marios1515 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από marios1515 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Οξεία τσοφρίτιδα. Φαίνεται ότι είναι μεταδοτικό Έκλεισε με 170 ο Σεπτέμβρης και αισίως πατηθήκαν τα 17000 χλμ 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Πως να γίνετε ρεζίλι και να πετάξετε 40€ https://revkingz.com/products/revking Τι πουλάει ο κόσμος? Με ένα απλό obd2 των 3€ γίνεται αυτό και την εφαρμογή που λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μιλάμε για πραφιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Κλαίω. Γαμάτο αλλά κλαίω. Και συμφωνώ πολύ με την πρώτη παράγραφο. https://www.etuners.gr/citroen-ami-stage1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, majnun είπε Κλαίω. Γαμάτο αλλά κλαίω. Και συμφωνώ πολύ με την πρώτη παράγραφο. https://www.etuners.gr/citroen-ami-stage1/ Είναι η ίδια λογική με τα χιοαμι πατίνια που περνάμε άλλο firmware για να ξεκλειδώσουμε την τελική 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Παιδάκια 20κ χλμ το κουπερ όταν έρθω πάω για λαστιχα. Φυσικά Χανκοκ . Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Εχου βγει τώρα τα ventus prime 4. Εγώ φοράω τα 3. Έχει κανείς εμπειρία με τα 4 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα! Μου προτείνανε το Hankook Ventus Prime 3 στα 280 και με δωρεάν ευθυγράμμιση. Τι γνώμη έχετε για τα συγκεκριμένα ελαστικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Ευθυγράμμιση ή ζυγοστάθμιση; Λογικά το δεύτερο. Δεν είναι κακά τα hankook για τα λεφτά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Στα 280, ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση. Τώρα έχω τα Falken 310 από τα οοία έχω μείνει ευχαριστιμένος και αυτή τη φορά μου σύστησε τα Hankook. H άλλη εναλλακτική που σκέφτομαι εγώ είναι το Toyo Proxes Comfort. Στo Prime 3 τα πλαινά του είναι σκληρά και γενικά ο σκελετός τους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δε ξερω ακριβως για το μοντέλο αλλα μεταξυ Falken & hankook προτιμω τα hankook. Βεβαια παιζει ρολο και το αμαξι, γιατι κ τα φαλκεν σε άλλο αμαξι ειναι αψογα και σε άλλο τραγικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Ξέρω σε ζάλισα,μια τελευταία ερώτηση, για το sport bluresponse της Dunlop τι γνώμη έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 6 minutes ago, gaspari said: Ξέρω σε ζάλισα,μια τελευταία ερώτηση, για το sport bluresponse της Dunlop τι γνώμη έχεις; Δεν ξερω για τα συγκεκριμένα αλλά γενικά όπου βλέπεις blue green eco Σε λάστιχα μακρυά. Για να έχουν οικονομία σε καύσιμο χάνουν σε όλα τα αλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Κατα καιρους με πιανουν και εμενα οι ανησυχιες μου (να ξοδεψω λεφτα)... Εχει βαλει κανεις απο τους δεκαδες με τον γνωστό VAG 1.5/150 φιλτρο ελευθέρας; https://www.autodoc.gr/kn-filters/13484456 Φετος εχω αντικατασταση φιλτρου αερα και με δεδομένο ότι αφενος θα βγω εκτος εγγυησης και αφετερου η αντιπροσωπεία χρεωνει το χαρτινο κοντα 50€ (φορ ριζονς) σκεφτομουν να βαλω ελευθέρας και να βγαλω και το πνιχτη που εχει μεσα, κυριως για καλυτερο ηχο και πιο ξεκουραστη ροη αέρα στο μοτέρ (καποια στιγμή που ειχα βγαλει το πνιχτη για 2-3 μερες είχε απειροελαχιστα καλυτερο ηχο και αισθητα καλυτερη ανταποκριση στο γκαζι ομολογουμενως). Ιδεες; Φοβοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 hours ago, paylidis said: Κατα καιρους με πιανουν και εμενα οι ανησυχιες μου (να ξοδεψω λεφτα)... Εχει βαλει κανεις απο τους δεκαδες με τον γνωστό VAG 1.5/150 φιλτρο ελευθέρας; https://www.autodoc.gr/kn-filters/13484456 Φετος εχω αντικατασταση φιλτρου αερα και με δεδομένο ότι αφενος θα βγω εκτος εγγυησης και αφετερου η αντιπροσωπεία χρεωνει το χαρτινο κοντα 50€ (φορ ριζονς) σκεφτομουν να βαλω ελευθέρας και να βγαλω και το πνιχτη που εχει μεσα, κυριως για καλυτερο ηχο και πιο ξεκουραστη ροη αέρα στο μοτέρ (καποια στιγμή που ειχα βγαλει το πνιχτη για 2-3 μερες είχε απειροελαχιστα καλυτερο ηχο και αισθητα καλυτερη ανταποκριση στο γκαζι ομολογουμενως). Ιδεες; Φοβοι; Χωρίς πρόγραμμα δεν θα δεις καμία ουσιαστική διαφορά, μόνο στον ήχο μια μικρή βελτίωση. Αν είναι να μπεις σε αυτή τη διαδικασία βάλτου και ένα πρόγραμμα και είσαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις