Dr_Pepper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Και συ την ίδια παρήγγειλες την msi trio? Ναι 6800 trio απλές και κάτι 6800 xt sapphire... Καλά για εμένα κλάιν γιατί ήξερα ότι θα ήταν μούφες και να μην είναι θα τις πάρω δεν θα πω όχι... αλλά μεγάλη μπινιά να τις έχουν σαν διαθέσιμες έστω κατόπιν παραγγελίας, κάνει υπολογισμούς ο άλλος και περιμένει άντε σε κάνα μήνα το πολύ να παραλάβει και παίρνει τα @@ του και δεν αγόρασε απο αλλου όλο αυτό το διάστημα.
jonathan7arg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Καλησπέρα και εγώ έχω κάνει παραγγελία από πλαίσιο κοντά 4 εβδομάδες για την msi 6800xt gaming trio πριν ανέβει η τιμή της στα 1300 που είναι τώρα την είχα κλείσει με 1050 κανένα νέο ακόμα προκαταβολή δεν μου ζήτησαν αλλά και να μου ζητούσαν δεν θα έπαιρναν ούτε 1 ευρώ. Βέβαια κουράστηκα στο περίμενε και βρήκα καινούργια κατά τύχη από ένα παλικάρι στο insomnia μια asrock 6800xt taichi καινούργια όπως την πήρε από eshop κλειστή μου την έδωσε στα 1300 την στιγμή που έχει στο πλαίσιο 1449 και στο skroutz 1600 με αναμονή οπότε έρθει φυσικά Την παραγγελία δεν την έχω ακυρώσει βέβαια οπότε έρθει θα την πάρω και θα την βάλω όσο μου κόστισε καινούργια να την χαρεί κάποιος gamer 1 1
Pwpwpw Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Η απορία ή δική μου είναι το κριτήριο με το οποίο από κάποιους ζητάνε προκαταβολή και από κάποιους άλλους όχι. Πραγματικά το έχω απορία.
Dr_Pepper Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 33 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Η απορία ή δική μου είναι το κριτήριο με το οποίο από κάποιους ζητάνε προκαταβολή και από κάποιους άλλους όχι. Πραγματικά το έχω απορία. Μπορεί ο υπάλληλος που σε έπεισε να προκαταβάλεις να ήθελε να έχει να λέει μια ιστορία με τους συναδέλφους
peiraiask Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 μου φαινεται θα παραγγειλω 5,6 καρτες του χιλιαρικου κ μετα απο 3,5,6 μηνες που θα ερθουν θα τους ριξω τρελο ακυρο λογω σημαντικης καθυστερησης. το φοβερο ειναι οτι δεν θα τους χαλασει, καθολου αφου κανουν κρα να τις αγορασουν. τι γινεται ... 10% επεσε σε 1 μερα η λίρα τουρκιας κ τα κορονοπαρτι με τα κοινς κ τα πισι συνεχιζονται ακαθεκτα.
Pwpwpw Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, peiraiask είπε μου φαινεται θα παραγγειλω 5,6 καρτες του χιλιαρικου κ μετα απο 3,5,6 μηνες που θα ερθουν θα τους ριξω τρελο ακυρο λογω σημαντικης καθυστερησης. Ναι μονο που αμα παραγγειλες 5-6 καρτες του χιλιαρικου θα σου ζητησουνε προκαταβολη 30% θα πρπει να τους προ-ακουμπησεις κανα 2χιλιαρο😝 1
peiraiask Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ναι μονο που αμα παραγγειλες 5-6 καρτες του χιλιαρικου θα σου ζητησουνε προκαταβολη 30% θα πρπει να τους προ-ακουμπησεις κανα 2χιλιαρο😝 θα τους πληρωσω με λεφτα απο τον εκτυπωτη ασπρομαυρα χαχ! το βιντεο ειναι για καλλιτεχνικους λογους Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από peiraiask
Stanvol1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά κι απο μένα σε εμένα και μαλιστα για κάρτα της nvidia σε μεγάλη έλλειψη όπως και ολες πιστεύω, μου καταχωρησαν την παραγγελία χωρίς προκαταβολή και μου την έφεραν σε ενα μήνα νταν, τότε τους πλήρωσα και την είχα την επόμενη εργάσιμη! Και μάλιστα στην καλύτερη τιμή που έπαιζε εδώ στην Ελλάδα. Αυτά πριν κανα μηνα περίπου, η κάρτα τώρα ακομα και απο τους ίδιους εχει ανέβει κατα 300€ παντού την βρισκεις κοντα στο διχιλιαρο. Τυχερός;
jimmyskour Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Εμένα πάντως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ζήτησα διευκρινίσεις για την διαθεσιμότητα γενικά των , GPU και μου είπαν από 2-4 μήνες.... Τι να πω 2
Pwpwpw Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, jimmyskour είπε Εμένα πάντως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ζήτησα διευκρινίσεις για την διαθεσιμότητα γενικά των , GPU και μου είπαν από 2-4 μήνες.... Τι να πω 2 με 4 μήνες πρακτικά σημαίνει αγνωστη ημερομηνία παράδοση. Μίλησες πρόσφατα και στο είπανε αυτό? Ρώτησες γενικά η για συγκεκριμένη κάρτα? Έχεις κάνει κάποια παραγγελία εσύ περιμένεις καμία? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από Pwpwpw
jimmyskour Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Έστειλα email, και με πήραν την επόμενη μέρα τηλ, ρώτησα για rtx 3060 , 3060 ti, 3070, rx 6700 xt , 6800 και 6800 xt. Φυσικά και δεν έχω παραγγείλει, δεν υπάρχει λόγος κάνω όσο μπορώ υπομονή να χαλαρώσει η κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς με το που υπάρχει stock αγοράζουν οι miners φουλ, και είναι λογικό γτ πολύ απλά είναι επένδυση για αυτούς, με κάθε extra gpu που βάζουν στο rig είναι παραπάνω έσοδο.
Deu164 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Ψήθηκα για 6800xt αλλά από ότι διαβάζω και με τις AMD τα ίδια…Πληρώνουμε προκαταβολή στο πλαίσιο και ίσως να παραλάβουμε κάποια στίμη άγνωστο πότε μπορεί και όταν κυκλοφορήσουν οι 7000… Βαρέθηκα να ψάχνω για 3080 έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν και αποφάσισα να κάνω υπομονή για την Τι μόλις κυκλοφορήσει, χθες διάβασα ότι παίρνει και άλλη παράταση προς τέλος Μάιου… Αρχικά οι AMD δεν ήταν επιλογή λόγο proprietary gsync monitor αλλά βαρέθηκα την αναμονή και το ψάξιμο για nvidia… Από ότι βλέπω θα μείνω με τη γριά 1070 και βλέπουμε…
Pwpwpw Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Deu164 είπε Ψήθηκα για 6800xt αλλά από ότι διαβάζω και με τις AMD τα ίδια…Πληρώνουμε προκαταβολή στο πλαίσιο και ίσως να παραλάβουμε κάποια στίμη άγνωστο πότε μπορεί και όταν κυκλοφορήσουν οι 7000… Βαρέθηκα να ψάχνω για 3080 έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν και αποφάσισα να κάνω υπομονή για την Τι μόλις κυκλοφορήσει, χθες διάβασα ότι παίρνει και άλλη παράταση προς τέλος Μάιου… Αρχικά οι AMD δεν ήταν επιλογή λόγο proprietary gsync monitor αλλά βαρέθηκα την αναμονή και το ψάξιμο για nvidia… Από ότι βλέπω θα μείνω με τη γριά 1070 και βλέπουμε… Και εγω για τον ιδιο λογο στραφηκα προς amd, γιατι διαβαζα οτι στις nvidia η διαθεσιμοτητα ητανε πολυ τραγικη, μιλαμε για αναμονη ακομη και 4-5 μηνες σε καποιες περιπτωσεις και ελεγα μηπως εχω καλυτερη τυχη στις κοκκινες. Αλλα απο οτι φαινεται το ιδιο χαλια ειναι και η κατασταση και στις amd. Ενα μηνα αναμονη πλεον για amd καρτα με προκαταβολη το 30% πlηρωμενη και στο πλαισιο δεν εχουνε καν ενημερωση ακομη εστω και για εκτιμωμενη ημερομηνια που θα παραλαβουνε καποια κομματια. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από Pwpwpw
Pwpwpw Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Χθες επικοινώνησα μαζί τους να μάθω κανένα νεο και κλασσικά δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλαβουν. Το γεγονός ότι κάθε φορά είναι λες και εχουν βάλει κασέτα και δίνουνε την ίδια απάντηση, ότι δηλαδή δεν έχουνε καμία ενημέρωση από τον προμηθευτη τους για το πότε θα παραλάβουνε κομμάτια, είναι απορίας άξιο. Δεν βλέπω να παραλαμβανουμε εν τέλη αλλά τεσπα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από Pwpwpw 1
alexmpl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω να το παίξω προφήτης και μακάρι εν τέλει να διαψευστώ. Παραθέτω τι είχα γράψει πριν μία εβδομάδα. Στις 20/3/2021 στις 8:11 ΜΜ, alexmpl είπε Απλά ανέφεραν ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν. Και ότι είναι παγκόσμιο το ζήτημα και θέμα προμηθευτή και μπλα μπλα μπλα Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα εκτελεστεί ποτέ η παραγγελία. Τουλάχιστον μέχρι να στρώσει η διαθεσιμότητα. Απλά την έριξα έτσι για να υπάρχει. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από alexmpl 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα