gbouros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Ζητώ απόψεις/συμβουλές/βοήθεια με το λογαριασμό μου στη wind σταθερή και συγγνώμη για το σεντόνι. Είμαι 10 χρόνια στη wind και συνέχεια πλήρωνα μόνο το πάγιο (ελάχιστες φορές λίγο παραπάνω λόγω κλήσεων στο 13800) Το πρόγραμμα με 25€ περιέχει Ιντερνετ ως 24 (πραγματικά 14-15) + Απεριόριστα σταθερά + 300 λεπτά προς κινητά. Ο λογαριασμός ξεκινάει 14 του μηνός και λήγει 13 του επόμενου. 7/3 παίρνω sms ότι ο λογαριασμός παρουσιάζει ασυνήθιστα υψηλή χρέωση. Αμέσως τηλέφωνο στο 13800 αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν και έπρεπε να περιμένω να βγει ο νέος λογαριασμός. Φυσικά επιτόπου βάζω στο σταθερό φραγή εξερχόμενων κινητών. 18/3 βγαίνει ο λογαριασμός 280€. 4 ώρες και 31 λεπτά ομιλίας σε κινητά εκτός παγίου χρεώθηκαν 195,86 + τέλη + ΦΠΑ = 255€ 13800 άμεσα ρωτώντας Γιατί άργησαν τόσο πολύ να με ενημερώσουν; Τα δωρεάν λεπτά του παγίου έληξαν 17/2. Γιατί περίμεναν 3 βδομάδες να μου στείλουν sms; 56,6€ χρέωση η ώρα; Είναι δυνατόν; (στον τιμοκατάλογο Φεβρουαρίου στην cosmote αναφέρουν ότι κλήσεις σε κινητά εκτός παγίου έχουν κόστος 18€ η ώρα τελική τιμή) Ζήτησα να μιλήσω με αρμόδιο τμήμα για διευθέτηση και κούρεμα του λογαριασμού. Απάντηση « δεν μπορείτε. Θα προωθήσω εγώ το αίτημα και θα ενημερωθείτε με sms” Σήμερα πήρα sms που μου κόβουν 63,80 και πρέπει να πληρώσω 216,19€. Καμιά συμβουλή τι να κάνω; Κάποιος που έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; ΥΓ1. Ξέρω: Ας πρόσεχα…ας έκανα καλύτερο έλεγχο κλπ ΥΓ2. Τελικά ο γιος βρήκε κοπέλα και μίλαγαν συχνά και στο κινητό (εκτός μέσω internet) Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από gbouros
_Kostantinos_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Γράψτα στο χιόνι και άλλαξε εταιρεία αν δεν μπορείς να πληρώσεις. 3 1
fredd0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Καταρχας το ποσο χρεωνει η κοσμοτε δεν εχει καμια σχεση, το ποσο χρεωνει η Wind της οποιας πελατης εισαι και συμβαση με την οποια εχεις υπογραψει εχει σχεση. Τωρα αν οπως λες δεν ειναι λαθος και η χρηση εχει γινει, ζητησε τους να το πληρωσεις σε δοσεις; H μαλλον πες στο γιο να το πληρωσει, να παρει κι ενα μαθημα ζωης. Δε συμφωνω με τη λογικη του πιστολιου απο πανω. 3
korakios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, gbouros είπε 56,6€ χρέωση η ώρα; Είναι δυνατόν; (στον τιμοκατάλογο Φεβρουαρίου στην cosmote αναφέρουν ότι κλήσεις σε κινητά εκτός παγίου έχουν κόστος 18€ η ώρα τελική τιμή) μετράει απο πρώτο δευτερόλεπτο η χρέωση , λεπτό , ή τρίλεπτο ? Επίσης σημαντικό φυσικά όντως έγιναν απο σένα (προφανώς απο άλλο άτομο στο σπίτι) οι κλήσεις ? (edit : τώρα είδα τα "μέλια" , θεός!) Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από korakios
gbouros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Οι κλήσεις όντως έγιναν και αν μου έλεγαν να πληρώσω τα μισά δεν θα το συζητούσα. Θεωρώ όμως υπερβολική τη χρέωση που έκαναν όπως και ότι οφείλουν να ειδοποιούν όταν φτάσεις το όριο που έχεις. Δηλαδή περιμένουν ένας λογιαριασμός να δεκαπλασιαστεί για να στείλουν ένα sms ;
