agaviot Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια. Εχω τον τελευταιο καιρο το εξης προβλημα με την τηλεοραση μου μοντελο samsung H7000 του 2014. Οταν εχω ανοιχτο τον υπολογιστη και βλεπω Netflix η οτιδηποτε αλλο χρειαζεται ιντερνετ μετα απο κανα 10' η τηλεοραση αποσυνδεεται και θελει επανεκινηση για να ξαναμπει στο δικτυο. Εαν κανω αναζητηση δικτυου χωρις να την κλεισω πρωτα βλεπει το wifi αλλα δεν συνδεεται. Οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστοσ δεν αντιμετοπιζω κανενα θεμα. Να προσθεσω οτι για να συνδεομαι με τον υπολογιστη απο την τηλεοραση για ταινιεσ φωτογραφιεσ κτλ χρησιμοποιω το samsung all share εδω και χρονια αλλα τελευταια αντιμετοπιζω προβλημα και με το προγραμμα αυτο (δεν βλεπει τουσ κοινοχρηστουσ φακελουσ). Δεν ξερω αν υπαρχει λογικη εξηγηση για αυτο και σιγουρα θα εκτιμουσα μια μικρη βοηθεια. Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από agaviot
agaviot Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Να συμπληρώσω ότι όλα έχουν γίνει από τότε που έκανα αναβάθμιση την γραμμή μου στη βοντα...
bill36 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων στην τηλεοραση. Δοκιμη με ethernet καλωδιο,αν επιτρεπει ο χωρος. Ρεσετ του ρουτερ. Δοκιμη σε αλλο μεσο της ιδιας ή αντιστοιχης διαδικασιας,καποια αλλη τηλεοραση ισως.. Και τελος αν τπτ δεν αποδωσει,δοκιμη αλλου ρουτερ και αντικατασταση,αν το δεχθει η Vodafon,αυτου που χρησιμοποιεις με αλλο μοντελο για VDSL. Η τηλεοραση ειναι μεν επταετιας αλλα αν,οπως λες,ολα ξεκινησαν με την αναβαθμιση της ταχυτητας, δεν προκυπτει να ευθυνεται αυτη. 😀Αρα μαλλον την γλυτωνεις την αγορα της καινουργιας..
agaviot Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Το πρόβλημα δείχνει πως διορθώθηκε προσωρινά με ρεσετ στα πάντα. Το είχα ξανακάνει βέβαια αυτό αλλά δεν έπιασε. Θα δείξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα