Zerg13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εβαλα windows10 σε hp dv6 με i7 δευτερης γενιας και 8gb ram + ssd. μου κανει ενα προβλημα με τo gpu switching και το bios ισως ειναι μια λυση. εχει bios update για windows7. Να το τρεξω στα δεκαρια; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Για ρίξε μια ματιά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, filip123go είπε Για ρίξε μια ματιά εδώ. ευχαριστω αλλα ειναι θεμα 5 ετιας. Και να λειτουργουσαν τοτε με τα update δεν αποτελουν λυση σημερα, ασε που τα εχω κανει ολα αυτα. για το bios τι λες; Λες να εχω προβλημα/μπρικαρισμα; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, Zerg13 είπε ευχαριστω αλλα ειναι θεμα 5 ετιας. Και να λειτουργουσαν τοτε με τα update δεν αποτελουν λυση σημερα, ασε που τα εχω κανει ολα αυτα. για το bios τι λες; Λες να εχω προβλημα/μπρικαρισμα; να βάλεις την τελευταία έκδοση που σου δίνει ο κατασκευαστής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε να βάλεις την τελευταία έκδοση που σου δίνει ο κατασκευαστής Για το bios λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα