Προς το περιεχόμενο

Πλακέτα παραθύρων alfa 146 twin spark 1600 97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα. Εχω ένα Alfa romeo 146 1.6 twin spark του 97 . Πριν μερικές μέρες το παράθυρο του οδηγού δεν ανέβαινε πάνω και όταν ανέβαινε λίγο με το επόμενο πάτημα αντί να ανέβει αυτό κατέβαινε προς τα κάτω. Πήρα  καινούργιο διακόπτη παραθύρου αλλά το ίδιο. Το πήγα σε μηχανικό και αλλάξαμε τον γρύλλο ο οποίος πολλές φορές είχε πρόβλημα ζοριζόταν. Αλλα κάνει πάλι το ίδιο. Κάποιος είπε ότι πρέπει να αλλάξομε την πλακέτα των παραθύρων ξέρει κανείς που είναι τοποθετημένη αυτή η πλακέτα γιατι ουτε ο μηχανικός ξέρει ; Ευχαριστώ.

Γιώργος

Δημοσ.

Διακόπτες/γρύλλοι/πλακέτες παραθύρων δεν είναι δουλειά μηχανικού, είναι δουλειά ηλεκτρολόγου, σταμάτα να αλλάζεις εξαρτήματα στην τύχη και πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο και θα σου πει τι φταίει.

Η πλακέτα πάντως είναι εδώ:

60612324-AG%20A145-6%20Boxer-A155%20electric%20windows%20ECU%20(4).jpg

https://alfa-restoration.co.uk/shop/product_info.php?products_id=2240

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Διακόπτες/γρύλλοι/πλακέτες παραθύρων δεν είναι δουλειά μηχανικού, είναι δουλειά ηλεκτρολόγου, σταμάτα να αλλάζεις εξαρτήματα στην τύχη και πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο και θα σου πει τι φταίει.

Η πλακέτα πάντως είναι εδώ:

60612324-AG%20A145-6%20Boxer-A155%20electric%20windows%20ECU%20(4).jpg

https://alfa-restoration.co.uk/shop/product_info.php?products_id=2240

ευχαριστώ πολύ

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 20/3/2021 στις 4:54 ΜΜ, area51kas είπε

ευχαριστώ πολύ αλλά Εγω ζήτησα εάν γνωρίζει κάποιος να μου πει που είναι τοποθετημένη. Τον κωδικό της πλακέτας τον γνωρίζω και αυτό το σχεδιάγραμμα δεν είναι απ;o alfa romeo 146. 

Στις 20/3/2021 στις 4:54 ΜΜ, area51kas είπε

ευχαριστώ πολύ

ευχαριστώ πολύ αλλά Εγω ζήτησα εάν γνωρίζει κάποιος να μου πει που είναι τοποθετημένη. Τον κωδικό της πλακέτας τον γνωρίζω και αυτό το σχεδιάγραμμα δεν είναι απo alfa romeo 146. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...