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, gbouros είπε 1. Γιατί άργησαν τόσο πολύ να με ενημερώσουν; Τα δωρεάν λεπτά του παγίου έληξαν 17/2. Γιατί περίμεναν 3 βδομάδες να μου στείλουν sms; Στο πρόγραμμα σου συμπεριλαμβάνεται κάποια υπηρεσία ειδοποίησης ότι έληξαν τα δωρεάν λεπτά του παγίου? Αν όχι μάλλον θα πρέπει να πεις πάλι καλά που με ενημέρωσαν έστω και τότε, όχι να τους ζητήσεις το λόγο. 15 λεπτά πριν, gbouros είπε 2. 56,6€ χρέωση η ώρα; Είναι δυνατόν; (στον τιμοκατάλογο Φεβρουαρίου στην cosmote αναφέρουν ότι κλήσεις σε κινητά εκτός παγίου έχουν κόστος 18€ η ώρα τελική τιμή) Wind δεν είπες πως έχεις? Αν ναι, τότε είναι εντελώς άσχετο το τι θα είχες χρεωθεί αν ήσουν στην cosmote. 16 λεπτά πριν, gbouros είπε Σήμερα πήρα sms που μου κόβουν 63,80 και πρέπει να πληρώσω 216,19€. Καμιά συμβουλή τι να κάνω; Από ότι φαίνεται ότι μπορούσες να κάνεις το έχεις ήδη κάνει μια και πήρες την έκπτωση, δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Συμβουλή: Πλήρωσε. Και να πάρει καρτοκινητό στον γιο.
giorgosvet Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) gbouros. Ενημερωτικά ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με το δικό σου έχω και δίνω 16,90.Αρα σου παίρνουν κάθε μήνα 8.10 περισσότερα.Αυτο νομίζω είναι πιο σοβαρό. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από giorgosvet 1
korakios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, giorgosvet είπε gbouros. Ενημερωτικά ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με το δικό σου έχω και δίνω 16,90.Αρα σου παίρνουν κάθε μήνα 8.10 περισσότερα.Αυτο νομίζω είναι πιο σοβαρό. αν δε ζητά κάποιος αντιπροσφορές , δεν κάνουν απο μόνοι τους εκπτώσεις...
UncleKim Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Πες ευχαριστω για την εκπτωση, και κάνε έναν διακανονισμό. Στον υιο, κόψε κάτι από το χαρτζιλίκι ώστε να περάσεις και το μήνυμα που πρέπει.
HERTHAN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, gbouros είπε ΥΓ2. Τελικά ο γιος βρήκε κοπέλα και μίλαγαν συχνά και στο κινητό (εκτός μέσω internet) Για ολα φταινε οι γυναικες. 1
alexiko Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Το σημαντικό είναι να καταλάβει το παιδί τα κερατιάτικα που θα πληρώσεις για να μην το ξανακάνει. Καρτοκινητό με πολλά με λεπτά, αν και πλέον με τόσες εφαρμογές μπορεί να μιλάει τσάμπα μέσω ίντερνετ.
HERTHAN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, alexiko είπε Το σημαντικό είναι να καταλάβει το παιδί τα κερατιάτικα που θα πληρώσεις για να μην το ξανακάνει. Ισως ειναι μηδαμινο το ποσο απο τα κερατιατικα που ερχονται στο προσεχες μελλον.😪 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από HERTHAN
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Στην αρχή δεν πολυκατάλαβα τι παίχτηκε μέχρι που είπες στο τέλος ότι τελικά όντως μιλήσατε τόσο. Ο λογαριασμός πρέπει να πληρωθεί και δεν γλιτώνεις το χρέος ακόμα και να χτυπιέσαι μέχρι τα πέρατα του σύμπαντος. Θυμήθηκα κάτι παρόμοιο που έγινε σε εμένα το 2006 δευτεροτης φοιτητής τότε, είχαμε ένα μάθημα καραπαλούκι και όλη την ημέρα ήμασταν με τα τηλέφωνα με τους συμφοιτητές μας για να ρωτήσουμε τι τιμές βρήκαν και αν ήταν σωστοι οι υπολογισμοί των εργαστήριακων ασκήσεων. Τελικά ήρθε το κουστούμι κανένα 200αρι μαζί με 2.5 ώρες χρόνο δωρεάν ομιλία που είχαν εξαντληθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις