Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, pagalo είπε

Με την Cosmote που φτάνει μέχρι την δίπλα κολλητή οικοδομή λέτε να έχω καμιά τύχη; Μιλάμε για διαφορά 4-5 μέτρα...
Η εμπειρία σας απο Wind ποιά είναι σαν γραμμές; 

Τι να πω να μου πουλάνε τόσο παραμύθι ότι έχουν 50άρα και να πέσω σε 24αρα;

Τι εννοείς φτάνει μέχρι τη διπλανή;

Έχει κάποιος σε αυτή VDSL?

Είστε στο ίδιο ΚΑΦΑΟ συνδεδεμένοι;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαστε στο ίδιο καφαο. Πάντως στην ιστοσελίδα της cosmote φαίνεται ότι έχει διαθέσιμη και 50

Δημοσ.

Εσύ εντόπισες σε ποιο καφαο εισαι;

Πιθανότατα επειδή είσαι κοντά σε Α/Κ, θα πάρεις από εκεί VDSL

Και εγώ έχω VDSL Cosmote από Α/Κ.., όπου μόνο αυτή είχε διαθεσιμότητα..

Η βοντα πχ δεν έδινε..

Λογικα θα στο δώσει και η Wind, προφίλ 8b, σε αντίθεση με 17a που δίνει ο ΟΤΕ..

Πάντως δε νομίζω να παίξεις πάνω από 40mbps, μακάρι, αλλά δύσκολα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον αριθμό του καφάο τον έχω.

Στο κουτί που έχει στην οικοδομή γράφει 412 (αυτός δεν είναι ο αριθμός του καφαο;) και από κάτω έχει 01 02. 

Μπορούμε από κάπου να δούμε που είναι αυτό το καφάο;

Και εγώ φαντάζομαι κάτι τέτοιο.

Πάντως ο τύπος από την Wind μου είπε ότι σίγουρα θα είμαι πάνω από 45. Κάτω απο 45 λέει πάμε σαν βλάβη.

Επεξ/σία από pagalo
Δημοσ.

Αφού στο κατανεμητή της οικοδομής λέει 412, τότε σε αυτό το καφαο είσαι.., εσύ προσπάθησε να εντοπίσεις το καφαο με τον ίδιο κωδικό κοντά στο σπίτι σου..

Μπορείς να δεις στο fttxgr.eu να επιλέξεις όλα τα vdsl (παρόχους) και να ψάξεις τη διεύθυνση σου..

Και αν δεν είσαι, δοθεί βλάβη και πει ο ΟΤΕ τόσο μπορεί να σου δώσει, άντε να σου κόψουν κάνα δυο ευρώ από το λογαριασμό.., αυτοί όμως θα σε έχουν για 2 χρόνια σίγουρο πελάτη...

Δημοσ.

Στους παρόχους δεν βγάζει κάποιο κοντά, αλλά μάλλον δεν είναι ενημερωμενο. Έχουνε βάλει νέο καφάο το οποίο δεν το δείχνει

Αύριο το πρωί έκλεισα ραντεβού να πάω από τον ΟΤΕ της περιοχής να συζητήσω αν μπορούν αυτοί να μου δώσουν και ίσως μάθω τι παίζει και αν έχει η Wind.

Δημοσ.

Τελικά, αφού πέρασα από τον ΟΤΕ και μου είπε ότι δεν γίνεται να βάλω 50αρα από αυτούς αλλά έχουν αρχίσει τα έργα στην περιοχή της Τούμπας και περνάνε Fiber,

και μετά την συζήτηση με την Wind που ο πωλητής προσπαθούσε να μου δώσει σαν Fiber την γραμμή στην οποία η οπτική φθάνει μέχρι το καφάο, αλλά δεν ήξερε που είναι το καφάο και θα ρωτουσε, αλλά τελικά οι τεχνικοί του είπαν ότι δεν με ενδιαφέρει εμένα που είναι το καφαο, αποφάσισα λοιπόν να παραμείνω στην 24αρα Vodafone που μου είναι 14αρα τελικά. (και αφού δεν βλέπω να συνεχίζεται για πολυ΄ακόμα η τηλεκπαίδευση, λογικά μετά το Πάσχα θα γυρίσουν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία).

Οπότε, όταν με το καλό μπουν οπτικες, θα κάνω τότε την μετάβαση και με το νταβατζιλίκι των 130€ να πάρω ένα καινουριο τηλεφωνάκι στην σύζηγο... 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, αναβάθμισα την 50αρα γραμμη σε 100αρα (και η 50αρα αλλα και η 100άρα εχουν θεμα με συνεχεις αποσυνδεσεις (ανα τακτα χρονικα διαστηματα διακοπη της συνδεσης και επανασυνδεση). Αποκορυφωμα σημερα που το ρουτερ κλειδωσε καποια στιγμη στα 16Mbps download (με upload στα 10Mbps!) .
Το ρουτερ ειναι μονο του στην πριζα, φιλτρο εχω μονο στο τηλεφωνο που ειναι σε αλλη πριζα, εχω δοκιμασει πιθανους συνδυασμους, εχω μεινει με το τηλεφωνο εκτος πριζας κτλ, αλλα το θεμα επιμενει. Πηρα καποια screenshots περισσότερα για κληρονομια, να δουμε τι τηλεπικοινωνίες (δεν) έχουμε και πληρωνουμε στον γιδότοπο
image.png.728ba64f3d40da77cf62859d396f9048.pngImageimage.png.8a6e5fe7ce6c6cfed0531370a63bf81b.pngimage.png.1304278b4c1a15899687f5c574b2b279.png

image.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...