paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Εχει καταργηθει το 8χιλιαρο πλεον... τελέιωσαν τα φραγκα. Η τιμη προ του 8χιλιαρου που το καθιστα προσφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου συνεχιζει κανονικα το προγραμμα για υποβολη αιτησεων τουλαχιστον μεχρι ΚΑΙ Απριλιο 2024 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dimos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, paylidis είπε Εχει καταργηθει το 8χιλιαρο πλεον... τελέιωσαν τα φραγκα. Η τιμη προ του 8χιλιαρου που το καθιστα προσφορα; 56k με χρώμα, γυάλινες οροφές, acc, led φώτα κ.ο.κ. - 5κ (τρέχουσα εκπτωση) - 8κ (επιδότηση) = 43κ 19 ώρες πριν, tsofras είπε Παίζει ακόμη η επιδότηση ? Κάπου είχα διαβάσει ότι θα την έκοβαν Μέχρι 30/4 έχει παρει παράταση. Απ ότι έχω καταλάβει υπήρξαν πολλοί που έκαναν αίτηση αλλά δεν προχώρησαν σε αγορά ηλεκτρικού. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από dimitris_dimos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Tesla Model 3 ή Y με λιγότερα λεφτά Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από thodoris20s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dimos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Tesla Model 3 ή Y με λιγότερα λεφτά Υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε σχέση με τα tesla...ο καθένας τα ζυγίζει και πράττει αναλόγως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Spoiler 9 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε συνεχιζει κανονικα το προγραμμα για υποβολη αιτησεων τουλαχιστον μεχρι ΚΑΙ Απριλιο 2024 έχουν τελειώσει τα λεφτά (ευτυχώς) , όσες αιτήσεις περνάνε είναι απο προηγούμενες ακυρωμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων έχουν τελειώσει τα λεφτά (ευτυχώς) , όσες αιτήσεις περνάνε είναι απο προηγούμενες ακυρωμένες Και εμένα αυτό μου είπαν… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων έχουν τελειώσει τα λεφτά (ευτυχώς) δεν καταλαβαινω το "ευτυχως" δεν ειναι λεφτα του ελληνικου κρατους. ειναι απο ευρωπαικα κονδυλια. καποιο αλλο κρατος θα τα παρει αν δεν μπορεσουμε να τα χρησιμοποιησουμε εμεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Spoiler 1 λεπτό πριν, JailbrokenDiesel είπε δεν καταλαβαινω το "ευτυχως" δεν ειναι λεφτα του ελληνικου κρατους. ειναι απο ευρωπαικα κονδυλια. καποιο αλλο κρατος θα τα παρει αν δεν μπορεσουμε να τα χρησιμοποιησουμε εμεις.. τα ευρωπαϊκά κονδύλια τα πληρώνουμε , δεν είναι τζάμπα , oftopic , ο καθένας ας πιστεύει ότι νομίζει στην μπανανία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων τα ευρωπαϊκά κονδύλια τα πληρώνουμε , δεν είναι τζάμπα , oftopic , ο καθένας ας πιστεύει ότι νομίζει στην μπανανία Spoiler αρα το δικο μας μεριδιο που πληρωνουμε σαν Ελλαδα στην ΕΕ, θα το καρπωθει καποιο αλλο κρατος-μελος off topic, take a chill pill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το κουπερ μάλλον θα φύγει στην τιμή που θέλω. Καλά ήταν. Θα πάρω Toyota. Aygo x η yaris. Οκ παράδοση ως Μάρτιο δεν υπαρχει θέμα.σε πια αντιπροσωπία να πάω;Έτσι και αλλοιως πόλη 99%. Και το Χ με 19κ δεν με χαλάει . Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από mp123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 38 λεπτά πριν, mp123 είπε Το κουπερ μάλλον θα φύγει στην τιμή που θέλω. Καλά ήταν. Θα πάρω Toyota. Aygo x η yaris. Οκ παράδοση ως Μάρτιο δεν υπαρχει θέμα.σε πια αντιπροσωπία να πάω;Έτσι και αλλοιως πόλη 99%. Και το Χ με 19κ δεν με χαλάει . Θα έρθω να σε κλείσω σε υπόγειο να σου φύγουν οι κακές σκέψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, mp123 είπε Το κουπερ μάλλον θα φύγει στην τιμή που θέλω. Καλά ήταν. Θα πάρω Toyota. Aygo x η yaris. Οκ παράδοση ως Μάρτιο δεν υπαρχει θέμα.σε πια αντιπροσωπία να πάω;Έτσι και αλλοιως πόλη 99%. Και το Χ με 19κ δεν με χαλάει . 7 ώρες πριν, tsofras είπε Θα έρθω να σε κλείσω σε υπόγειο να σου φύγουν οι κακές σκέψεις Στο μπαλαουρο ασε τις τρελες Μανώλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, tsofras είπε Θα έρθω να σε κλείσω σε υπόγειο να σου φύγουν οι κακές σκέψεις 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Στο μπαλαουρο ασε τις τρελες Μανώλη Όχι. Αν φύγει στην τιμή που θέλω θα το κάνω.Ετσι κσι αλλοιως ταξίδια δεν πάμε εγώ αμάξι δεν το οδηγαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 55 λεπτά πριν, mp123 είπε Όχι. Αν φύγει στην τιμή που θέλω θα το κάνω.Ετσι κσι αλλοιως ταξίδια δεν πάμε εγώ αμάξι δεν το οδηγαω Για την κατανάλωση το σκέφτεσαι? Αλλιώς δεν κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις