Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο και διαθεσιμοτητα rx 6800/6800xt

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παραγγειλα 11.01.2021 και αναμένω ακόμα.

6800XT Aorus, χωρίς προκαταβολή.

Τελευταία φορά κάλεσα πριν 5 ημέρες και κλασικά απάντησαν ότι δεν έχουν καν ημερομηνία για παράδοση.

Ευτυχώς ήρθε η μικρή 6800 από Γερμανία αρχές Φεβρουαρίου και έσωσε την κατάσταση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

25 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Παραγγειλα 11.01.2021 και αναμένω ακόμα.

6800XT Aorus, χωρίς προκαταβολή.

Τελευταία φορά κάλεσα πριν 5 ημέρες και κλασικά απάντησαν ότι δεν έχουν καν ημερομηνία για παράδοση.

Ευτυχώς ήρθε η μικρή 6800 από Γερμανία αρχές Φεβρουαρίου και έσωσε την κατάσταση.

Μια χαρά, από αρχές Γενάρη εσυ😑

54 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μια χαρά, από αρχές Γενάρη εσυ😑

Το χειρότερο είναι ότι καθε φορά που καλώ για ενημέρωση είναι ότι μου λένε ότι δεν έχουν καν κάποια πιθανή ημερομηνία παράδοσης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Το χειρότερο είναι ότι καθε φορά που καλώ για ενημέρωση είναι ότι μου λένε ότι δεν έχουν καν κάποια πιθανή ημερομηνία παράδοσης.

Eγω καταλαβαινω οτι στην περιοδο που διανυουμε η διαθεσιμοτητα ειναι πολυ περιορισμενη(και οι τιμες στο θεο), αλλα ενω σε αλλα καταστηματα (κυριως εξωτερικου) βλεπω οτι γινονται ανα τακτα διαστημα καποια μικρα restock και οποιος προλαβει προλαβε, το συγκεκριμενο καταστημα μου δινει την εντυπωση οτι δεν κανει ποτε restock. Για παραδειγμα η δικη σου παραγγελια εγινε 2,5 μηνες πριν. Ε μου φαινεται αδιανοητο το γεγονος, οτι το   τελευταιο τριμηνο ας πουμε, οσο αφορα  την υλοποιηση που παρηγγειλες εσυ τουλαχιστον, οχι απλα δεν εχουν κανει καθολου restock αλλα δεν εχουν καν μια στοιχειωδη ενημερωση απο τον προμηθευτη τους για ημερομηνια (εστω πιθανη) παραλαβης ολο αυτο το διαστημα.Τι να πω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

33 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ε μου φαινεται αδιανοητο το γεγονος, οτι το   τελευταιο τριμηνο ας πουμε, οσο αφορα  την υλοποιηση που παρηγγειλες εσυ τουλαχιστον, οχι απλα δεν εχουν κανει καθολου restock αλλα δεν εχουν καν μια στοιχειωδη ενημερωση απο τον προμηθευτη τους για ημερομηνια (εστω πιθανη) παραλαβης ολο αυτο το διαστημα.Τι να πω.

Ε ναι, είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθόλου αδιανόητο ρε παιδια. Όπως είχα γράψει σε ένα άλλο topic κάποιες απο τις κάρτες που προορίζονται για πελάτες καταλήγουν σε υπαλλήλους του πλαισιου και τις βλέπουμε στις αγγελίες εδώ με σομπρέρο.

Επεξ/σία από ptz13
  • Like 1

14 ώρες πριν, ptz13 είπε

Καθόλου αδιανόητο ρε παιδια. Όπως είχα γράψει σε ένα άλλο topic κάποιες απο τις κάρτες που προορίζονται για πελάτες καταλήγουν σε υπαλλήλους του πλαισιου και τις βλέπουμε στις αγγελίες εδώ με σομπρέρο.

Σε αυτό το συμπέρασμα πως κατέληξες? 

Σε επικοινωνία που είχα με έναν τυπάκο στις αγγελίες που είχε διάφορες κάρτες για πούλημα, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε οτι δουλεύει εκεί.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, ptz13 είπε

Σε επικοινωνία που είχα με έναν τυπάκο στις αγγελίες που είχε διάφορες κάρτες για πούλημα, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε οτι δουλεύει εκεί.

Ναι οκ,  αλλα  δεν συνεπαγεται αυτοματα οτι "εφαγε" καρτα πελατη που ητανε στην λιστα αναμονης και την πηρε αυτος.

Μπορει να την εχει παρραγγειλει για τον εαυτο του με σκοπο να την βγαλει εδω στο τακο σε υψηλοτερη τιμη, αυτη την περιοδο το scalping εχει καταντησει επαγγελμα στις αγγελιες, αλλο αυτο ειναι αλλη κουβεντα που καλυτερα να μην κανουμε και να μεινουμε αποκλειστικα σε αυτο που λεει ο τιτλος του θεματος.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να σκεφτείτε και κάτι ακόμη. Είναι δεδομένο ότι έχουν ανεβάσει τις τιμές και οι χοντρέμπορες. Πχ μια 3060ti το πλαίσιο πριν από 2 μήνες μπορεί να την έπαιρνε 500 και να την πουλούσε 600 ενώ σήμερα να την παίρνει 550 ή 600 ή 650 (τα νούμερα είναι τυχαία). Κάποιος που πριν 2 μήνες την παρήγγειλε στα 600 αν το πλαίσιο του την φέρει σήμερα αυτό σημαίνει ότι στην καλύτερη θα μειωθεί το περιθώριο κέρδος του, στην χειρότερη θα την πουλήσει λιγότερο απότι την εισάγει.

Για ποιο λόγο να το κάνει? Για να διατηρήσει την καλή του φήμη? Για να δείξει πόσο φερέγγυο και συνεπής κατάστημα είναι που πάντα σκέφτεται τον καταναλωτή? (Γελάω μόνος μου με αυτά που γράφω)

Οπότε πολύ απλά δεν πιστεύω ότι οι παραλαβές είναι μηδενικές γιατί δεν μπορεί να βρει κάρτες. Ή δεν φέρνει καθόλου κάρτες για να μην χάσει το κέρδος του, ή φέρνει και δίνει μόνο σε υπαλλήλους ή πελάτες που πλήρωσαν παραπάνω.

Ότι γράφω είναι υποθέσεις βέβαια, χωρίς να γνωρίζω κάτι παραπάνω.

Επεξ/σία από alexmpl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Πρέπει να σκεφτείτε και κάτι ακόμη. Είναι δεδομένο ότι έχουν ανεβάσει τις τιμές και οι χοντρέμπορες. Πχ μια 3060ti το πλαίσιο πριν από 2 μήνες μπορεί να την έπαιρνε 500 και να την πουλούσε 600 ενώ σήμερα να την παίρνει 550 ή 600 ή 650 (τα νούμερα είναι τυχαία). Κάποιος που πριν 2 μήνες την παρήγγειλε στα 600 αν το πλαίσιο του την φέρει σήμερα αυτό σημαίνει ότι στην καλύτερη θα μειωθεί το περιθώριο κέρδος του, στην χειρότερη θα την πουλήσει λιγότερο απότι την εισάγει.

Για ποιο λόγο να το κάνει? Για να διατηρήσει την καλή του φήμη? Για να δείξει πόσο φερέγγυο και συνεπής κατάστημα είναι που πάντα σκέφτεται τον καταναλωτή? (Γελάω μόνος μου με αυτά που γράφω)

Οπότε πολύ απλά δεν πιστεύω ότι οι παραλαβές είναι μηδενικές γιατί δεν μπορεί να βρει κάρτες. Ή δεν φέρνει καθόλου κάρτες για να μην χάσει το κέρδος του, ή φέρνει και δίνει μόνο σε υπαλλήλους ή πελάτες που πλήρωσαν παραπάνω.

Ότι γράφω είναι υποθέσεις βέβαια, χωρίς να γνωρίζω κάτι παραπάνω.

Ναι αλλα απο την στιγμη που σου δινει την δυνατοτητα παραγγελιας σε μια συγκεκριμενη τιμη μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο και μαλιστα σε πολλες περιπτωσεις ζηταει και το 30% του ποσου μπροστα,  η λογικη λεει οτι μεχρι την στιγμη που εγινε και η τελευταια παραγγελια σε "χαμηλη τιμη" ειχε κανονισει ηδη να παρει καποια κομματια που του επιτρεπουν να πουλησει σε αυτη την τιμη και να βγαλει και το αναλογο κερδος εννοειτε. Δεν θα εχει κανει παραγγελια Χ κομματιων απο τον προμηθευτη του σε Χ τιμη προ μηνων και μολις φτασουν τα κομματια στις αποθηκες του, θα του πει ο προμηθευτης του  οτι "οριστε τα Χ κομματια που παρρηγγειλατε πριν ενα μηνα αλλα αντι για Χ ευρω θελω Χ επι 2 ευρω". Δεν γινονται αυτα. 

Με λιγα λογια, σε οσες  Χ παραγγελειες γινανε απο το site του πλαισιου σε καποιο χρονικο διαστημα σε Χ τιμες, η λογικη λεει οτι θα εχει κανονονισει να παραλαβει και Χ κομματια σε Χ τιμη εκεινη την περιοδο ωστε να μπορει να εχει κερδος πουλωντας στην  τιμη που ειχε κανει ο καταναλωτης την παραγγελια εκεινη την χρονικη περιοδο.

Αν τα εχουν κανει μανταρα και δεν ξερουν τι θα παραλαβουν και σε τι τιμη ας προσεχανε και να μην αφηνε τον κοσμο να παραγγελνει σε συγκεκριμενες τιμες και μαλιστα να  ζητανε και μπροστα το 30%.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ναι αλλα απο την στιγμη που σου δινει την δυνατοτητα παραγγελιας σε μια συσγκεκριμενη τιμη και μαλιστα σε πολλες περιπτωσεις ζηταει και το 30% του ποσου μπροστα, ειναι προβληματου σε τι τιμη θα παραλαβει απο τον προμηθευτει, η λογικη λεει οτι μεχρι την στιγμη που εγινε και η τελευταια παραγγελια σε "χαμηλη τιμη" ειχε κανονισει ηδη να παρει καποια κομματια που του επιτρεπουν να πουλησει σε αυτη την τιμη και να βγαλει και το αναλογο κερδος εννοειτε. Δεν θα εχει κανει παραγγελια Χ κομματιων απο τον προμηθευτει σε Χ τιμη προ μηνων και μολις φτασουν τα κομματια στις αποθηκες του θα του πει ο προμηθευτεις οτι οριστε τα Χ κομματια που παρρηγγειλες πριν ενα μην αλλα αντι για Χ ευρω θελω Χ επι 2. Δεν γινονται αυτα. 

Με λιγα λογια, σε οσες  Χ παραγγελειες γινανε σε καποιο χρονικο διαστημα σε Χ τιμες, η λογικη λεει οτι θα εχει κανονονισει να παραλαβει και Χ κομματια σε Χ τιμη εκεινη την περιοδο ωστε να μπορει να εχει κερδος απο την τιμη που παραγγελνει ο καταναλωτης εκεινη την χρονικη περιοδο.

Αν τα εχουν κανει μανταρα και δεν ξερουν τι θα παραλαβουν και σε τι τιμη ας προσεχανε και να μην αφηνε τον κοσμο να παραγγλνει σε χ τιμες και μαλιστα να του ζητανε και μπροστα το 30%.

Συμφωνώ με όλα αυτά που λες. Αυτό είναι το σωστό. Αμφιβάλλω για το κατά πόσο το αΠαισιο όντως έκανε το σωστο. Και είμαι σίγουρος ότι όπως και να χει δεν πρόκεται να πουλήσει αν δεν βγάζει το κέρδος που θα θελε.

Επεξ/σία από alexmpl
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@calibrator @Phaethonas  @alexmpl αρχη της εβδομαδος σημερα, μπας και επικοινωνησε κανεις μαζι τους μηπως εχουν κανενα νεο για τι πααραλαβες των 6800?😅

Επεξ/σία από Pwpwpw

Στις 20/3/2021 στις 6:30 ΜΜ, Pwpwpw είπε

Η παραγγελια εγινε μεσω του site ηλετρονικα και την επομενη μερα, με πηρανε εκεινοι τηλεφωνο και μου ειπανε  οτι για να προχωρησει η παραγγελια, πρεπει να καταθεσω στο  τραπεζικο λογαρισμο τους το 30% του κοστους της καρτας και στην συνεχεια να στειλω σε ενα mail που μου δωσανε αποκομμα της συναλλαγης της τραπεζας να φαινεται οτι εγινε η καταθεση. Το δεχτημα, το εκανα και προχωρησε η παραγγελια.

Το θεμα ειναι οτι βλεπω οτι η διαθεσημοτητα ειναι πολυ χαλια.(χαιρω πολυ θα μου πεις😅)

Μιλησα εχθες μαζι τους για να μαθω αν ειχανε ενημερωση για το ποτε περιμενουν παραλαβη κομματιων και μου ειπανε οτι ακομη δεν εχουν ουδεμια ενημερωση απο τον προμηθευτη τους, καλα κρασια λεω απο μεσα μου😝

Εμένα δεν μου ζήτησαν προστάντζα είχα κάνει πριν κανα μήνα παραγγελία (τα κομμάτια ήταν ντεμέκ "διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας" και τους πήρα και τηλέφωνο και μου είπαν ότι όταν τα παραλάβουν θα μου πουν .... ακόμη περιμένω :P  

• Like 1

Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε

Εμένα δεν μου ζήτησαν προστάντζα είχα κάνει πριν κανα μήνα παραγγελία (τα κομμάτια ήταν ντεμέκ "διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας" και τους πήρα και τηλέφωνο και μου είπαν ότι όταν τα παραλάβουν θα μου πουν .... ακόμη περιμένω :P  

Και συ την ίδια παρήγγειλες την msi trio? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...