Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μίνι τέλος. Καλά ήταν. Θα της πάρω ένα aygo x  διχρωμία. Για γυνσικα τούμπανο ειναι  .

Τουοτα είναι. Τρίτη το κλείνω .

Πόσο έφυγε αν επιτρέπεται ? Σε ιδιώτη ?

Έχει ετοιμοπαράδοτο το αυγό ? Χρώμα ?

Άντε με το καλό

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ignis 19700 μαύρο χαλι από μαιο

i10 ακόμα δεν έχει βγει στην γραμμή κατασκευής 19400 οκ είχα .

Aygo Απρίλη Μάιο 18900. Η πιο safe επιλογή. Δεν το είχα,  το πουλάω χθες ,το πιο όμορφο το πιο οικονομικό,  το πιο safe για μετάβαση downgrade . Ξέρετε τώρα ελλαδα βλέπουν τουοτα είναι καλό  . Τέλος για την γυναίκα η πιο καλή επιλογή. Εγώ έχω το χορνετ 750. Γαμαει

Χρώμα εγώ θέλω το χακι η δεύτερη επιλογή  το μπλε sand. Η γυνσικα κλασσικά το χρυσό η το άσπρο. Βρε θα κάτσω να σκάσω  Ας πάρει ότι θέλει  

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Βρήκα ετοιμοπαραδωτο από ακύρωση στο χρώμα το πολεμικό.

Οκ πάω στην τρέντ μεχ19500 αντι 18800 της πάλς.  Δεν μαμιετε , 5ωνηβες παράδοση πιο πολλά στα ταξια θα έδινα

Screenshot_20240219_182830_Gallery~2.jpg

Screenshot_20240219_182802_Gallery~2.jpg

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mp123 είπε

Βρήκα ετοιμοπαραδωτο από ακύρωση στο χρώμα το πολεμικό.

Οκ πάω στην τρέντ μεχ19500 αντι 18800 της πάλς.  Δεν μαμιετε , 5ωνηβες παράδοση πιο πολλά στα ταξια θα έδινα

Screenshot_20240219_182830_Gallery~2.jpg

Screenshot_20240219_182802_Gallery~2.jpg

Ωραίο το χρώμα , έχει και ηλιοροφή ή είναι μαύρος ο ουρανός ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ωραίο το χρώμα , έχει και ηλιοροφή ή είναι μαύρος ο ουρανός ?

Μαυρο διχρωμία.Ναι ο ουρανός μαυρος

Παίζει από ακύρωση και ένα χρυσό μπεζ από άλλο μαγαζί για όποιον ενδιαφέρετε.οταν γύρισα από το κλείσιμο με πήραν τηλ .

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα πηγα να παρω προσφορά για mazda 2 και υπαρχει έκπτωση απο την mazda 1000 αυτη τη περίοδο. 

mazda 2 90hp homura βγαινει χωρις το χρώμα 20 και εξοδα πινακιδας κτλ 20.000  που το βρίσκω τρελό vfm. καποια χρώματα υπαρχουν με παραδωση 1-2 μηνών αλλιώς μου είπαν περίπου 4 

• Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Καλησπερα πηγα να παρω προσφορά για mazda 2 και υπαρχει έκπτωση απο την mazda 1000 αυτη τη περίοδο. 

mazda 2 90hp homura βγαινει χωρις το χρώμα 20 και εξοδα πινακιδας κτλ 20.000  που το βρίσκω τρελό vfm. καποια χρώματα υπαρχουν με παραδωση 1-2 μηνών αλλιώς μου είπαν περίπου 4 

Καλή επιλογή ως αμάξι αλλά δεν θα το έλεγα και VFM τα 20 χιλιάρικα για μικρό ατμοσφαιρικό αυτοκινητάκι

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά εκεί που έχουν πάει οι τιμές σίγουρα τίποτα δεν είναι  vfm . 

Το vfm το είπα για συγκριτικά με ανάλογα στα ίδια λεφτά έχει περισσότερα έξτρα και ποιότητα κατασκευής. Τώρα το θέμα κινητήρα είναι τεράστια κουβέντα αλλά θα πω είναι θέμα προτίμησης. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν όντως είναι αυτός ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης και δεν έχουν κανει λάθος, είναι πάρα πολύ καλή η τιμή. Πάντα κοιτώντας που είναι ο ανταγωνισμός φυσικά.

https://www.gazzetta.gr/gmotion/2308700/neo-suzuki-swift-times-ekdoseis-pote-erhetai-stin-ellada

• Like 2
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφερθηκε προ ημερών απο συμφορουμιτη, εκανα μια περαιτερω ερευνα για ατομο του περιβάλλοντος μου οποτε τα μοιραζομαι και εδώ.

Η VW εχει βγαλει πιο οικονομικές εκδόσεις εξοπλισμού χωρις να εχει ασχημο εξοπλισμό παρολα αυτα*. Ειδικότερα πολυ καλές τιμές εχουν τα:

Taigo 19500

T-Cross (new) 19950

με το κλειδι στο χερι και απλό χρώμα. *Το κυριοτερο αρνητικό τους εξοπλιστικά ειναι το πενταταχυτο κιβωτιο/95 ιπποι και οι σιδερενιες ζαντες (τις οποιες μου προτεινε ο πωλητης να αντικαταστησει με γνησιες μτχ με λιγες χιλιαδες χλμ με 250€)

Επισης απο τη βασικη αυτη εκδοση λειπει το cruise control που προστίθεται με 160€ ειτε κατα τη παραγγελια ειτε μεταγενεστερα και η καμερα που μπαινει επισης μεταγενεστερα (~300)

Γα καποιον που θελει να κανει τη δουλεια του θεωρω οτι ειναι εξαιρετική τιμή, δεδομένης της αγοράς μεταχειρισμένων (οριακα τα μτχ ειναι ακριβότερα πλεον)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
  • Δημιουργία νέου...