Προς το περιεχόμενο

Vodafone voip προβληματα με το h300s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας εχω το εξης προβλημα με το h300s(με voip γραμη)...συνεχεις αποσυνδεσεις σε vdsl γραμμη με αποτελεσμα να εχω βαλει ανταπτορα τον ht801 και ιντερτελεκομ που εχω στο εξοχικο θελω να χρησιμοποιω την τηλεφωνια της vodafone....τα στοιχεια τα εχω με ενα προγραμμα που κατεβασα απο ενα theard εδω στο insomnia.....λοιπον προσπαθω συνεχεια να βαλω τα στοιχεια πανω στο ht801 ανταπτορα αλλα δεν κανει register....γνωριζει κανεις κατι πανω σε αυτο να με βοηθησει μηπως θελει...fritzbox? επισης να πω οτι με αλλο ρουτερ που ειχα και εβαλα tplink archer vr400 δεν εχω κανενα θεμα με αποσυνδεσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τηλεφωνία της Vodafone δουλεύει σε διαφορετικό VLAN ID (το 837) και όχι με το 835 που αφορά το Internet.

Το HT801 (αλλά και οποιαδήποτε αντίστοιχη συσκευή) δεν υποστηρίζουν συνδέσεις VLAN, οπότε δεν θα δουλέψει η τηλεφωνία άμεσα σε αυτές. Χρειάζεται οποιοσδήποτε DSL Router που να μπορεί να κάνει 2 συνδέσεις (με τα αντίστοιχα VLAN) και να μεταφέρει αυτό της τηλεφωνίας σε μία και μόνο θύρα LAN στην οποία κατόπιν θα συνδεθεί το HT801.

Το VR400 που έχεις, αν και μπορεί να κάνει δύο συνδέσεις με διαφορετικό VLAN, δυστυχώς δεν υποστηρίζει Port Binding, οπότε δεν μπορείς να μεταφέρεις το VLAN της τηλεφωνίας σε κάποια συγκεκριμένη θύρα. Με Fritz θα είσαι ΟΚ και χωρίς το HT801 ή άλλη συσκευή.

Τα Fritz είναι ακριβά διότι τα κάνουν όλα, χωρίς πρόβλημα κι επιπλέον έχουν ένα μικρό τηλεφωνικό κέντρο και VPN, για αξιοποίηση της τηλεφωνίας από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Επίσης είναι τα μόνα που έχουν 5ετή εγγύηση από τον κατασκευαστή.

To Archer VR600 έχει Port Binding. Αλλά για 30€ διαφορά, δεν συγκρίνεται με το Fritz 7530.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...