Phaethonas Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε Πότε παρήγγειλες την RX 6800; Μέσα Φεβρουάριου αν θυμάμαι καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 9/5/2021 στις 3:36 ΜΜ, Phaethonas είπε Μόλις με πήραν τηλέφωνο ότι θα μου έρθει την Τρίτη.... Οπότε να κρατήσω την MSI Gaming X RX 6800 (που θα έρθει) ή την Red Devil RX 6700 XT; Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει ο κόκκινος διάολος σαν υλοποίηση. Άντε με το καλό να σου έρθει! Και γώ ακριβώς την ίδια είχα παραγγείλει προς τα τέλη του Φλεβάρη, το είχα πάρει απόφαση ότι δεν προκυτε να παραλάβω ποτέ αλλά τώρα με αυτό που έγραψες έχω μια μικρή ελπίδα μπας και.. Εν το μεταξύ κυριακάτικα σε πήρανε τηλέφωνο και σου είπανε ότι θα παραλάβεις Τρίτη; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2021 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phaethonas Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Άντε με το καλό να σου έρθει! Και γώ ακριβώς την ίδια είχα παραγγείλει προς τα τέλη του Φλεβάρη, το είχα πάρει απόφαση ότι δεν προκυτε να παραλάβω ποτέ αλλά τώρα με αυτό που έγραψες έχω μια μικρή ελπίδα μπας και.. Εν το μεταξύ κυριακάτικα σε πήρανε τηλέφωνο και σου είπανε ότι θα παραλάβεις Τρίτη; Ναι Κυριακή 3 το μεσημέρι. Ήταν ανοιχτά νομίζω αυτή τη μέρα τα μαγαζιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Phaethonas είπε Ναι Κυριακή 3 το μεσημέρι. Ήταν ανοιχτά νομίζω αυτή τη μέρα τα μαγαζιά. Τους πήρα τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα μπας και έχουν κανένα νεότερο, ελπίζοντας ότι ίσως μαθω κάτι μιας και παραλάβανε πρόσφατα τέτοιες υλοποιήσεις από ότι φαίνεται για να παραλαμβάνεις αύριο εσυ, αλλά μου απαντήσαμε την κλασσικη ατάκα, ‘’δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον προμηθευτή, άγνωστο το ποτέ θα παραλάβουμε, το προϊόν είναι σε παγκόσμια ελλειψη’’. Οποτε τουλάχιστον εγώ, δεν βλέπω να παραλαμβάνω κάρτα σύντομα, αν παραλάβω βέβαια γιατί πολύ πιθανο να μην παραλάβω καθόλου. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/3/2021 στις 7:56 ΜΜ, calibrator είπε Έχω παραγγείλει 6800 (γιατί gamer όχι miner) από 23/02/2021 με προκαταβολή, αρχικά μου είχαν πει γύρω στις 20 μέρες, όσο την είδατε την είδα... Υ.Γ. Αν μου έρθει ποτέ, θα σας ενημερώσω. Επειδή έχεις κάνει παραγγελία και εσυ ακριβώς την ίδια υλοποιηση σε πολύ κοντινή ημερομηνία, εσυ είχες κάποια ενημέρωση από το πλαίσιο σχετικά με την παραλαβή της gpu? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calibrator Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Στις 11/5/2021 στις 12:45 ΜΜ, Pwpwpw είπε Επειδή έχεις κάνει παραγγελία και εσυ ακριβώς την ίδια υλοποιηση σε πολύ κοντινή ημερομηνία, εσυ είχες κάποια ενημέρωση από το πλαίσιο σχετικά με την παραλαβή της gpu? Τίποτα απολύτως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2021 στις 11:01 ΜΜ, Phaethonas είπε Ναι Κυριακή 3 το μεσημέρι. Ήταν ανοιχτά νομίζω αυτή τη μέρα τα μαγαζιά. Τελικά φίλε παρελαβές εχθές Τρίτη κανονικά; 1 ώρα πριν, calibrator είπε Τίποτα απολύτως... Δεν βλέπω να παραλαμβάνουμε… Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phaethonas Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 41 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Τελικά φίλε παρελαβές εχθές Τρίτη κανονικά; Δεν βλέπω να παραλαμβάνουμε… Ναι ήρθε κανονικά. Μόνο που δε μπορώ να ρυθμίσω το RGB της (μέσο OpenRGB) και είναι στο rainbow 🤮. Δε ξαναβάζω όμως το MSI Dragon Center. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosZMG Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/3/2021 στις 5:38 ΜΜ, Pwpwpw είπε Καλησπέρα παιδιά. Ανοίγω το θέμα γιατί δεν βλέπω να υπάρχει αντίστοιχο για τις κάρτες τις AMD. Έχει παραγγείλει και παραλάβει κάνεις τις κάρτες του τιτλου από πλαίσιο και αν ναι ποιες υλοποιήσεις ? Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι αν η αναμονή στις κάρτες τις AMD είναι πιο ανθρώπινη συγκριτικά με αυτές της NVidia που απ ότι διαβάζω στο φορουμ, μέλη αναφέρουνε πολύμηνη αναμονή στο εν λόγο κατάσταστημα. Με ενδιαφερει να μάθω γιατί έχω παραγγείλει από αυτούς μια rx6800 πριν από σχεδόν ένα μήνα(μου ζητήσανε και το 30%της αξίας μπροστά πράγμα που και εκανα) αλλά δεν βλέπω φως, αν είναι να το πάρω απόφαση να μην ελπίζω τσαμπα αν προκυτε να ρθει κατά το φθινόπωρο. Η αναμονή είναι καθαρά ποια υλοποίηση επέλεξες. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι 3 εώς 5 μήνες λόγο της κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως. Πήρα τον 5900x μετά από 3 μήνες αναμονή. Αναμένω 6800xt τον Ιούνιο. Ελπίζω να σε κάλυψα. 😁 Στις 9/5/2021 στις 3:36 ΜΜ, Phaethonas είπε Μόλις με πήραν τηλέφωνο ότι θα μου έρθει την Τρίτη.... Οπότε να κρατήσω την MSI Gaming X RX 6800 (που θα έρθει) ή την Red Devil RX 6700 XT; Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει ο κόκκινος διάολος σαν υλοποίηση. Εάν χρονίζει στον θεό και με undervolt κράτα την 6700xt. Εάν όμως έκλεισες την 6800 σε καλή τιμή εννοείται κρατάς την 6800 και σπρώχνεις την red.... cheers🙃 Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από giorgosZMG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, giorgosZMG είπε Η αναμονή είναι καθαρά ποια υλοποίηση επέλεξες. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι 3 εώς 5 μήνες λόγο της κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως. Πήρα τον 5900x μετά από 3 μήνες αναμονή. Αναμένω 6800xt τον Ιούνιο. Ελπίζω να σε κάλυψα. 😁 Έχω κάνει παραγγελία ακριβώς την ίδια κάρτα και ιδια υλοποίηση με τον φίλο ακριβώς από πάνω και έχουμε παραγγείλει σε πολύ κοντινές ημερομηνίες, προς τα τέλη Φλεβάρη και οι 2, αυτός παρέλαβε την περασμένη Τρίτη όπως αναφέρει ,εγώ είμαι στην αναμονή και ελπίζω μπας και παραλάβω και εγώ συντομα. Εσυ πως ακριβώς είσαι σε θέση να γνωρίζεις ότι μέσα στον Ιούνιο περιμένεις να παραλάβεις 6800xt? Όσες φορές πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο να μάθω κάτι σχετικά με την πορεία την παραγγελίας μου, πάντα μου λένε το ίδιο, ότι δεν έχουν κάμια ενημέρωση απο τον προμηθευτή και ότι δεν γνωρίζουν καθόλου για ημερομηνίες παράδοσης. Εσένα σου έχουν πει κάτι άλλο και είσαι σίγουρος ότι θα παραλάβεις τον άλλο μήνα κάρτα; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosZMG Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 23 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Έχω κάνει παραγγελία ακριβώς την ίδια κάρτα και ιδια υλοποίηση με τον φίλο ακριβώς από πάνω και έχουμε παραγγείλει σε πολύ κοντινές ημερομηνίες, προς τα τέλη Φλεβάρη και οι 2, αυτός παρέλαβε την περασμένη Τρίτη όπως αναφέρει ,εγώ είμαι στην αναμονή και ελπίζω μπας και παραλάβω και εγώ συντομα. Εσυ πως ακριβώς είσαι σε θέση να γνωρίζεις ότι μέσα στον Ιούνιο περιμένεις να παραλάβεις 6800xt? Όσες φορές πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο να μάθω κάτι σχετικά με την πορεία την παραγγελίας μου, πάντα μου λένε το ίδιο, ότι δεν έχουν κάμια ενημέρωση απο τον προμηθευτή και ότι δεν γνωρίζουν καθόλου για ημερομηνίες παράδοσης. Εσένα σου έχουν πει κάτι άλλο και είσαι σίγουρος ότι θα παραλάβεις τον άλλο μήνα κάρτα; Κοίτα ότι μου είπαν σας είπα. Αλλά κατόπιν αρκετής λογοδιάρροιας και πίεσης εμού προς την εταιρία μου είπαν ότι αναμένουν τον Ιούνιο από τον προμηθευτή. Σίγουρα όμως πρέπει να έχουμε και υπόψιν την σειρά προτεραιότητας και ειναι λογκό. Τώρα αν με κοροιδεύουν για να το βουλώσω θα δείξει... 🤪😄😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, giorgosZMG είπε Κοίτα ότι μου είπαν σας είπα. Αλλά κατόπιν αρκετής λογοδιάρροιας και πίεσης εμού προς την εταιρία μου είπαν ότι αναμένουν τον Ιούνιο από τον προμηθευτή. Σίγουρα όμως πρέπει να έχουμε και υπόψιν την σειρά προτεραιότητας και ειναι λογκό. Τώρα αν με κοροιδεύουν για να το βουλώσω θα δείξει... 🤪😄😁 Καλά και εμένα όταν έκανα την παραγγελία και επικοινωνήσανε μαζί μου τηλεφωνικά την επόμενη μέρα για να μου ζητήσουν προκαταβολή, σε ερώτηση μου για το ποτέ περίπου θα παραλάβω μου είχανε πει ότι θα πάρει ενάμιση μήνα η αναμονή. Είμαι ήδη στους 2,5 μήνες τώρα και μεσα στην βδομάδα που έκανα ένα τηλεφώνημα να ρωτήσω μήπως μάθω κανένα νεότερο, δεν είχαν ιδέα για ημερομηνίες😑 Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2156 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Καλά και εμένα όταν έκανα την παραγγελία και επικοινωνήσανε μαζί μου τηλεφωνικά την επόμενη μέρα για να μου ζητήσουν προκαταβολή, σε ερώτηση μου για το ποτέ περίπου θα παραλάβω μου είχανε πει ότι θα πάρει ενάμιση μήνα η αναμονή. Είμαι ήδη στους 2,5 μήνες τώρα και μεσα στην βδομάδα που έκανα ένα τηλεφώνημα να ρωτήσω μήπως μάθω κανένα νεότερο, δεν είχαν ιδέα για ημερομηνίες😑 Εγω παρελαβα μετα απο 40 μερες ειχα βαλει μια Powercolor 6800xt στα 1200 τωρα ειδα τιμες Πλαισιο απο 1450 και δεν υπαρχει ουτε για δειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 12/5/2021 στις 8:44 ΜΜ, Pwpwpw είπε Τελικά φίλε παρελαβές εχθές Τρίτη κανονικά; Δεν βλέπω να παραλαμβάνουμε… Εσύ εν το μεταξύ έχεις ακόμη την μπροστάντζα στις τσέπες τους; Πες τους ότι έχουμε forum εδώ και γελάμε με τα χάλια τους και ένας χρήστης παρέλαβε και εσύ που έδωσες και μπροστάντζα πήρες τα 3 Στις 17/5/2021 στις 2:11 ΠΜ, giannis2156 είπε Εγω παρελαβα μετα απο 40 μερες ειχα βαλει μια Powercolor 6800xt στα 1200 τωρα ειδα τιμες Πλαισιο απο 1450 και δεν υπαρχει ουτε για δειγμα @Phaethonas Κοιτάξτε παιδιά χωρίς να θέλω να σας προσβάλω απλά για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα μιας και (και εγώ νομίζω χωρίς να δώσω λέφτα βέβαια) ο ΤS έκανε παραγγελία πριν απο εσάς και έδωσε και μπροστάντζα και δεν πήρε τιποτα καθώς και δεν πήραν και άλλοι σε αυτό το topic Οπότε για να σιγουρέψουμε ότι δεν είστε υπάλληλοι του πλαισίου που τα λέτε αυτά για να γίνει πιο θετική η εικόνα μήπως μπορείτε να σηκώσετε και τις αποδείξεις του πλαισίου για τις κάρτες (σβήστε εννοείτε τα προσωπικά στοιχεία μόνο ηγεμονία παραλαβής και μοντέλο κάρτας φτάνει να φαίνεται) Δεν θα βοηθήσει μόνο στο να δούμε ότι δεν ειναι μούφα οι παραλαβές αλλά πχ σκέφτομαι να στείλω επίσημο αίτημα παραπόνων με link εδώ στο topic οπότε θα βοηθήσει να υπάρχει και απόδειξη. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από Dr_Pepper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Εσύ εν το μεταξύ έχεις ακόμη την μπροστάντζα στις τσέπες τους; @Phaethonas Κοιτάξτε παιδιά χωρίς να θέλω να σας προσβάλω απλά για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα μιας και (και εγώ νομίζω χωρίς να δώσω λέφτα βέβαια) ο ΤS έκανε παραγγελία πριν απο εσάς και έδωσε και μπροστάντζα και δεν πήρε τιποτα καθώς και δεν πήραν και άλλοι σε αυτό το topic Η προκαταβολη εννοειται οτι ειναι ακομη εκει, η παραγγελια τρεχει ακομη ,τωρα αν θα παραλαβω τελικα δεν εχω ιδεα. Ο @Phaethonas παντως αν ανατρεξεις στην πρωτη σελιδα του Topic θα δεις οτι ειχε γραψει οτι την παραγγειλα την εκανε 19/2. Η δικη μου παραγγελια εγινε μια εβδομαδα περιπου πιο μετα, οποτε οχι, τουλαχιστον απο τον @Phaethonas που ισχυριζεται οτι παρελαβε εχω παραγγειλει μια εβδομαδα περιπου πιο μετα και οχι νωριτερα. Παντως σε τηλεφωνο που τους πηρα να τους ρωτησω την περασμενη εβδομαδα, μολις εγραψε ο @Phaethonas οτι παρελαβε μπας και μαθω κατι νεοτερο, η απαντηση τους ητανε παλι η ιδια "δεν γνωριζουμε καθολου ημερομηνιες παραλαβης, δεν εχουμε καμια ενημερωση απο τον προμηθευτη, ειναι παγκοσμιο προβλημα". Εχουν βαλει κασετα και παιζει.Eν το μεταξυ, πλεον κοντευει ενα τριμηνο που εχω κανει την παραγγελια, πλεον πιστευω οτι δεν θα παραλαβω ποτε, αλλα μακαρι να διαψευστω. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα