Illouvatar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μεταχειρισμένη giulietta αλλά ακούω πολλά ότι βγάζει προβλήματα κτλ, επειδή το αυτοκίνητο αυτό είναι πανέμορφο, μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει με τις ζημιές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δεν έχουν ακουστεί προβλήματα.Εσύ τι έχεις μάθει;Οχι γενικά για τα Ιταλικά κλπ .
Jos3ph Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Υπάρχει φόρουμ για τα αλφα, και δεκάδες κάτοχοι για να βγάλεις συμπεράσματα. Απόψεις μη-κατόχων δεν γίνονται δεκτές.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, Illouvatar είπε Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μεταχειρισμένη giulietta αλλά ακούω πολλά ότι βγάζει προβλήματα κτλ, επειδή το αυτοκίνητο αυτό είναι πανέμορφο, μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει με τις ζημιές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Από τα ποιο αξιόπιστα Alfa Romeo!! Ξεχνά ότι έχεις ακούσει για τα Ιταλικά αυτά ήταν πριν 20 χρόνια !
thanasisxask Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 42 λεπτά πριν, Illouvatar είπε Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μεταχειρισμένη giulietta αλλά ακούω πολλά ότι βγάζει προβλήματα κτλ, επειδή το αυτοκίνητο αυτό είναι πανέμορφο, μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει με τις ζημιές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Άμα σου αρέσει μην σκέφτεσαι τι μπορεί να πάθει. Μπορεί να παρεις το ποιο αξιόπιστο αυτοκίνητο-μοντέλο και να σου βγει άχρηστο από τις βλάβες. 1
nik0laus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Ρε παιδιά τι λέτε , είσαστε με τα καλά σας; Τα Ιταλικά χαλάνε αφού... Είναι γνωστό τοις πάσι άλλωστε Άσε την Ιουλιέτα και πάρε ένα σταρλετάκι που δε χαλάει ποτέ ..... Αμάξι μουν@ρ@ είναι η Αλφα που κοιτας... πάρε έναν έμπιστο μηχανικό αλά μπρατσέτα και όποια βρεις και ικανοποιεί τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες αγοράς μεταχειρισμένου χτύπα τη αμέσως ... 2
karaLRS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 https://www.insomnia.gr/forums/topic/765892-αγορα-αυτοκινητου-εως-22 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα