Προς το περιεχόμενο

iphone 12 pro vs s21+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Θα προβω σε αγορα νεας συσκευης και ειμαι αποκλειστικα αναμεσα στα 2.

Ιos δεν ειχα ποτε μου και με τρωει λιγακι να το δοκιμασω λογο περιεργειας ειναι η αληθεια.

Αναμεσα στα 2 ποιο πιστευεται ειναι καλυτερο να επιλεξω? Τα υπερ και τα κατα αναμεσα στα 2?

Οποιαδηποτε γνωμη/βοηθεια ευπροσδεκτη να καταλξηξω καπου να γινει το order!

1) είσαι ανάμεσα στα πιο ακριβά κινητά που υπάρχουν εκεί έξω. Έτσι, χωρίς λόγο.

2) Μπορείς να δοκιμάσεις ios σε μια παλιά συσκευή και αν σου αρέσει παιρνεις μετά το 12, και πουλάς το άλλο, ίσως να βγεις χαμένος 50-100€. Το προσπερνάς όμως γιατί στόχος είναι έτσι και αλλιώς το ακριβότερο κινητό χωρίς λογο.

3) Το πιο χρήσιμο και μόνο για τις κάμερες είναι το s21 ultra. Όποιος λέει το αντίθετο είναι.. βασικά δεν είναι κάτι γιατί και μόνο στα χαρτιά να τα δεις τα χαρακτηριστικά, δεν θα είναι λογικό να πει κανείς το αντίθετο.. Γιατί τo s21 μόνο με Huawei p40 pro + συγκρίνεται, με τίποτα άλλο. Το iphone 12 με τα 12 mp με τα μεγάλα πίξελ size 1.8, ακόμα και έτσι, μόνο με κινητά του 2012 συγκρίνεται, βλέπε νοκια n8.

4) Με το iphone 12 θα έχεις άλλο ύφακι. Θα προτιμούσες να μένεις Εκάλη σε ισόγειο, η στη Καισαριανή σε ρετιρέ; 

Οι unboxolicks νομίζω έχουν συγκριτικό στο YouTube, ίσως εκεί σε βοηθήσει η σύγκριση.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, redhotstef είπε

1) είσαι ανάμεσα στα πιο ακριβά κινητά που υπάρχουν εκεί έξω. Έτσι, χωρίς λόγο.

2) Μπορείς να δοκιμάσεις ios σε μια παλιά συσκευή και αν σου αρέσει παιρνεις μετά το 12, και πουλάς το άλλο, ίσως να βγεις χαμένος 50-100€. Το προσπερνάς όμως γιατί στόχος είναι έτσι και αλλιώς το ακριβότερο κινητό χωρίς λογο.

3) Το πιο χρήσιμο και μόνο για τις κάμερες είναι το s21 ultra. Όποιος λέει το αντίθετο είναι.. βασικά δεν είναι κάτι γιατί και μόνο στα χαρτιά να τα δεις τα χαρακτηριστικά, δεν θα είναι λογικό να πει κανείς το αντίθετο.. Γιατί τo s21 μόνο με Huawei p40 pro + συγκρίνεται, με τίποτα άλλο. Το iphone 12 με τα 12 mp με τα μεγάλα πίξελ size 1.8, ακόμα και έτσι, μόνο με κινητά του 2012 συγκρίνεται, βλέπε νοκια n8.

4) Με το iphone 12 θα έχεις άλλο ύφακι. Θα προτιμούσες να μένεις Εκάλη σε ισόγειο, η στη Καισαριανή σε ρετιρέ; 

Οι unboxolicks νομίζω έχουν συγκριτικό στο YouTube, ίσως εκεί σε βοηθήσει η σύγκριση.

O λόγος που είμαι ανάμεσα στα 2 είναι πολύ απλος. 

Κάθε 2 χρόνια κάνω αλλαγή συσκευής πάντα με ναυαρχίδα και πάντα πάω σε σαμσουνγκ γιατί τα έχω συνηθίσει και γιατί μου αρέσουν. Τώρα λοιπόν από το s10 θέλω να πάω στο s21. 

Το διλλημα που προκύπτει με το iPhone 12 έχει πολύ απλή εξήγηση και αυτό. Απλά μου πέρασε απ το μυαλό να δοκιμάσω iPhone καθαρά από περιέργεια γιατί δεν είχα  ποτέ μου. Έτσι λοιπόν έφτασα στο διλλημα να κάνω είτε την συνηθισμένη για μένα αλλαγή και να πάω στο s21, είτε φέτος να κάνω κάτι διαφορετικό και να πάω για πρώτη φορά σε ios.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

O λόγος που είμαι ανάμεσα στα 2 είναι πολύ απλώς. 

Κάθε 2 χρόνια κάνω αλλαγή συσκευής πάντα με ναυαρχίδα και πάντα πάω σε σαμσουνγκ γιατί τα έχω συνηθίσει και γιατί μου αρέσουν. Τώρα λοιπόν από το s10 θέλω να πάω στο s21. 

Το διλλημα που προκύπτει με το iPhone 12 έχει πολύ απλή εξήγηση και αυτό. Απλά μου πέρασε απ το μυαλό να δοκιμάσω iPhone καθαρά από περιέργεια γιατί δεν είχα  ποτέ μου. Έτσι λοιπόν έφτασα στο διλλημα να κάνω είτε την συνηθισμένη για μένα αλλαγή και να πάω στο s21, είτε φέτος να κάνω κάτι διαφορετικό και να πάω για πρώτη φορά σε ios.

Μη το κάνεις φέτος. Όχι φετος.  Το galaxy s20 ήταν προβληματικό στις κάμερες στην εστίαση, στο s21 το διόρθωσαν, και επίσης με αυτό δεν υπάρχει λόγος να βγει φέτος galaxy note. Είναι το απόλυτο κινητό εκεί εξω.  Και εγώ δεν είχα ποτέ iPhone, και μπορω να παρω βέβαια τώρα, αλλά δεν μου κάνει κλικ το σταθερό λειτουργικό που λένε περισσοτερο, οι περισσότεροι. Θέλω το κάτι παραπάνω, και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που διαβάζεις σε κάθε site, υπάρχουν καλύτερες προτάσεις στα μισά + λεφτά . 

Το iPhone 12 pro max , τέλος, είναι η ναυαρχίδα όλων των iPhone. Το s21 ultra, είναι η ναυαρχίδα όλων των android εκεί έξω βάζει κάτω όλες τις άλλες εταιρίες, φέτος . .- 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, redhotstef είπε

Μη το κάνεις φέτος. Όχι φετος.  Το galaxy s20 ήταν προβληματικό στις κάμερες στην εστίαση, στο s21 το διόρθωσαν, και επίσης με αυτό δεν υπάρχει λόγος να βγει φέτος galaxy note. Είναι το απόλυτο κινητό εκεί εξω.  Και εγώ δεν είχα ποτέ iPhone, και μπορω να παρω βέβαια τώρα, αλλά δεν μου κάνει κλικ το σταθερό λειτουργικό που λένε περισσοτερο, οι περισσότεροι. Θέλω το κάτι παραπάνω, και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που διαβάζεις σε κάθε site, υπάρχουν καλύτερες προτάσεις στα μισά + λεφτά . 

Το iPhone 12 pro max , τέλος, είναι η ναυαρχίδα όλων των iPhone. Το s21 ultra, είναι η ναυαρχίδα όλων των android εκεί έξω βάζει κάτω όλες τις άλλες εταιρίες, φέτος . .- 

Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Τι να μην κάνω? Να μην πάρω το s21 η το iPhone 12?

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω μάλλον στο να πάρεις το iPhone 11 (ή γενικά ένα φτηνό iPhone) για να δεις το λειτουργικό. 

Στην περίπτωση που δεν σου αρέσει το λειτουργικό το πουλάς με ελάχιστη "χασούρα" και πας σε S21.

Στην περίπτωση που σου αρέσει, περιμένεις το iPhone 13 που θα έχει λένε πολλές βελτιώσεις (πχ 120hz οθόνη).

Και τα 2 πάντως είναι τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς. Η μόνη διαφορά τους το λογισμικό. Για αυτό σου λέω τα παραπάνω, γιατί θα είναι βλακεία να δώσεις 1000+ για το iPhone και στο τέλος να μην σου αρέσει το iOS.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Θα συμφωνήσω μάλλον στο να πάρεις το iPhone 11 (ή γενικά ένα φτηνό iPhone) για να δεις το λειτουργικό. 

Στην περίπτωση που δεν σου αρέσει το λειτουργικό το πουλάς με ελάχιστη "χασούρα" και πας σε S21.

Στην περίπτωση που σου αρέσει, περιμένεις το iPhone 13 που θα έχει λένε πολλές βελτιώσεις (πχ 120hz οθόνη).

