Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Ανοίγω το θέμα γιατί δεν βλέπω να υπάρχει αντίστοιχο για τις κάρτες τις AMD. 

Έχει παραγγείλει και παραλάβει κάνεις  τις κάρτες του τιτλου από πλαίσιο και αν ναι ποιες υλοποιήσεις ? Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι  αν η αναμονή στις κάρτες τις AMD είναι πιο ανθρώπινη  συγκριτικά με αυτές της NVidia που απ ότι διαβάζω στο φορουμ, μέλη αναφέρουνε πολύμηνη αναμονή στο εν λόγο κατάσταστημα. Με ενδιαφερει να μάθω γιατί έχω παραγγείλει από αυτούς μια rx6800 πριν από σχεδόν ένα μήνα(μου ζητήσανε και το 30%της αξίας μπροστά πράγμα που και εκανα)  αλλά δεν βλέπω φως, αν είναι να το πάρω απόφαση να μην ελπίζω τσαμπα αν προκυτε να ρθει κατά το φθινόπωρο. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε μέσω του site ή τηλεφωνικά; 

Έχω κάνει και εγώ παραγγελία εδώ και ένα μήνα για την RX 6800. Δε ζήτησαν προκαταβολή. 

Βέβαια ημερομηνία παράδοσης είναι άγνωστη λέξη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Phaethonas είπε

Η παραγγελία έγινε μέσω του site ή τηλεφωνικά; 

Έχω κάνει και εγώ παραγγελία εδώ και ένα μήνα για την RX 6800. Δε ζήτησαν προκαταβολή. 

Βέβαια ημερομηνία παράδοσης είναι άγνωστη λέξη. 

Η παραγγελια εγινε μεσω του site ηλετρονικα και την επομενη μερα, με πηρανε εκεινοι τηλεφωνο και μου ειπανε  οτι για να προχωρησει η παραγγελια, πρεπει να καταθεσω στο  τραπεζικο λογαρισμο τους το 30% του κοστους της καρτας και στην συνεχεια να στειλω σε ενα mail που μου δωσανε αποκομμα της συναλλαγης της τραπεζας να φαινεται οτι εγινε η καταθεση. Το δεχτημα, το εκανα και προχωρησε η παραγγελια.

Το θεμα ειναι οτι βλεπω οτι η διαθεσημοτητα ειναι πολυ χαλια.(χαιρω πολυ θα μου πεις😅)

Μιλησα εχθες μαζι τους για να μαθω αν ειχανε ενημερωση για το ποτε περιμενουν παραλαβη κομματιων και μου ειπανε οτι ακομη δεν εχουν ουδεμια ενημερωση απο τον προμηθευτη τους, καλα κρασια λεω απο μεσα μου😝

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Τι να σου πω, έκανα τη παραγγελία και τώρα το σκέφτομαι σοβαρά να την ακυρώσω. 

Ας μείνω με την RX580 4GB μέχρι να επανέλθει η λογική. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παραγγείλει 6800 (γιατί gamer όχι miner) από 23/02/2021 με προκαταβολή, αρχικά μου είχαν πει γύρω στις 20 μέρες, όσο την είδατε την είδα...

Υ.Γ.

Αν μου έρθει ποτέ, θα σας ενημερώσω.

Επεξ/σία από calibrator
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, calibrator είπε

Έχω παραγγείλει 6800 (γιατί gamer όχι miner) από 23/02/2021 με προκαταβολή, αρχικά μου είχαν πει γύρω στις 20 μέρες, όσο την είδατε την είδα...

Ποια υλοποίηση έχεις παραγγείλει αν επιτρέπεται? Όλο αυτό το διαστημα επικοινωνήσες καθόλου μαζί τους να ρωτήσεις εάν έχουν κάποιο νέο σχετικά με την ημερομηνία παραλαβής? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, calibrator είπε

Την ίδια και εγώ στα 899, νομίζω 19/2 έγινε η παραγγελία. 

Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήξεραν τίποτα ακόμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι την ίδια παραγγειλαμε και όλοι προς τέλη φλεβαρη😂

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

Και εγώ παρήγγειλα πριν κανα 10ημερο 6800xt msi trio στα 1049 με αντικαταβολή. Με πήραν τηλέφωνο την επόμενη και δεν μου παν τπτ για προκαταβολή (αν μου ανέφεραν κάτι θα τους πρόσφερα απλόχερα τα 3, της εκατό μου). Απλά ανέφεραν ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν. Και ότι είναι παγκόσμιο το ζήτημα και θέμα προμηθευτή και μπλα μπλα μπλα

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα εκτελεστεί ποτέ η παραγγελία. Τουλάχιστον μέχρι να στρώσει η διαθεσιμότητα. Απλά την έριξα έτσι για να υπάρχει.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexmpl είπε

Και εγώ παρήγγειλα πριν κανα 10ημερο 6800xt msi trio στα 1049 με αντικαταβολή. Με πήραν τηλέφωνο την επόμενη και δεν μου παν τπτ για προκαταβολή (αν μου ανέφεραν κάτι θα τους πρόσφερα απλόχερα τα 3, της εκατό μου). Απλά ανέφεραν ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν. Και ότι είναι παγκόσμιο το ζήτημα και θέμα προμηθευτή και μπλα μπλα μπλα

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα εκτελεστεί ποτέ η παραγγελία. Τουλάχιστον μέχρι να στρώσει η διαθεσιμότητα. Απλά την έριξα έτσι για να υπάρχει.

Έτσι πιστεύω και γω, χλωμό να παραλάβουμε με την έλλειψη που υπάρχει. Χθες που πήρα και ρώτησα δεν είχαν καν ενημέρωση για ημερομηνία παραλαβής απ τον προμηθευτή τους όπως μου είπανε. Οπότε καλά κρασιά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Έτσι πιστεύω και γω, χλωμό να παραλάβουμε με την έλλειψη που υπάρχει. Χθες που πήρα και ρώτησα δεν είχαν καν ενημέρωση για ημερομηνία παραλαβής απ τον προμηθευτή τους όπως μου είπανε. Οπότε καλά κρασιά. 

Προσωπικά δεν θα έδινα προκαταβολή σε κατάστημα με αόριστη ημερομηνία παράδοσης. Εν μέσω πανδημίας ούτε καν για παράδοση εντός 30 ημερών. Και ειδικά στο αΠαίσιο

Αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να διαθέσει τα χρήματα του όπως αυτός κρίνει.

Επεξ/σία από alexmpl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Προσωπικά δεν θα έδινα προκαταβολή σε κατάστημα με αόριστη ημερομηνία παράδοσης. Εν μέσω πανδημίας ούτε καν για παράδοση εντός 30 ημερών. Και ειδικά στο αΠαίσιο

Αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να διαθέσει τα χρήματα του όπως αυτός κρίνει.

Εγω το έκανα με το σκεπτικό ότι δεν έχω κάτι να χάσω. Αν δω ότι καθυστερεί υπερβολικά  διατηρώ ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ακυρώσω και να μου επιστρέψουμε πίσω το ποσό, οπότε γιατί όχι? 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Εγω το έκανα με το σκεπτικό ότι δεν έχω κάτι να χάσω. Αν δω ότι καθυστερεί διατηρώ ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ακυρώσω και να μου επιστρέψουμε πίσω το ποσό, οπότε γιατί όχι? 

Ξανά λέω, δεν κρίνω ούτε εσένα ούτε κανέναν που το έκανε. Το κατάστημα κρίνω για τις πρακτικές του.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexmpl είπε

Ξανά λέω, δεν κρίνω ούτε εσένα ούτε κανέναν που το έκανε. Το κατάστημα κρίνω για τις πρακτικές του.

Ναι βρε συ καταλαβαίνω τι λες, απλώς λέω πως το σκέφτηκα εγώ από την μερια μου και το δέχτηκα. Τι είχα τι έχασα, αν δω δεν έρχεται το πολύ πολύ ακυρώνω και καλή καρδιά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...