Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Klausx είπε

Υπάρχει η περίπτωση να έγινε όλο αυτό από τον πάγο που δημιουργήθηκε με αποτέλεσμα να βρει η φτερωτή και έτσι να σπάσει η βάση.

παγος ψηλα στον χωρο της συντηρησης οταν η θερμοκρασια στη συντηρηση ειναι στους 4 βαθμους μηπως ειναι λιγο δυσκολο να δημιουργηθει?

και μια αλλη απορια που εχω ειναι  η εξης. τωρα που εχω βγαλει ολο τον εσωτερικο ανεμιστηρα και που στο σημειο που ηταν εχει 3 τρυπες δηλαδη ΄΄επαιρνε΄΄ τον αερα απο κατω χαμηλα και ο  εσωτερικος ανεμιστηρας δημιουργουσε μια ροη και ανακυκλωση του ψυχρου αερα στον χωρο της συντηρησης δεν θα επρεπε αυτες οι τρεις τρυπες που υπηρχαν στο σημειο του ανεμιστηρα να βγαζουν λιγο ψυχρο αερα εστω και τωρα στο σημειο που ειναι οι τρυπες εστω χωρις να δημιουργουν ροη αερα σε ολο το χωρο της συντηρησης? Γιατι παρατηρησα οτι δεν ερχεται καθολου ψυχρος αερας που θα μπορουσε να ανακυκλωθει. 

Ο καταψυκτης λειτουργει κανονικα. Επισης το μοντελο αυτο στο προσπεκτους που ειχα κρατησει αναφερει δυο εσωτερικους ανεμιστηρες.Εγω βρηκα τον εναν στη συντηρηση αυτον που εσπασε η βαση Αλλον στη συντηρηση δεν εχει.Λογικα ο δευτερος βρισκεται στην καταψυξη.Εκει βρηκα πλαισιο με βιδες και λογικα βρισκεται απο κατω.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα έπρεπε να φέρνει λίγο αέρα, μήπως ελέγξεις και τον κάτω; Δοκίμασε να πατήσεις τον διακόπτη που κλείνει το φως μπορεί να απομονώνει τον ανεμιστήρα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Klausx είπε

Θα έπρεπε να φέρνει λίγο αέρα, μήπως ελέγξεις και τον κάτω; Δοκίμασε να πατήσεις τον διακόπτη που κλείνει το φως μπορεί να απομονώνει τον ανεμιστήρα

το ψυγειο μου εχει δυο ανεμιστηρες. ο ενας στον καταψυκτη και ο αλλος στην συντηρηση αυτος που εβγαλα. εφοσον ο καταψυκτης δουλευει κανονικα και κανει μια χαρα ψυξη δεν σημαινει οτι ο ανεμιστηρας δουλευει κανονικα? εγω τον ακουω κιολας.

ο διακοπτης της συντηρησης ειναι αλλος απο τον διακοπτη της ψυξης. η καθε πορτα δηλαδη εχει τον δικο του διακοπτη και τον δικο του ανεμιστηρα.εκτος κ αν εννοεις οτι εχει φως στον χωρο της καταψυξης.εκει δεν εχει φως για να πατησω κατι και να δω αν απομονωνει τον ανεμιστηρα.

δεν καταλαβαινω τι μπορει να συμβαινει. μηπως καταψυκτης κ συντηρηση ειναι ξεχωριστα κομματια και λειτουργει το καθενα αυτονομα? 

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα βρηκα την πλαστικη βαση του ανεμιστηρα και την φτερωτη που ειχε σπασει και το εφτιαξα.Συνολικο κοστος 10 ευρω. Ευτυχως τα δινουν ξεχωριστα χωρις το ανεμιστηρακι-μοτερ διαφορετικα το κοστος ανεβαινει στα 60-80 ευρω.Γλυτωσα και καποια εργατικα 30-40 ευρω. Βεβαια η δικη μου ζημια ετυχε να  ηταν κατι απλο.Αν ηταν πλακετα,συμπιεστης ή κατι χοντρο εκει θες επαγγελματια και καμια φορα ειναι τοσο ασυμφορο το κοστος που καλυτερα να παρεις καινουριο ψυγειο.

Η γνωμη μου παντως ειναι αν σας συμβει καποια ζημια να προτιμησετε ημιτασιον ανταλλακτικα και οχι τα αυθεντικα που ειναι  πολυ ακριβα ακομη και στο 4πλασιο της τιμης των ημιτασιον.Ειναι πλεον αξιοπιστα και οσες φορες εχω τοποθετησει τετοια ειχαν την ιδια αποδοση και την ιδια χρονικη διαρκεια και ακομα μεγαλυτερη εως να χαλασουν.Πχ εχω μια εντοιχισμενη κεραμικη εστια και καηκε το ενα ματι το μεγαλο που ειναι και διπλο.Το αυθεντικο στοιχιζε 120 ευρω. Βρηκα το αντιστοιχο σε ημιτασιον βασει μοντελου και το πληρωσα 30 ευρω.Το εχω 5 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα.Το αυθεντικο στα 5 χρονια χαλασε που ειχα.Οποτε  το ημιτασιον εχει βγαλει πια τα λεφτα του και συνεχιζει.

Επεξ/σία από sonikk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...