Και τα 2 πάντως είναι τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς. Η μόνη διαφορά τους το λογισμικό. Για αυτό σου λέω τα παραπάνω, γιατί θα είναι βλακεία να δώσεις 1000+ για το iPhone και στο τέλος να μην σου αρέσει το iOS.

Συμφωνώ απόλυτα. Παίρνεις το 11αρι. Αν δεν σου αρέσει το πουλάς με 100€ χασουρα και παίρνεις το s21. Αν σου αρέσει περιμένεις 6 μήνες, το πουλάς τότε και παίρνεις το 13 που με λένε έχει πολλά καινούργια. 120hz, always on display, μικρότερο notch και fingerprint scanner!

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Και τα 2 πάντως είναι τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς.

Προφανως και δεν ισχυει κατι τετοιο. Το S21+το καλυτερο(android) κινητο της αγορας?Ουτε για αστειο.

Απο εκει και περα ποτε μου δεν καταλαβα τι ακριβως σκοπο εχουν αυτου του ειδους τα θεματα.

Δικα σου λεφτα ειναι οτι θελεις τα κανεις. Σε τρωει η περιεργεια για Ios χωρις να σε απασχολει το χρηματικο. Αγορασε iphone 12pro αφου αυτο θες να κανεις οπως λες.

Αν παλι σε απασχολει το χρηματικο,μην αγορασεις και πηγαινε στην δοκιμασμενη και πιο σιγουρη λυση του S21+.

Τι ακριβως γνωμες επιβεβαιωσης περιμενεις να διαβασεις απο τους υπολοιπους???Ο καθενας με ξενα λεφτα οτι του ερθει λεει.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τι ακριβως γνωμες επιβεβαιωσης περιμενεις να διαβασεις απο τους υπολοιπους???Ο καθενας με ξενα λεφτα οτι του ερθει λεει.....

Δεν περιμενω γνωμες επιβεβαιωσης, περιμενω σκετες γνωμες.Ηθελα  να μοιραστω στο διλλημα μου και να ακουσω γνωμες που θα βοηθουσανε να καταληξω καπου. Τι το περιεργο εχει  το θεμα που ανοιξα και δεν καταλαβαινεις το σκοπο του? 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
Στις 19/3/2021 στις 10:12 ΜΜ, Pwpwpw είπε

Θα προβω σε αγορα νεας συσκευης και ειμαι αποκλειστικα αναμεσα στα 2.

Ιos δεν ειχα ποτε μου και με τρωει λιγακι να το δοκιμασω λογο περιεργειας ειναι η αληθεια.

Αφου και εσυ ο ιδιος το γραφεις οτι θες να πας σε Iphone για να το δοκιμασεις,τι ακριβως γνωμες περιμενεις να παρεις? 

Εαν σε απασχολουσε το χρηματικο(μιας και μιλαμε για συσκευη που κοστιζει 2 Ελληνικους μισθους περιπου)δεν θα σκεφτοσουν καν να κανεις αυτο το ''πειραμα''/αλλαγη και θα πηγαινες σε Samsung που αγοραζεις συνηθως οπως λες και εσυ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αφου και εσυ ο ιδιος το γραφεις οτι θες να πας σε Iphone για να το δοκιμασεις,τι ακριβως γνωμες περιμενεις να παρεις? 

Εαν σε απασχολουσε το χρηματικο(μιας και μιλαμε για συσκευη που κοστιζει 2 Ελληνικους μισθους περιπου)δεν θα σκεφτοσουν καν να κανεις αυτο το ''πειραμα''/αλλαγη και θα πηγαινες σε Samsung που αγοραζεις συνηθως οπως λες και εσυ.

Ναι γιατι το καινουργιο Samsung κοστίζει λιγότερο? Αντε να ειναι και 100€ φθηνότερο.. Η διαφορά είναι ότι σε 6 μήνες η αξία των samsung κανει ελεύθερη πτώση ενώ των iphone αργούν πολύ να χάσουν αξία...

Οποτε και να αγοράσεις iphone και να θελήσεις να το δώσεις μετά από 1 μήνα αν δεν σε κάνει θα χάσεις πολύ λιγότερα λεφτά από το να κανεις το ίδιο με android... thats all

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Προφανως και δεν ισχυει κατι τετοιο. Το S21+το καλυτερο(android) κινητο της αγορας?Ουτε για αστειο.

Sorry, το κορυφαίο είναι το S21 Ultra. Εκτός αν έχεις διαφορετική άποψη που θα με ενδιέφερε να ακούσω. Χωρίς διάθεση για "κόντρες", από καθαρή περιέργεια και μόνο.

Δημοσ.

Ταπεινή μου γνώμη είναι πως όλα τα λειτουργικά μας φαίνονται "κάπως" στην αρχή και εντέλει όλα συνηθίζονται.

Η αλήθεια είναι ότι το iOS βάζει φραγμούς που θα πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτούς, αλλά για όλους υπάρχει τρόπος να μην γίνονται περιοριστικοί.

Για μένα το τεράστιο ατού της apple είναι η υποστήριξη των συσκευών της.

Αν είσαι από αυτούς που δεν αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο, τότε προτίμησε iphone που δεν θα σε παρατήσει από updates σε 2-3 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

To iphone είναι υποτίθεται αμερικάνικο αλλά είναι φουλ κινεζιά κατασκευή!!! Το Samsung είναι κορεάτικη κατασκευή, ή βιετνάμ.  Όσο για τα χαρακτηριστικά του Samsung είναι πολύ ανώτερα τόσο σε κάμερα όσο και σε οθόνη. Ακόμα και η πυκνότητα dot per inch είναι κατά πολύ μεγαλύτερη πράγμα που σημαίνει πολύ καλύτερη ανάλυση οθόνης και λιγότερο "σκουπίδι" ανάμεσα στα pixel. Όσον αφορά το λειτουργικό παλιά ναι το iphone ήταν καλύτερο, αλλά τώρα μετά από τόσα χρόνια εξέλιξης και το android είναι μια χαρά...

• Confused 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, udroxoos είπε

Ταπεινή μου γνώμη είναι πως όλα τα λειτουργικά μας φαίνονται "κάπως" στην αρχή και εντέλει όλα συνηθίζονται.

Η αλήθεια είναι ότι το iOS βάζει φραγμούς που θα πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτούς, αλλά για όλους υπάρχει τρόπος να μην γίνονται περιοριστικοί.

Για μένα το τεράστιο ατού της apple είναι η υποστήριξη των συσκευών της.

Αν είσαι από αυτούς που δεν αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο, τότε προτίμησε iphone που δεν θα σε παρατήσει από updates σε 2-3 χρόνια.

Ισχύει...  Κάτοχος 6s το πήρα 2015 και ακόμα κάνει updates... 6 χρόνια μετα.. Αλλά και κάθε χρόνο να αλλάζεις κινητό τα iphone δεν χάνουν αξία...Θα χάσεις λίγα λεφτά για να πας στο επόμενο.. Δείτε μόνο πόσο κοστίζουν τα S20 Ultra και 11 pro max καινουργια στο σκρουτζ... Και υπόψιν ότι τα iphone βγαίνουν 4-5μήνες νωρίτερα....

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tolis1186 είπε

Ναι γιατι το καινουργιο Samsung κοστίζει λιγότερο? Αντε να ειναι και 100€ φθηνότερο.. Η διαφορά είναι ότι σε 6 μήνες η αξία των samsung κανει ελεύθερη πτώση ενώ των iphone αργούν πολύ να χάσουν αξία...

Οποτε και να αγοράσεις iphone και να θελήσεις να το δώσεις μετά από 1 μήνα αν δεν σε κάνει θα χάσεις πολύ λιγότερα λεφτά από το να κανεις το ίδιο με android... thats all

Το S21+_ αυτη την στιγμη ξεκιναει απο τα 850ευρω. Το 12pro απο τα 1150. 300ευρω λοιπον η διαφορα μεταξυ τους.

Επισης ο συμφορουμιτης εγραψε οτι θελει να αγορασει κινητο για να το κρατησει για 2χρονια,κοινως δεν ανεφερε πουθενα οτι θελει να το δωσει αμεσα.

Αλλα και παλι,επειδη τα λεφτα δεν ειναι λιγα και για να μην μπλεκει με μεταπωληση,ενας λογος παραπανω που το S21 ειναι ''καλυτερη''επιλογη,μιας και ο ιδιος δηλωνει οτι εχει προτιμηση σε Samsung.

7 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Εκτός αν έχεις διαφορετική άποψη που θα με ενδιέφερε να ακούσω.

Για το S21+ συγκεκριμενα ειπα οτι διαφωνω,βεβαια μετα παμε σε κουβεντα ποιο Android κινητο ειναι καλυτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...