thodoris20s Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Παιδιά υπάρχει κανείς Θεσσαλονίκη που να έχει OBD Eleven ή VCDS έτσι ώστε να ξεκλειδώσω ένα δύο πραγματάκια στο αυτοκίνητο μου; Έχω GOLF MK8 και θέλω να ξεκλειδώσω το high beam assistant, το traffic sign assist και ίσως τα 30 χρώματα που έχει το style. Επειδή δεν θα το χρησιμοποιήσω ξανά θεωρώ υπερβολικά πολλά τα 100€ για να αγοράσω την συσκευή μαζί με το VAG plan ή τα credits που χρειάζεται, γι αυτό είπα να ρωτήσω εδώ μπας και έχω κανένα τυχερό. Κερνάω καφέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου Για πατάκια δερματινης τι άποψη έχετε; τσάμπα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 5 ώρες πριν, john1987 είπε Για πατάκια δερματινης τι άποψη έχετε; τσάμπα λεφτά; Ανάλογα τι σου αρέσει , εγώ προτιμώ τα κλασικά και σιλικόνης για τον χειμώνα με τα νερά - λάσπες Τα έχεις δοκιμάσει αν γλυστράνε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Καλησπέρα, γνωρίζουμε κανέναν ικανό μάστορα να μπορεί να φτιάξει κάτι τέτοιο σε καινούριο KIA xceed; κατά προτίμηση εντός Αττικής αλλά αν υπάρχει κάποιος που αξίζει το ταξίδι μπορώ να το κάνω και να διανυκτερεύσω σε ξενοδοχείο. Κάτι σαν ολιγοήμερη απόδραση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 56 λεπτά πριν, atrigane είπε Καλησπέρα, γνωρίζουμε κανέναν ικανό μάστορα να μπορεί να φτιάξει κάτι τέτοιο σε καινούριο KIA xceed; κατά προτίμηση εντός Αττικής αλλά αν υπάρχει κάποιος που αξίζει το ταξίδι μπορώ να το κάνω και να διανυκτερεύσω σε ξενοδοχείο. Κάτι σαν ολιγοήμερη απόδραση!! Δεν ξέρω αλλά μαρέσεις Ρίξε ένα τηλέφωνο εδώ https://armoutakis.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου Εγώ να κάνω μια ερώτηση: Γιατί; Για ποιό λόγο το χρειάζεσαι; Υ.Γ. δεν ειρωνεύομαι απλώς δεν έχω κάποια ιδέα αν βοηθάει κάπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 5 minutes ago, filarhos said: Εγώ να κάνω μια ερώτηση: Γιατί; Για ποιό λόγο το χρειάζεσαι; Υ.Γ. δεν ειρωνεύομαι απλώς δεν έχω κάποια ιδέα αν βοηθάει κάπου. Στα ράλι πάντως βολεύει για να σημαδεύεις καλύτερα τις στροφές! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, filarhos είπε Εγώ να κάνω μια ερώτηση: Γιατί; Για ποιό λόγο το χρειάζεσαι; Υ.Γ. δεν ειρωνεύομαι απλώς δεν έχω κάποια ιδέα αν βοηθάει κάπου. Θεωρητικά βοηθάει στην ψύξη Πρακτικά το θέλει για την εμφάνιση φαντάζομαι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, filarhos είπε Εγώ να κάνω μια ερώτηση: Γιατί; Για ποιό λόγο το χρειάζεσαι; Υ.Γ. δεν ειρωνεύομαι απλώς δεν έχω κάποια ιδέα αν βοηθάει κάπου. Πολύ λογική η ερώτησή σου. Σκοπός της κατασκευής είναι να περνάει κρύος αέρας στο σύστημα εισαγωγής. Στα race cars. Δεν έχω race car ούτε έχω ανάγκη μια τέτοια κατασκευή 🙂 Το 70% των πραγμάτων που κάνω στη ζωή μου είναι επειδή μου αρέσουν, όχι επειδή τα έχω ανάγκη. Είναι και αυτό ένα από αυτά! Επεξ/σία 7 Ιουνίου από atrigane 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου Δεν ξέρω την εισαγωγή του ΚΙΑ, αλλά πχ τα boxer της Subaru έχουν εκεί το intercooler και κρυώνει τον εισερχόμενο αέρα. Από την άλλη η ΜΒ έχει τις έξτρα γρίλιες πάνω από τον καθρέπτη στο καπό για να μην εγκλωβίζεται θερμός αέρας στο μηχανοστάσιο. Το κακό είναι ότι όλα αυτά επηρεάζουν την αεροδυναμική άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά. Εγώ δεν θα έβαζα κάτι τέτοιο, ειδικά σε καινούριο αυτοκίνητο. Αλλά αν σου αρέσει πάσο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Δε προσφερει τιποτα σε αυτοκινητο που δεν εχει σχεδιαστει για αυτο, περα φυσικα απο το εμφανισιακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 27 λεπτά πριν, Dantε είπε Δε προσφερει τιποτα σε αυτοκινητο που δεν εχει σχεδιαστει για αυτο, περα φυσικα απο το εμφανισιακο. Kαι αν κάνεις τρύπα στο καπό μπορεί να κάνει πρόβλημα με τα νερά που θα τρέχουν στον χώρο της μηχανής. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις