Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 2/4/2021 στις 7:52 ΜΜ, Pwpwpw είπε

Είχε κανείς καμία νεότερη ενημέρωση παιδιά;

Τίποτα εγώ, παραγγελία από 11.01.2021, RX 6800XT Gigabyte Aorus

• Sad 3
Δημοσ.

Οτι φερνει το πλαισιο πηγαίνει κατευθείαν στους υπαλλήλους του και από εκει διοχετευονται μαυραγοριτικα εδω και στο marketplace. Μεχρι την κυριακη ειχε καποιες πχ vega 56 διαθεσιμες στα κλειστά καταστήματα της αθηνας, δευτερα εξαφανιστηκαν και σημερα εμφανιζονται σφραγγισμενες με 3 χρονια εγγυηση σε πλέον του ενος τεμαχια με το αναλογο καπελο φυσικα.. Έργα και ημέραι.. 

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Argonaute είπε

Οτι φερνει το πλαισιο πηγαίνει κατευθείαν στους υπαλλήλους του και από εκει διοχετευονται μαυραγοριτικα εδω και στο marketplace. Μεχρι την κυριακη ειχε καποιες πχ vega 56 διαθεσιμες στα κλειστά καταστήματα της αθηνας, δευτερα εξαφανιστηκαν και σημερα εμφανιζονται σφραγγισμενες με 3 χρονια εγγυηση σε πλέον του ενος τεμαχια με το αναλογο καπελο φυσικα.. Έργα και ημέραι.. 

Εδώ το κάνουν οι εταιρείες δεν θα το κάνουν τα μαγαζιά

Δημοσ.
Στις 6/4/2021 στις 11:49 ΜΜ, Argonaute είπε

Το γεγονός ότι τα καταστήματα άνοιξαν για click away την Δευτέρα και από τις 8 το πρωί μπορούσε ο καθένας να αγοράσει τις κάρτες που ήταν στα κλειστά καταστήματα και να πάει να τις παραλάβει δεν το έβαλες στην εξίσωση να υποθέσω καθόλου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tegonikos είπε

Το γεγονός ότι τα καταστήματα άνοιξαν για click away την Δευτέρα και από τις 8 το πρωί μπορούσε ο καθένας να αγοράσει τις κάρτες που ήταν στα κλειστά καταστήματα και να πάει να τις παραλάβει δεν το έβαλες στην εξίσωση να υποθέσω καθόλου

Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες και μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας :).

Asus 2080s διαθέσιμη μόνο για παραλαβή από το κατάστημα. Δευτέρα 9 το πρωί μπήκα κυριολεκτικά πρώτος με το ραντεβού μου, η κάρτα άφαντη από το ράφι. Ποιος την πήρε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, frost_jk είπε

Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες και μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας :).

Asus 2080s διαθέσιμη μόνο για παραλαβή από το κατάστημα. Δευτέρα 9 το πρωί μπήκα κυριολεκτικά πρώτος με το ραντεβού μου, η κάρτα άφαντη από το ράφι. Ποιος την πήρε?

Δεν είπα πουθενά ότι ισχύει απόλυτα αυτό που λέω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tegonikos είπε

Οχι, γιατι εχω τσακωθει με πωλητή που μολις πήρα καρτα απο ραφι ετρεξε απο απεναντι να μου πει οτι ειναι κρατημενη, και το θεμα λυθηκε με παρεμβαση του προισταμένου του.

Δημοσ.
Στις 3/4/2021 στις 9:17 ΜΜ, AntonisKo είπε

Τίποτα εγώ, παραγγελία από 11.01.2021, RX 6800XT Gigabyte Aorus

Έκανα πριν από λίγο το κλασικό τηλεφώνημα του μήνα (😁😁) και μου ανέφεραν ότι για την συγκεκριμένη κάρτα έχουν 19 προ παραγγελίες με άγνωστες ημερομηνίες παραλαβής.

Πολύ πλάκα.

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Argonaute είπε

Οχι, γιατι εχω τσακωθει με πωλητή που μολις πήρα καρτα απο ραφι ετρεξε απο απεναντι να μου πει οτι ειναι κρατημενη, και το θεμα λυθηκε με παρεμβαση του προισταμένου του.

Και αυτό το περιστατικό σε κάνει να δηλώνεις με σιγουριά ότι "ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ το πλαίσιο πάει στους υπαλληλους και μετά στην μαύρη αγορά"? Το έχουμε τερματίσει ρε παιδιά. Ο άλλος προχθές , miner/scalper με 7-8 RTX στην κατοχή του κλαιγόταν ότι δεν παρέλαβε 1 καρτα από το πλαίσιο. Νομίζω ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και από εμάς...

4 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Έκανα πριν από λίγο το κλασικό τηλεφώνημα του μήνα (😁😁) και μου ανέφεραν ότι για την συγκεκριμένη κάρτα έχουν 19 προ παραγγελίες με άγνωστες ημερομηνίες παραλαβής.

Πολύ πλάκα.

εγώ παρέλαβα την μία από τις 2 gigabyte 6800ΧΤ (στα 1099 ευρώ)  που είχα παραγγείλει αρχές Φεβρουαρίου στα μέσα Μάρτη περίπου. Οταν με πήραν τηλέφωνο να μου που οτι η κάρτα ήρθε τους ρώτησα για την δεύτερη (ο βλάξ) και μου είπαν οτι απαγορεύεται δεύτερη παραγγελία από το ίδιο άτομο και την ακύρωσαν. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tegonikos είπε

εγώ παρέλαβα την μία από τις 2 gigabyte 6800ΧΤ (στα 1099 ευρώ)  που είχα παραγγείλει αρχές Φεβρουαρίου στα μέσα Μάρτη περίπου. Οταν με πήραν τηλέφωνο να μου που οτι η κάρτα ήρθε τους ρώτησα για την δεύτερη (ο βλάξ) και μου είπαν οτι απαγορεύεται δεύτερη παραγγελία από το ίδιο άτομο και την ακύρωσαν. 

Την δική μου ρε?! 😁

Από 11.01 περιμενω εγώ. WTF?

Καλή είναι τουλάχιστον?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AntonisKo είπε

Την δική μου ρε?! 😁

Από 11.01 περιμενω εγώ. WTF?

Καλή είναι τουλάχιστον?

Το ίδιο μοντέλο και συ?Αυτήν? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-radeon-rx-6800-xt-gaming-oc-16-gb_3611000

Ναι, κορυφή φίλε , επειδή για 15 μερούλες πέρασε από τα χέρια μου και μια RTX3080 θα σου πω το εξής, 6800 και ξερό ψωμί....

(εντωμεταξύ τωρα το είδα ότι την έχουν πάει στα 1349 από 1099 😬)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tegonikos είπε

άλλος προχθές , miner/scalper με 7-8 RTX στην κατοχή του κλαιγόταν ότι δεν παρέλαβε 1 καρτα από το πλαίσιο.

Ποιος είναι αυτός ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...