Miracle Worker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Γεια σας συμφορουμίτες, θα ήθελα τη βοήθεια σας, άλλη μια φορά! Ήρθαν σήμερα και πέρασαν οπτική ίνα μέχρι το διαμέρισμα μου. Το πρόβλημα είναι ότι έβαλαν τη θύρα στο χολ, δίπλα στην εξώπορτα(πλάι στην παλιά). Απ' την παλιά έχω 5 μέτρα τηλεφωνικό καλώδιο μέχρι το γραφείο μου στο υπνοδωμάτιο, όπου έχω το router, το desktop και το ενσύρματο τηλέφωνο. Να μην τα πολυλογώ είναι η "βάση" μου είτε για εργασία είτε για ψυχαγωγία και το τηλέφωνο είναι απαραίτητο εκεί, ειδικά σε περίοδο τηλεεργασίας. Τι μπορώ να κάνω για να διατηρήσω την εγκατάστασή μου, έστω και με κάποια έκπτωση στην ταχύτητα, πέρα από το να βάλω αποδέκτη wifi στο desktop και να πάρω ασύρματο τηλέφωνο; Κάτι μου είπε ο τεχνικός της εγκατάστασης να συνδέσω αντάπτορα στην παλιά θύρα και να παίρνω ίντερνετ μέσω ρεύματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε Γεια σας συμφορουμίτες, θα ήθελα τη βοήθεια σας, άλλη μια φορά! Ήρθαν σήμερα και πέρασαν οπτική ίνα μέχρι το διαμέρισμα μου. Το πρόβλημα είναι ότι έβαλαν τη θύρα στο χολ, δίπλα στην εξώπορτα(πλάι στην παλιά). Απ' την παλιά έχω 5 μέτρα τηλεφωνικό καλώδιο μέχρι το γραφείο μου στο υπνοδωμάτιο, όπου έχω το router, το desktop και το ενσύρματο τηλέφωνο. Να μην τα πολυλογώ είναι η "βάση" μου είτε για εργασία είτε για ψυχαγωγία και το τηλέφωνο είναι απαραίτητο εκεί, ειδικά σε περίοδο τηλεεργασίας. Τι μπορώ να κάνω για να διατηρήσω την εγκατάστασή μου, έστω και με κάποια έκπτωση στην ταχύτητα, πέρα από το να βάλω αποδέκτη wifi στο desktop και να πάρω ασύρματο τηλέφωνο; Κάτι μου είπε ο τεχνικός της εγκατάστασης να συνδέσω αντάπτορα στην παλιά θύρα και να παίρνω ίντερνετ μέσω ρεύματος. καλωδιο ethernet μεχρι το γραφειο σου και ενα ακομα τηλεφωνικο καλωδιο για το τηλεφωνο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Για το τηλεφωνο υπαρχει η λύση του ασύρματου. Για τον υπολογιστή μόνο με καλώδιο καθαρίζεις μια και καλή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Α, δεν ηξερα οτι μπορεις να βαλεις τοσο μακρυ εθερνετ. Τηλεφωνικο καλωδιο υπαρχει ετσι κι αλλιως για το adsl. Δεν περιμενα να τη βγαλω ετσι απλα. Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 100 μετρα ειναι το max, μεχρι 80μετρα είσαι ok χωρις καμία απολύτως απώλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggiamalis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Περιμένω απο μέρα σε μέρα να μου συνδέσουν τo fiber 100 και μενα... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά για όποιον γνωρίζει..... Όταν γίνει η εγκατάσταση και η σύνδεση, θα μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το plc που εχω ώστε να συνδέω όπως εχω τωρα ενα σταθερό pc που εχω σε άλλο δωμάτιο με ethernet μέσω plc η δεν θα είναι εφικτό???? Μου είπαν οτι επειδή το μόντεμ που εχω είναι καλό και υποστηρίζει μέχρι 200MBPS θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ. Θα μπορέσω να κάνω χρήση του PLC και με την ενεργοποίηση του FIBER?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα