jonn72 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Καλησπερα, θελω να κανω μια οικονομικη ασφαλεια σε μικρο αυτοκινητο 11ετιας 1200cc 70 ιπποι. να εχω την τυπικη νομικη καλυψη που χρειαζεται + ισως θραυση κρυσταλλων χωρις βεβαια τον φοβο λουκετου. Απο οτι εχω δει εδω στο νημα θετικα σχολια για τις εξης anytime direct hellas να κοιταξω μια αποτις 2 καποια αλλη πιο οικονομικη μιας και λιγα χιλιομετρα τον χρονο? Αξιζει να την κανω online, η καλυτερα σε καπιο γραφειο μεσαζωντα? καπιο σαιτ? αν ειναι μικρη η οικονομικη διαφορα, παω καλυτερα σε γραφειο να ρωτησω. Σε ποιες ασφαλιστικες βρηκατε καλες τιμες αυτη την περιοδο? με εξυπηρετει εξαμηνου,
Nabuko Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, jonn72 είπε καπιο σαιτ? Μπες εδώ, βάλε τα στοιχεία σου και σύγκρινε τιμές https://www.insurancemarket.gr/ασφαλεια-αυτοκινητου
jonn72 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μπες εδώ, βάλε τα στοιχεία σου και σύγκρινε τιμές https://www.insurancemarket.gr/ασφαλεια-αυτοκινητου Εχεις κανει ασφαλεια online προσωπικα? Εχει μεγαλη διαφορα κοστους με το να παω σε γραφειο να την κανω. Οταν τους χρειαστω θα με εξυπηρετησουν η πρεπει να ψαχνομαι, εχει κανεις εμπειρια απο ονλαιν ασφαλειες?
terry308 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάνεις μια αναζήτηση στο sub forum αυτό και διαβάζεις τις εμπειρίες πχ κι ακόμα ένα μεγάλο θέμα που δε βρίσκω.. προσωπικά είχα anytime και τη χρειάστηκα 2 φορές ως προς την οδική βοήθεια και μια για ένα μικροτρακαρισμα, όλα καλά...! Για κάτι σοβαρό δεν έχω άποψη. Στο καινούργιο έχω ασφάλεια μέσω φιλικό ζεύγος ασφαλιστών, χωρίς να χρειαστώ οτιδήποτε. Οποιαδήποτε κι αν επιλέξεις πρόσεξε να έχεις νομική προστασία! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από terry308 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα