Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Papakaliati είπε

Παλικάρια κανένας που να ειδικευετΑι σε bmw (προσθήκη μ πακέτο) ξέρουμε;

Μαρεσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Έχω ένα 114 Vito του '16 και σκέφτομαι για remap στο 119 να δώσει λίγο ώθηση επειδή φορτωμένο σε καλή ανηφόρα τύπου Ιόνια ζοριζεται. Έχει κανείς εμπειρία γενικότερα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geofak είπε

Καλημέρα παίδες. Έχω ένα 114 Vito του '16 και σκέφτομαι για remap στο 119 να δώσει λίγο ώθηση επειδή φορτωμένο σε καλή ανηφόρα τύπου Ιόνια ζοριζεται. Έχει κανείς εμπειρία γενικότερα; 

Σιγουρα θα εχεις καποιο αποτελεσμα, ενδεικτικα εδω δινει πρωτο στάδιο 27 αλογα και 37 κιλα ροπής, δεν ειναι κ λιγο...

https://www.celtictuning.co.uk/services/mercedes-benz/vito-w447-2015/diesel/114-cdi-2-1l-eu5-134-bhp-2015-2019-ECU-remap-chiptuning/stage-1

κανε ενα τηλ στο microchips tuning αν εισαι αθηνα, εχω ακουσει πολυ καλα λογια..

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Σιγουρα θα εχεις καποιο αποτελεσμα, ενδεικτικα εδω δινει πρωτο στάδιο 27 αλογα και 37 κιλα ροπής, δεν ειναι κ λιγο...

https://www.celtictuning.co.uk/services/mercedes-benz/vito-w447-2015/diesel/114-cdi-2-1l-eu5-134-bhp-2015-2019-ECU-remap-chiptuning/stage-1

κανε ενα τηλ στο microchips tuning αν εισαι αθηνα, εχω ακουσει πολυ καλα λογια..

Ευχαριστώ. Είδα τώρα τη σελίδα, ειδικά με stage 2 τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά. Αθήνα δυστυχώς δε βολεύει καθόλου, σε κάποιον αντίστοιχο Θεσσαλονίκη έχουμε; Έψαξα κι έβγαλε porfiris tuning , με πολύ καλές αξιολογήσεις 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, geofak είπε

Ευχαριστώ. Είδα τώρα τη σελίδα, ειδικά με stage 2 τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά. Αθήνα δυστυχώς δε βολεύει καθόλου, σε κάποιον αντίστοιχο Θεσσαλονίκη έχουμε; Έψαξα κι έβγαλε porfiris tuning , με πολύ καλές αξιολογήσεις 

δε τον ξερω το συγκεκριμένο αλλα εαν εχει καλες αξιολογησεις δε χανεις κατι να μιλησεις μαζι του..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, tsofras είπε

Δεν πειράζει ωραία και η χαρά του tuning

Ναι μωρε, πλαστικοί προφυλακτήρες είναι στην τελική!!!

Επεξ/σία από Papakaliati
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Ναι μωρε, πλαστικοί προφυλακτήρες είναι στην τελική!!!

Ε δεν θα βάλεις και κανα φρένο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και Γκάζι μην σου πω χαχαχαχα. Δεν νομίζω ότι το m packet έχει διαφορετικα φρένα...

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

και Γκάζι μην σου πω χαχαχαχα. Δεν νομίζω ότι το m packet έχει διαφορετικα φρένα...

Πήγες να ρωτήσεις στη BMW ? Τι ακριβώς ψάχνεις?

Δημοσ.

Κανένας δεν ξέρει κανέναν για Μπέμπα ωρεεε; 

Ρώτησα Λάρισα , σχεδόν καμία απάντηση. Βαριούνται να βγάλουν λεφτά μάλλον, η έχουν δουλειές με φούντες…

15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πήγες να ρωτήσεις στη BMW ? Τι ακριβώς ψάχνεις?

Μα ρωτήσω πόσο θα έκανε να μου βαζανε το m πακέτο. Η απάντηση ήτανε: ότι βλεπεις στο σάιτ παλικαρι....

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Κανένας δεν ξέρει κανέναν για Μπέμπα ωρεεε; 

Ρώτησα Λάρισα , σχεδόν καμία απάντηση. Βαριούνται να βγάλουν λεφτά μάλλον, η έχουν δουλειές με φούντες…

Μα ρωτήσω πόσο θα έκανε να μου βαζανε το m πακέτο. Η απάντηση ήτανε: ότι βλεπεις στο σάιτ παλικαρι....

Δεν παίρνεις κανα τηλέφωνο σε κανα δύο αντιπροσωπείες Αθήνα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον αυτό θα κάνω. Βλεπω το m sport και το λιμπιζομαι λίγο χαχαχαχαχαχ. Θα ανεβάσω και φωτός μετα, το είχα παραλείψει λίγο μέχρι να αλλάξω ζάντες, αλλά θα αργήσω ακόμη μερικούς μήνες χαχαχαχαχαχ

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για λαστιχα NEXEN εχει καποιος εικονα?

Ειναι για αλλαγη το ford και εχει ακριβη διασταση (215 50 17)

Τα premium πανε 130 το ενα, τα μη επωνυμα (πχ hankook που εχω πολυ καλη εμπειρια) δεν εχουνβ τοσο μεγαλη διαφορα, ειναι στα 110 και δεν βρισκω διαθεσιμα

Tα nexen παιζουν  στα 100 με label Β-Β . Δεν την ειχα υποψιν και λιγο που εψαξα ειναι Κορεατικη με αξιολογα αποτελεσματα στα τεστ.

Σε θυγατρικες και "δευτερα" (kormoran κτλ) δεν θα ηθελα να παω

• Δημιουργία νέου...