tsofras Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Ένα χιλιάρικο περασμένο, πιθανώς να σηκώνει μια ελαφριά διαπραγμάτευση αλλά κάτω από 850 δε πρόκειται να πέσει για κανένα λόγο... βέβαια είναι της abt κ όχι racechip με ότι αυτό συνεπάγεται... 40 άλογα και 4 κιλά ροπής υπόσχεται η ABT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) To ABT box ειναι σαν και αυτο της Racechip που στελνει false data στο ECU ? Παρα πολλα λεφτα, δεν αξιζει. Ειδικοτερα για Racehip και TDI Tuning που το εχω ψαξει, σε dyno δεν βλεπεις τα νουμερα που υποσχονται. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από Shyn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Shyn είπε To ABT box ειναι σαν και αυτο της Racechip που στελνει false data στο ECU ? Παρα πολλατ λεφτα, δεν αξιζει. Ειδικοτερα για Racehip και TDI Tuning που το εχω ψαξει, σε dyno δεν βλεπεις τα νουμερα που υποσχονται. Ναι όλα τα box έτσι δουλεύουν αφού το θέμα είναι να μην παρέμβεις στον εγκέφαλο για αυτόν ακριβώς το λόγο λένε ότι δεν έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Αυτό της racechip σου δίνει και 2 χρόνια εγγύηση για ζημιά εώς 5000ε Αλλά δεν έχω βάλει ποτέ είναι η αλήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, eMike είπε Κοίτα προσωπικά δε τα πολυπιστεύω αυτά...Δηλαδή δε ξέρω αν το συγκεκριμένο αμάξι το ξαναπας dyno την επόμενη μέρα θα δεις τα ίδια ή καμια 30ρια-40 λιγότερα... Δυστυχώς η πλειοψηφία των "απλών" ιδιοκτητών ρωτάει "πόσα θα βγάλει", γιατί έσυ "τάδε" προγραμματιστή μου λες 180 και έμαθα ότι ο "δείνα" προγραμματιστής σε ίδιο αμάξι έβγαλε 195 π.χ. Ο κόσμος τρελαίνεται με τα νούμερα και εκεί οι προγραμματιστές θυσαυρίζουν, και καλά κάνουν αν με ρωτάς. Μου λες π.χ. για ελεύθερο φίλτρο...Το ελεύθερο φίλτρο σε σχέση με το stock, σε stock κινητήρα δε δίνει τίποτα...Τίποτα όμως. Από που έβγαλε σχεδόν 80 άλογα το αμάξι? Είμαι λίγο δύσπιστος. Να πας, εννοείται, σε έναν άνθρωπο που σου εμπνέει εμπιστοσύνη ή είναι δοκιμασμένος από φίλους/γνωστούς, αλλά μη κυνηγάς νούμερα για να έχεις να λες. Ο καλός προγραμματιστής δεν πουλάει άλογα.. Με βάση τις δυναμομετρησεις πριν κ μετά στα λέω, έτσι τα είδα έτσι μου τα είπαν έτσι στα μεταφέρω. Προφανως δε πήγε να το μετρήσει άλλου μετά*... Από αποδοση παντως είχε σίγουρα αισθητή διαφορά, δε ξέρω εάν πήρε 80 άλογα αλλά 40-50 φαινόταν για πλάκα ότι τα έχει πάρει από τη συμπεριφορά του όταν το οδήγησα... Απο την άλλη ο κολλητός με το σκαλισμένο opc που κατέβηκε Αθήνα κ έφτιαξε προγραμμα στο ίδιο μαγαζί πήγε και άλλου για δυναμομετρηση κ η διαφορά ήταν μονοψήφια... κ ξαναλέω, εάν έχεις αξιολογο προγραμματιστή πες το ενδιαφέρει πολλούς...!! *εγω θα πήγαινα ... Μόλις τώρα, tsofras είπε Ναι όλα τα box έτσι δουλεύουν αφού το θέμα είναι να μην παρέμβεις στον εγκέφαλο για αυτόν ακριβώς το λόγο λένε ότι δεν έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Αυτό της racechip σου δίνει και 2 χρόνια εγγύηση για ζημιά εώς 5000ε Αλλά δεν έχω βάλει ποτέ είναι η αλήθεια Δε με ψήνουν ιδιαίτερα να βάλω παντως... ούτε τα λεφτά τους αξίζουν ούτε σοβαρό αποτέλεσμα έχουν... 2 λεπτά πριν, Shyn είπε To ABT box ειναι σαν και αυτο της Racechip που στελνει false data στο ECU ? Παρα πολλα λεφτα, δεν αξιζει. Ειδικοτερα για Racehip και TDI Tuning που το εχω ψαξει, σε dyno δεν βλεπεις τα νουμερα που υποσχονται. Ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Ναι όλα τα box έτσι δουλεύουν αφού το θέμα είναι να μην παρέμβεις στον εγκέφαλο για αυτόν ακριβώς το λόγο λένε ότι δεν έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Αυτό της racechip σου δίνει και 2 χρόνια εγγύηση για ζημιά εώς 5000ε Αλλά δεν έχω βάλει ποτέ είναι η αλήθεια Δεν θα παρεις ποτε πισω τα λεφτα σου! Εαν εχεις ορεξη ριξε μια ματια εδω. Οχι μονο δεν πηρε πισω τα λεφτα του (επειδη και καλα βρισκεται Ελλαδα), αλλα ουτε refund για την αγορα του Racechip δεν του εκαναν!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Με βάση τις δυναμομετρησεις πριν κ μετά στα λέω, έτσι τα είδα έτσι μου τα είπαν έτσι στα μεταφέρω. Προφανως δε πήγε να το μετρήσει άλλου μετά*... Από αποδοση παντως είχε σίγουρα αισθητή διαφορά, δε ξέρω εάν πήρε 80 άλογα αλλά 40-50 φαινόταν για πλάκα ότι τα έχει πάρει από τη συμπεριφορά του όταν το οδήγησα... Απο την άλλη ο κολλητός με το σκαλισμένο opc που κατέβηκε Αθήνα κ έφτιαξε προγραμμα στο ίδιο μαγαζί πήγε και άλλου για δυναμομετρηση κ η διαφορά ήταν μονοψήφια... κ ξαναλέω, εάν έχεις αξιολογο προγραμματιστή πες το ενδιαφέρει πολλούς...!! *εγω θα πήγαινα ... Όσο αφορά το bold, καλύτερα όχι, διότι με αυτά γίνονται μεγάλες παρεξηγήσεις και καλό είναι να μη μπλέκεις. Άλλωστε σου ξαναλέω και το εννοώ, για αυτό που ζητάς, που είναι κάτι απλό μιας και έχεις ένα stock αυτοκίνητο και πολύ συγκεκριμένη απαίτηση, όπου και να πας θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα που φαντάζεσαι. No worries. Στα πλαίσια της κουβέντας που έχουμε εδώ, καταθέτω απλά κάποιες εμπειρίες και ο καθένας αξιολογεί και ό,τι θέλει κρατάει. Και μιας και όσο γράφω απάντησε και ο @Shyn ...Αν ποτέ (χτυπάω ξύλο), σπάσει αμάξι από πρόγραμμα και πάρετε πίσω λεφτά από τον προγραμματιστή, ελάτε να σας δώσω άλλα τόσα + τη ζημιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, Shyn είπε Δεν θα παρεις ποτε πισω τα λεφτα σου! Εαν εχεις ορεξη ριξε μια ματια εδω. Οχι μονο δεν πηρε πισω τα λεφτα του (επειδη και καλα βρισκεται Ελλαδα), αλλα ουτε refund για την αγορα του Racechip δεν του εκαναν!! Αν και το παλικάρι έχει δίκιο και κρίμα που την πάτησε Η εγγύηση είναι για 2 χρόνια , οπότε και να κάλυπτε Ελλάδα πάλι εκτός θα ήταν. 3 χρόνια μετά και ζητάει refund επειδή είπε κάποιος ότι φταίει το chip ? Προφανώς και η αντιπροσωπεία θα το έριχνε στο chip αλλά δεν σημαίνει ότι μπορούσαν να αποδείξουν ότι όντως φταίει αυτό. Όλα τα παραπάνω απλά σαν σχόλιο εώς τρίτος , όταν τα διαβάζω όμως λέω έστω και 1/1000 να ισχύει , ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Όταν ένα αμάξι σπάει, για τον προγραμματιστή πάντα φταίει ο μηχανικός ή ο χειριστής, και για τον μηχανικό πάντα φταίει ο προγραμματιστής.. Ποτέ δε βγήκε άκρη και ποτέ δε θα βγει... Ελάχιστοι ιστορικά, έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, eMike είπε Όσο αφορά το bold, καλύτερα όχι, διότι με αυτά γίνονται μεγάλες παρεξηγήσεις και καλό είναι να μη μπλέκεις. Άλλωστε σου ξαναλέω και το εννοώ, για αυτό που ζητάς, που είναι κάτι απλό μιας και έχεις ένα stock αυτοκίνητο και πολύ συγκεκριμένη απαίτηση, όπου και να πας θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα που φαντάζεσαι. No worries. Στα πλαίσια της κουβέντας που έχουμε εδώ, καταθέτω απλά κάποιες εμπειρίες και ο καθένας αξιολογεί και ό,τι θέλει κρατάει. Και μιας και όσο γράφω απάντησε και ο @Shyn ...Αν ποτέ (χτυπάω ξύλο), σπάσει αμάξι από πρόγραμμα και πάρετε πίσω λεφτά από τον προγραμματιστή, ελάτε να σας δώσω άλλα τόσα + τη ζημιά... Προσωπικά σε βελτίωση αυτοκινήτου προχωράς μόνο αν : 1) Έχεις πάρει απόφαση ότι το αμάξι είναι όντως κουμπαράς χωρίς πάτο, ότι λεφτά ρίξεις δεν θα τα πάρεις ποτέ πίσω και μπορεί να χάσεις ακόμη περισσότερα και στην μεταπώληση 2) Αν πας για βελτίωση πριν την εγγύηση πρέπει να είσαι έτοιμος ότι και το χρώμα στην πόρτα να ξεφλουδίσει κατα πάσα πιθανότητα δεν θα σε καλύψουν (και ας μην έχει καμία σχέση) 3) Τέλος ακριβώς επειδή δεν θα έχεις εγγύηση να είσαι προετοιμασμένος ότι αυξάνεις τις πιθανότητες να αντιμετωπίσεις μεγάλη βλάβη που θα πρέπει να την καλύψεις μόνος σου , οπότε και οικονομικά θα πονέσεις και χωρίς αμάξι θα μείνεις για κάποιο διάστημα. Εγώ και τα 3 παραπάνω τα είχα πάρει απόφαση όταν βελτίωνα τα προηγούμενα. Το Leon δεν το άγγιξα εκτός απο φιμέ για όλους τους παραπάνω λόγους (και μου έβγαλε και προβλήματα τρομάρα του) αλλά όταν το πούλησα δεν έχασα ούτε 1ε λόγω βελτίωσης. Σε αυτό με πιάνει η μούρλα , αλλά όσο σκέφτομαι τα παραπάνω λέω κάτσε στα αυγά σου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (ας πάρω το δίλιτρο που θα έρθει έτοιμο ) Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doped Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Στις 14/4/2021 στις 3:07 ΜΜ, eMike είπε ΟΠΟΥ ΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ θα πάρετε κατά +95% τον ίδιο χάρτη...Φασόν που λέμε... Δεν πουλανε ετοιμους και οι κινεζοι? DHGate εχω δει ολοκληρο σετ με SD καρτα για να το περασεις στο αμαξι. Χωρις βεβαια να ξερεις τι περνας κλπ 31 λεπτά πριν, tsofras είπε Το Leon δεν το άγγιξα εκτός απο φιμέ για όλους τους παραπάνω λόγους (και μου έβγαλε και προβλήματα τρομάρα του) αλλά όταν το πούλησα δεν έχασα ούτε 1ε λόγω βελτίωσης. Αρα μηχανικα μονο μην το πειραζεις και εισαι οκ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Shyn είπε Δεν θα παρεις ποτε πισω τα λεφτα σου! Εαν εχεις ορεξη ριξε μια ματια εδω. Οχι μονο δεν πηρε πισω τα λεφτα του (επειδη και καλα βρισκεται Ελλαδα), αλλα ουτε refund για την αγορα του Racechip δεν του εκαναν!! δλδ αγοράζεις piggybag για να βάζεις βγάζεις όποτε βολεύει και μετά πας με αυτό στην αντιπροσωπεία και ρωτάς τι φταίει. Σπίρτο αναμένο ο τύπος. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από squib 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doped Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, squib είπε δλδ αγοράζεις piggybag για να βάζεις βγάζεις όποτε βολεύει και μετά πας με αυτό στην αντιπροσωπεία και ρωτάς τι φταίει. Σπίρτο αναμένο ο τύπος. Εκει φταιει και αυτος. Γιατι ναι μεν εβαλε τσιπ αλλα δεν το εβγαλε και πριν παει στην merce? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Doped είπε Εκει φταιει και αυτος. Γιατι ναι μεν εβαλε τσιπ αλλα δεν το εβγαλε και πριν παει στην merce? πέρα από αυτό μόνος του λέει ότι πήρε κάτι που δε τον καλύπτεί στην Ελλάδα για ζημιές , έαν τον κάλυπτε θα το έκανε για 2 έτη και αυτός μόνος του λέει ότι το έπαθε στα 3. Κάτι τέτοια τραβούσα στη λιανική και άντε να καταλάβουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doped Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, squib είπε πέρα από αυτό μόνος του λέει ότι πήρε κάτι που δε τον καλύπτεί στην Ελλάδα για ζημιές , έαν τον κάλυπτε θα το έκανε για 2 έτη και αυτός μόνος του λέει ότι το έπαθε στα 3. Κάτι τέτοια τραβούσα στη λιανική και άντε να καταλάβουν... Και εστω οτι ελεγε οτι το επαθε στα 2 ενω ειναι στα 3, δεν θα το καταλαβαιναν οταν ζηταγαν αποδειξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Doped είπε Και εστω οτι ελεγε οτι το επαθε στα 2 ενω ειναι στα 3, δεν θα το καταλαβαιναν οταν ζηταγαν αποδειξη; το ίδιο λέμε ότι το claim ήταν μπαρούφα από την αρχή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις