Vasilisxd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Macosj είπε Πως δεν γίνεται ρε φίλε άνοιξε φωτογραφίες Google πάτε σε οποιαδήποτε φωτογραφία και κάτω δεξιά έχει το Google lens για αναζήτηση κειμένου και ότι άλλο θέλεις. Νομίζω ότι μπορώ να συνεννοηθώ αλλά ενώ σου γράφω ότι έχω γράψει όσο δεν μπορείς να φανταστείς μου λες οτι αγνοώ το 3D touch λες και είμαι κάνα 10χρονο, που για να πας εκεί που θέλεις με αυτό πρέπει να έχεις χειρουργικό χέρι διαφορετικά πάει στην επόμενη ή προηγούμενη σειρά κ.ο κ Δηλαδή μου λες ότι για να βρω ένα ΑΦΜ μέσα σε 1000 δελτία που έχω τώρα στο κινητό μου , πρεπει να πάω μια-μια φωτό και να πατάω το lens ? 2 ώρες πριν, Macosj είπε Και επίσης δεν νομίζω να βρεις πολλούς που θα συμφωνήσουν ότι το Trackpad του iOS keyboard είναι χειρότερο απ' το να βάζεις το δάχτυλο ανάμεσα στις λέξεις. Για αυτό το αντέγραψε και η Samsung (με μια κάκιστη υλοποίηση) στο δικό της keyboard. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από Vasilisxd
dakangr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 21 ώρες πριν, Vasilisxd είπε - Δεν έχει σύστημα σημειώσεων , ώστε να τραβάς φωτογραφίες εγγράφων / τιμολογίων κλπ και αργότερα να κάνεις αναζήτηση κειμένου μέσα σε αυτά τα έγγραφα. - Αυτό που λες πως γίνεται;
Vasilisxd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, dakangr είπε Αυτό που λες πως γίνεται; Μέσα από μια σημείωση , πατάς την κάμερα και διαλέγεις «Σάρωση εγγράφων». Μπορείς να σκανάρεις όσα έγγραφα θέλεις μέσα σε μια σημείωση. Αργότερα , μέσα από τις σημειώσεις , χωρίς να είσαι σε κάποια συγκεκριμένη , πάνω-πάνω έχει «Αναζήτησή». Εκει γράφεις την λέξη/αριθμό που ψάχνεις να βρεις και αυτό εκτός από το κείμενο που θα βρει μέσα σε μια σημείωση , θα ψάξει και στο κείμενο των σκαναρισμένων εγγράφων. 1
dakangr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Μέσα από μια σημείωση , πατάς την κάμερα και διαλέγεις «Σάρωση εγγράφων». Μπορείς να σκανάρεις όσα έγγραφα θέλεις μέσα σε μια σημείωση. Αργότερα , μέσα από τις σημειώσεις , χωρίς να είσαι σε κάποια συγκεκριμένη , πάνω-πάνω έχει «Αναζήτησή». Εκει γράφεις την λέξη/αριθμό που ψάχνεις να βρεις και αυτό εκτός από το κείμενο που θα βρει μέσα σε μια σημείωση , θα ψάξει και στο κείμενο των σκαναρισμένων εγγράφων. Είσαι ωραίος ευχαριστώ. Κάνει και στα ελληνικά αναζήτηση;
Vasilisxd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dakangr είπε Είσαι ωραίος ευχαριστώ. Κάνει και στα ελληνικά αναζήτηση; Απ όσο ξέρω όχι , αγγλικά και αριθμούς. Εναλλακτικά , δοκίμασε και το Google Keep. Αυτο θυμάμαι κάνει και στα Ελληνικά. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από Vasilisxd
dakangr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Απ όσο ξέρω όχι , αγγλικά και αριθμούς. Εναλλακτικά , δοκίμασε και το Google Keep. Αυτο θυμάμαι κάνει και στα Ελληνικά. Το keep δουλευω. Κάνει στους τίτλους. Το ωραίο θα ήταν στα έγγραφα να έκανε στα ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις