Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Με έχει φάει κάτι να το σκαλιξω… η αλήθεια είναι ότι κ με τις 17αρες να μείνει μάλλον τα λάστιχα θα τα αλλάξω με runflat γιατί δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα εργοστασιακά (με μολις 12000 χλμ κιόλας-φαντάσου να πάλιωσουν)

Ικανοποιημένος σε σχέση με τι ? Πρόσφυση ? Τι περιμένεις ότι θα κερδίσεις με τα runflat?

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ικανοποιημένος σε σχέση με τι ? Πρόσφυση ? Τι περιμένεις ότι θα κερδίσεις με τα runflat?

Πρόσφυση είτε σε στεγνό είτε σε βρεγμένο. 

Με τα runflat περιμένω να κερδίσω αφενός άνεση σε περίπτωση που με πιάσει λαστιχο λόγω έλλειψης ρεζέρβας και αφετέρου θα επιλέξω κάποιο καλύτερο λαστιχο σε σχέση με το falken 

Εντιτ: από την άλλη το Αμαξι κινείται εντός πολης κατά 85% και έχω δυο οδικές σε περίπτωση που χρειαστεί όποτε ίσως ένα καλό σετ απλά λάστιχα να ήταν πιο λογική επιλογή 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.

Βάζεις καλύτερα, premium λάστιχα και έχεις και κρατήματα και άνεση.

Πουλάς τα λάστιχα που έχεις ήδη, κερδίζοντας αρκετά, μιας και τα Falken έχουν πολύ καλό όνομα και λίγα km.

Problem solved

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Peugeot208 είπε

Βάζεις καλύτερα, premium λάστιχα και έχεις και κρατήματα και άνεση.

Πουλάς τα λάστιχα που έχεις ήδη, κερδίζοντας αρκετά, μιας και τα Falken έχουν πολύ καλό όνομα και λίγα km.

Problem solved

τα 17αρια μαλλον θα τα βαλω στο καμικ, οποτε ισως δωσω εκεινο το σετ (16αρες + continental με 20000 χλμ)

Τα φαλκεν δεν ειναι καθόλου κακα λαστιχα γενικά, απλα μαλλον στο συγκεκριμενο αμαξι δεν κάθονται καλα - τα εχω βαλει σε άλλο αμαξι και επαθα πλακα... Οποτε ισως και στο καμικ που εχει λιγότερα αλογα να κατσουν πιο καλα...

Δημοσ.

Εχεις 17αρες και θες να βαλεις μεγαλυτερες για καθημερινη κινηση στην Αθηνα?

Καλο κουραγιο :P

Προσωπικα με τις 17αρες σε καθε λακουβα κανω το σταυρο μου μη σπασει τιποτα και ακουσω τις δισκοπλακες να βρισκουν κατω.Βεβαια πρεπει να εχει και πιο χαμηλο προφιλ το δικο μου καθως φοραω 215/45

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, paylidis είπε

Αυτό είναι ένας παράγοντας. 17 έχω ήδη και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ - ξέρω ότι θα χάσω σε άνεση με τις 19, το θέμα είναι να μη το χάσω τελειως για αυτό ζυγίζω τα runflat 

Δεν ξέρω πολλά από ελαστικά και ζάντες, αλλά προς χάριν της συζήτησης γενικά το safe approach είναι να αλλάξεις μία μία τις μεταβλητές. Πχ. πρώτα 19' (που το λες καιρό τώρα ότι το σκέφτεσαι) και μετά αν θες πας σε runflat ή το ανάποδο.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Εχεις 17αρες και θες να βαλεις μεγαλυτερες για καθημερινη κινηση στην Αθηνα?

Καλο κουραγιο :P

Προσωπικα με τις 17αρες σε καθε λακουβα κανω το σταυρο μου μη σπασει τιποτα και ακουσω τις δισκοπλακες να βρισκουν κατω.Βεβαια πρεπει να εχει και πιο χαμηλο προφιλ το δικο μου καθως φοραω 215/45

Καλα μη φανταστεις οτι κανω καμια διαδρομη φοβερη, 15-16 χλμ συνολο την ημέρα, κατα 80% λεωφ. κηφισιας.

Ναι μιλάμε για μεγαλο προφιλ, αν παω στις 19αρες μιλαμε για 235/50, χωρο εχει απειρο ο θολος να μπει και μεγαλυτερο αλλα δε θελω να ξεφυγω απο τις προδιαγραφες του κατασκευαστη εκτος εαν μιλάμε πχ για +5 και αυτο υπο σκεψη

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες έχει κανείς εμπειρία για μπαγκαζιερα κοτσαδορου?

Σίγουρα είναι πιο ακριβές αλλά τις γεμίζεις πιο εύκολα και δεν έχεις το άγχος για ζημιά στις κολώνες που δένει

https://www.skroutz.gr/s/8021292/Menabo-Μπαγκαζιέρα-Κοτσαδόρου-Αυτοκινήτου-BOXXY-Ασημί-330lt.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Φαντάζομαι θα θέλει και Επίσης μήπως στις ράγες μπαίνουν και ποδήλατα οπότε κερδίζεις και 2η χρήση?

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Σίγουρα είναι πιο ακριβές αλλά τις γεμίζεις πιο εύκολα και δεν έχεις το άγχος για ζημιά στις κολώνες που δένει

https://www.skroutz.gr/s/8021292/Menabo-Μπαγκαζιέρα-Κοτσαδόρου-Αυτοκινήτου-BOXXY-Ασημί-330lt.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Φαντάζομαι θα θέλει και Επίσης μήπως στις ράγες μπαίνουν και ποδήλατα οπότε κερδίζεις και 2η χρήση?

Οχι ρε μαν κάτι τέτοια βάζουν στα lada niva για τα κυνηγόσκυλα. 

Θα δυσκολεύεσαι να ανοιγοκλεινεις και το πορτμπαγκάζ. 

Για το λεον τις θέλεις? Οροφής είναι η καλύτερη λύση γενικα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, imr είπε

Οχι ρε μαν κάτι τέτοια βάζουν στα lada niva για τα κυνηγόσκυλα. 

Θα δυσκολεύεσαι να ανοιγοκλεινεις και το πορτμπαγκάζ. 

Για το λεον τις θέλεις? Οροφής είναι η καλύτερη λύση γενικα

Ναι για το Leon

Απλά στο προηγούμενο μου είχαν κάνει λακούβες στις κολώνες

Επίσης βρίσκει η ηλιοροφή οπότε αν ξεχαστεις και ανοίξεις παράθυρα με κλειδί που ανοίγει και η ηλιοροφή θα γίνει ζημιά + ο θόρυβος στο ταξίδι

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, korakios είπε

Το Λεόν πόσο βάρος επιτρέπει στον κοτσαδόρο ?

Χμμ δεν ξέρω 75 κιλά στον ουρανό ξέρω μόνο

Θα το ψάξω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Για αρχή θα πρέπει να βρεις κοτσαδόρο (γνήσιο υποθέτω). Εγώ είμαι 3 μήνες στο περίμενε (δεν είχαν καν κομμάτι, κατασκευάστηκε αρχες Μαΐου κ ακόμα τον περιμένω να έρθει Ελλάδα σκεψου..). 

Απο εκεί κ πέρα και εγώ το θεωρω καλύτερη λύση από τον ουρανό εφόσον έχεις ηλιοροφή 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Για αρχή θα πρέπει να βρεις κοτσαδόρο (γνήσιο υποθέτω). Εγώ είμαι 3 μήνες στο περίμενε (δεν είχαν καν κομμάτι, κατασκευάστηκε αρχες Μαΐου κ ακόμα τον περιμένω να έρθει Ελλάδα σκεψου..). 

Απο εκεί κ πέρα και εγώ το θεωρω καλύτερη λύση από τον ουρανό εφόσον έχεις ηλιοροφή 

Σοβαρά? 3 μήνες? wtf

• Δημιουργία νέου...