προκαταβολή ένα 300αρι έδωσα και έχω πλέον φτάσει 3μηνη αναμονή και η κάρτα ακόμη δεν ήρθε. Η είναι γκαντέμης η το πλαίσιο καθυστερεί μα δώσει δώσει τις Καρυες σε όσους έχουν προπληρώσει γιατί σου λέει το έχουμε δεμένο εκεί τον γάιδαρο, μας έχουν δώσει κασέρακι.

ολοι τελικα εχουμε μια "ιστορια" να πουμε για το πως εξελίσσεται η πορεια της παραγγελιας μας...

αυτα ομως τα πραγματα και οι δικαιολογιες απο τις "σοβαρες" εταιριες (οχι μονο το πλαισιο) απο τις οποιες ο κοσμος ψωνιζει και τις στηριζει τοσο καιρο (οχι γιατι δεν εχει να ψωνισει απο αλλου πχ εξωτερικο), ειναι γελεια....το λιγοτερο

τωρα τι μου λες θα μου πεις...

γι αυτο οι περισσοτερες επιχειρησεις στην Ελλαδα, μονο καφετυροπιταδικα και roomstolet θα ειναι...γινονται κι αλλου π@π@ριες δε λεω...αλλα να κοιταμε να τις μειωσουμε, οχι στην "ανεμπουμπουλα" να κανουμε οτι μας γουσταρει αφου εχουμε το πανω χερι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GKat76 είπε

ολοι τελικα εχουμε μια "ιστορια" να πουμε για το πως εξελίσσεται η πορεια της παραγγελιας μας...

αυτα ομως τα πραγματα και οι δικαιολογιες απο τις "σοβαρες" εταιριες (οχι μονο το πλαισιο) απο τις οποιες ο κοσμος ψωνιζει και τις στηριζει τοσο καιρο (οχι γιατι δεν εχει να ψωνισει απο αλλου πχ εξωτερικο), ειναι γελεια....το λιγοτερο

τωρα τι μου λες θα μου πεις...

γι αυτο οι περισσοτερες επιχειρησεις στην Ελλαδα, μονο καφετυροπιταδικα και roomstolet θα ειναι...γινονται κι αλλου π@π@ριες δε λεω...αλλα να κοιταμε να τις μειωσουμε, οχι στην "ανεμπουμπουλα" να κανουμε οτι μας γουσταρει αφου εχουμε το πανω χερι

Eγω φιλε εχω αγανακτησει με το γεγονος οτι εδω και τοσους μηνες παιρνω μονιμα εγω  τηλεφωνο να μαθω κανενα νεοτερο(ουτε μια επικοινωνια δεν εχει γινει απο πλευρας τους ενα τριμηνο τωρα) και παντα μου λενε οτι δεν εχουν ιδεα για ημερομηνια παραδοσης καθως δεν εχουν ουδεμια ενημερωση απο τον προμηθευτη τους.

Πριν 15 περιπου ημερες ο @Phaethonas ανεφερε εδω στο νημα οτι παρελαβε ο ανθρωπος ακριβως την ιδια καρτα και ιδια υλοποιηση με αυτη που εχω παραγγειλει και εγω. Πως γινετε απο την μια να εχουν αρχισει να στελνουν παραγγελιες σταδιακα  και απο την αλλη στα τηλεφωνα να μου λενε οτι δεν εχουμε καμια ενημερωση πραγματικα δεν καταλαβαινω.Βαριουνται να ενημερωσουν τους πελατες τους δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.

Επεξ/σία από Pwpwpw

1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Eγω φιλε μου εχω αγανακτισει με το γεγονος οτι εδω και τοσους μηνες παιρνω τηλεφωνο να μαθω κανενα νεοτερο και παντα μου λενε οτι δεν εχουν ιδεα για ημερομηνια παραδοσης καθως δεν εχουν ουδεμια ενημερωση απο τον προμηθευτη. Πριν 15 περιπου ημερες ο @Phaethonas ανεφερε εδω στο νημα οτι παρελαβε ο ανθρωπος ακριβως την ιδια καρτα και ιδια υλοποιηση με αυτη που εχω παραγγειλει εγω. Πως γινετε απο την μια να εχουν αρχισει να στελνουν παραγγελιεσ σταδιακα  και απο την αλλη στα τηλεφωνα να μου λενε οτι δεν εχουμε καμια ενημρωση πραγματικα δεν καταλαβαινω.Βαριουνται να ενημερωσουν τους πελατες τους δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.

εγω θα ηθελα πραγματικα να παω να δω που ακριβως ειναι τα παιδια που μας παιρνουν τηλ για τις παραγγελιες και ποιος συντονιζει το τμημα εκει...

δουλεψα στο πλαισιο εδω στη πολη μου μετα που τελειωσα απο φοιτητης...

ηθελα να ηξερα ποιος δινει τις εντολες στο συγκεκριμενο ποστο...

δλδ αν καποιος παρει πιο αργα ή πιο συντομα τη καρτα (αφου στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για gpus), εχει να κερδισει κανεις απο εκει κατι?...γιατι ετσι που το κανουν αρχιζουμε τις υποθεσεις και καλα κανουμε...

δλδ οι υπαλληλοι ή ο προϊσταμενος εκει, θα φανουν καλυτεροι στα ματια του Γεραρδου? (ιδρυτης)...

και αφου συμφωνουν με τους πελατες κατι, γιατι αλλαζουν γραμμη?...

• Like 1

Νομίζω ότι έχουν χειριστεί εντελώς λαθός το θέμα της περιορισμένης διαθεσιμότητας. 

Θα έπρεπε να υπήρχε λίστα όπου να έβλεπες τον αριθμό παραγγελίας σου και πόσες έχουν παραδωθεί πριν από εσένα. 

Τώρα το μόνο που κερδίζουν είναι τη καχυποψία μας.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Phaethonas είπε

Νομίζω ότι έχουν χειριστεί εντελώς λαθός το θέμα της περιορισμένης διαθεσιμότητας. 

Θα έπρεπε να υπήρχε λίστα όπου να έβλεπες τον αριθμό παραγγελίας σου και πόσες έχουν παραδωθεί πριν από εσένα. 

Τώρα το μόνο που κερδίζουν είναι τη καχυποψία μας.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Eπισης και με τον τροπο που σε αντιμετωπιζουν τηλεφωνικα το μονο που καταφερνουν ειναι να σε κανουν επισης καχυποπτο.

Τρεις μηνες αναμονη , σε ολα τα τηλεφωνα που τους πηρα να ρωτησω η απαντηση τους παντα η ιδια "δεν εχουμε καμια ενημερωση απο τον προμηθευτη μας, δεν εχουμε ιδεα ποτε θα παραλαβουμε κομματια" και οτι "τηρειται αυστηρη σειρα προτεραιοτητας στις παραγγελιες".

Εσυ παρελαβες ακριβως την ιδια καρτα που περιμενω και εγω, πως γινετε εσενα να σου την στειλανε πριν 15 ημερες και εμενα να μου λενε συνεχως οτι δεν εχουν ενημερωση και δεν γνωριζουνε ποτε θα παραλαβουνε κομματια αντε βγαλε ακρη.

Περιμςνουμε εντελως στα τυφλα χωρις  μια στοιχειωδη ενημερωση. Θα μπορουσανε να μου πουνε τουλαχιστον οτι εισαι στην ταδε θεση αναμονης (θα ξερουν την θεση μου απο την στιγμη που ισχυριζονται οτι τηρειται αυστηρη σειρα προτεραιοτητας) και οτι αν ολα πανε καλα μαλλον τοτε θα ερθει η σειρας σας για παραλαβη θα ειναι τοτε συμφωνα με την ενημερωση που εχουμε απο τον προμηθευτη.Δεν γινετε να μην εχουνε καμια ενημερωση που μου λενε και ταυχτοχρονα να παραλαμβανουν καρτες, δεν γινετε να συμβαινουν και τα 2 γιατι το ενα αναιρει το αλλο.

Πες μου καλυτερα "βαριεμαι να σε εξυπηρετησω, αν και οταν ερθει η καρτα σου θα σε παρουμε τηλεφωνο" ποιο τιμιο θα το βρισκα τουλαχιστον.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/5/2021 στις 7:40 ΜΜ, calibrator είπε

Τίποτα απολύτως...

Μπας και είχες κανενα νεότερο όσο  αφορά την εξέλιξη της παραγγελίας; Ρωτάω εσένα γιατί περιμένουμε ακριβώς την ίδια κάρτα/υλοποίηση και εχουμε κάνει την παραγγελία σχεδόν την ίδια ημερομηνία!

Επεξ/σία από Pwpwpw

Στις 24/5/2021 στις 4:27 ΜΜ, GKat76 είπε

Αυτό ακριβώς έγινε και δεν καταλαβαίνω που τσίνησαν δεν ειναι ότι θα στείλουν στα τυφλά θα πληρωθούν πρώτα απο την κάρτα... δεμένος γάιδαρος δηλαδή. 

Απο την άλλη εσύ γιατί δεν αγόρασες όλο το ποσό με την κάρτα και αντί να πληρώσεις το πλαίσιο να πληρώσεις την κάρτα για αγορές δεν χρεώνεσαι τόκους αν τις ξεπληρώσεις έγκαιρα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...