gate_7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας . Έχει χαλάσει το κινητό μου και το έχω πάει για σέρβις.Το παλικάρι στο σέρβις μου είπε ότι έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής που θερμαίνεται και δεν φτιάχνετε το κινητό.Του είπα αν αλλάζαμε την πλακέτα ; Μόνο έτσι μου λέει . Τον ρώτησα το κόστος και μου είπε από 120-140 ευρώ. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι το εξής. Τόσο πάει το κόστος για την αλλαγή πλακέτας σε ένα κινητό 5ετιας ; Ευχαριστώ πολύ !
VonLoutsos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 3 hours ago, gate_7 said: Καλησπέρα σας . Έχει χαλάσει το κινητό μου και το έχω πάει για σέρβις.Το παλικάρι στο σέρβις μου είπε ότι έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής που θερμαίνεται και δεν φτιάχνετε το κινητό.Του είπα αν αλλάζαμε την πλακέτα ; Μόνο έτσι μου λέει . Τον ρώτησα το κόστος και μου είπε από 120-140 ευρώ. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι το εξής. Τόσο πάει το κόστος για την αλλαγή πλακέτας σε ένα κινητό 5ετιας ; Ευχαριστώ πολύ ! Και λίγα σου είπε θεωρώ και δεν ξέρω αν θα πάρει και καινούργιο ανταλλακτικο. Ναι μεν είναι παλιό το τηλέφωνο αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ολόκληρη την πλακέτα που από μόνο του ως ανταλλακτικό είναι ακριβό. Ρώτα και στην Smartec(αν και την υπολογίζω στο 200άρι αλλά θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση). Υ.Γ: Πολλά το ξέρω για S7 Edge, όμως είναι από τα ομορφότερα/καλύτερα κινητά εκεί έξω.
billymos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καλησπερα, συγραβρε,, Εχω ενα S7 edge με διαλυμενη οθονη, αλλα δουλευει μια χαρα, κατα τ' αλλα... Εδω και δυο χρονια καθεται. Αν νομιζεις οτι μπορει ο τεχνικος να παρει την πλακετα απο το δικο μου, χαρισμα σου. 1
gate_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Στις 23/3/2021 στις 1:39 ΠΜ, billymos είπε Καλησπερα, συγραβρε,, Εχω ενα S7 edge με διαλυμενη οθονη, αλλα δουλευει μια χαρα, κατα τ' αλλα... Εδω και δυο χρονια καθεται. Αν νομιζεις οτι μπορει ο τεχνικος να παρει την πλακετα απο το δικο μου, χαρισμα σου. Καλημέρα και καλό μήνα .Δυστυχώς τώρα είδα το μήνυμά σου . Το έφτιαξα το κινητό 150€ σύνολο . 140€ η πλακέτα και 10€ κάτι το φλαγκ-σιπ μου είπαν , αλλά δεν κατάλαβα καλά .Μάλλον η θύρα φόρτισης κάτι είχε. Το καλό είναι ότι μου έδωσαν και δύο χρόνια εγγύηση . Το πήγα σε ένα τυχαίο κατάστημα που βρήκα στον Πειραιά το 9βολτο που άκουσα καλές κριτικές.
jim_p Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Αν δεν ξερεις τι σημαινει flagship και στο φερανε σαν επιχειρημα ωστε να σε χρεωσουν 10ε επιπλεον... τι αλλο να πω και για τους 2 σας.
gate_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 44 λεπτά πριν, jim_p είπε Αν δεν ξερεις τι σημαινει flagship και στο φερανε σαν επιχειρημα ωστε να σε χρεωσουν 10ε επιπλεον... τι αλλο να πω και για τους 2 σας. Καλημέρα . Καταρχήν δεν μου αρέσει ο τρόπος σου . Και κατά δεύτερον γιατί πρέπει να ξέρω τι σημαίνει αυτό ; Δεν το έχουμε σπουδάσει όλοι το αντικείμενο . Ξέρω αρκετά και μου φτάνουν !
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Flagship σημαινει ναυαρχιδα. Δεν ειναι επιχειρημα για εξτρα χρεωση, ειναι σαν λεμε αντιστοιχα πως χαλασε ο εγκεφαλος στο αυτοκινητο Τοyota σου, θα κοστισει 100 ευρω, αλλα επειδη το μοντελο Αvensis, το ακριβο δλδ και οχι το Yaris, (δεν ειμαι πολυ σχετικος με τα αυτοκινητα, αλλα καταλαβαινεις τι λεω), θα σου παρουν +10 ευρω. Δεν στεκει σαν ιδεα. Παντως αφου το προβλημα λυθηκε το νημα δεν εχει και νοημα να μενει ανοιχτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις