anso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Εχω ένα σπιτι στην επαρχία και αντιμετωπίζω προβλημα με τα σαμιαμιδια(σαυρες) και κυριως με τις ακαθαρσιες τους . Εχει κανείς καμια λυση η πρόταση που θα μου ελυνε αυτο το προβλημα;ειτε σε σπρευ ειτε σε κοκκους ειτε σε ηλεκτρική συσκευη.το προβλημα εντοπίζεται σε διαφορους χωρους της οικιας και επισης εχουμε ενα σκυλι ως κατοικίδιο
Πιτούλιας Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 40 λεπτά πριν, anso είπε Εχω ένα σπιτι στην επαρχία και αντιμετωπίζω προβλημα με τα σαμιαμιδια(σαυρες) και κυριως με τις ακαθαρσιες τους . Εχει κανείς καμια λυση η πρόταση που θα μου ελυνε αυτο το προβλημα;ειτε σε σπρευ ειτε σε κοκκους ειτε σε ηλεκτρική συσκευη.το προβλημα εντοπίζεται σε διαφορους χωρους της οικιας και επισης εχουμε ενα σκυλι ως κατοικίδιο Κι εγώ σε χωριό ζω. Για φάρμακα κλπ. δεν ξέρω αλλά η καλύτερη και πιό σίγουρη λύση είναι η γάτα. Μέχρι πέρσι το καλοκαίρι που τάιζα τις γάτες της γειτονιάς και μου έρχονταν στην αυλή, πραγματικά δεν υπήρχε σαύρα για δείγμα τριγύρω. 2 1
anso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε Κι εγώ σε χωριό ζω. Για φάρμακα κλπ. δεν ξέρω αλλά η καλύτερη και πιό σίγουρη λύση είναι η γάτα. Μέχρι πέρσι το καλοκαίρι που τάιζα τις γάτες της γειτονιάς και μου έρχονταν στην αυλή, πραγματικά δεν υπήρχε σαύρα για δείγμα τριγύρω. Εχω ενα σκυλο και μερικές φορές 2 οποτε η γατα δεν είναι κ λυση
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω που ζω επίσης επαρχία έχω μούχλα, μυρμίγκια, ακρίδες και σαρανταποδαρούσες. Άμα θες σου τα ανταλλάσω για τα σαμιαμίδια. Τα βρίσκω χαριτωμένα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από aizensama24
anso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Εγω που ζω επίσης επαρχία έχω μούχλα, μυρμίγκια, ακρίδες και σαρανταποδαρούσες. Άμα θες σου τα ανταλλάσω για τα σαμιαμίδια. Τα βρίσκω χαριτωμένα. Αν δεις τι σκατο βγαζουν θα αλλαξεις γμωμη.σε τοιχους,σε τζαμια παντου.
Tsilitheo2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Τα σαμιαμιδια σου (προφανως μιλας για geckos και οχι σαυρες) , οι οποιες ειναι εξισου χαριτωμενες , σε απαλλάσσουν απο κουνουπια μυγες κτλ... Ειδικα το καλοκαιρι που υπαρχει εξαρση.... Ο λογος που θες να τα εξοντωσεις;;; 1
anso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 37 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Τα σαμιαμιδια σου (προφανως μιλας για geckos και οχι σαυρες) , οι οποιες ειναι εξισου χαριτωμενες , σε απαλλάσσουν απο κουνουπια μυγες κτλ... Ειδικα το καλοκαιρι που υπαρχει εξαρση.... Ο λογος που θες να τα εξοντωσεις;;; Δε θέλω να σκοτώσω η να εξοντωσω κατι.απλα να σταματήσει το κακο αυτο με τα τοσα περιττώματα.ειλικρινα καταντα υπερβολικό.δεν εχω αλλα θεμα ίσα ίσα τα βρίσκω αξιολατρευτα.απλα πολύ σκατό ω🤣.πχ μια συσκευή να μην μαζεύει γενικά τοσα εντομα κτλ ωστε να μην εχω και πολλα σαμιαμιδια
greekfragma Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 να τα μάθεις να "τα κάνουν" στο κήπο. Spoiler
anso Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε να τα μάθεις να "τα κάνουν" στο κήπο. Απόκρυψη περιεχομένων Σωστα θα μου κάνει κ ως φουσκι πως δεν το σκεφτηκα
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Στις 21/3/2021 στις 11:44 ΠΜ, korakios είπε Πρέπει να βρεις απο μπαίνουν κοίτα να δεις ειρωνεία , κάνω αναζήτηση και με πέτυχα.... _____________________ Λοιπόν για να μην ανοίγω νέο θέμα για πείτε κανα φάρμακο ήπιο (αν υπάρχει φυτικό που να κάνει όμως δουλειά εννοείται 1000 φορές καλύτερα) Τα αγαπάω τα εκτιμάω αλλά κάψανε μοτέρ καγκελόπορτας , βραχυκύκλωσαν ηλεκτροβάνα και τώρα κάηκε πλακέτα καυστήρα . Κάπου εδώ τελείωσε η σχέση 😁
giorgos_76 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Τα σαμιαμιδια είναι πολύ άκακα ζωάκια...Κρίμα να τα σκοτώνουμε...Κάνουν πολύ καλό στην φύση και κυρίως δεν δαγκώνουνε... Μου φαίνεται περίεργο που βρήκες τόσα πολλά μες το σπίτι..Και εγώ σε χωριό μένω και δεν έχω βρεί τόσα χρόνια...Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα πιάσεις και να τα απελευθερώσεις έξω 1 1
tzotzo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 5 hours ago, korakios said: κοίτα να δεις ειρωνεία , κάνω αναζήτηση και με πέτυχα.... _____________________ Λοιπόν για να μην ανοίγω νέο θέμα για πείτε κανα φάρμακο ήπιο (αν υπάρχει φυτικό που να κάνει όμως δουλειά εννοείται 1000 φορές καλύτερα) Τα αγαπάω τα εκτιμάω αλλά κάψανε μοτέρ καγκελόπορτας , βραχυκύκλωσαν ηλεκτροβάνα και τώρα κάηκε πλακέτα καυστήρα . Κάπου εδώ τελείωσε η σχέση 😁 Μάλλον ποντίκια έχεις. 2 1
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tzotzo είπε Μάλλον ποντίκια έχεις. έχω και ποντίκια ανα περιόδους, αλλά το πτώμα στην πλακέτα ήταν σαμιαμίδι (ποντίκι δε χωρούσε) Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα