Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, atrigane είπε

Ρε τι γίνεται με δαύτους και μετά λένε -αυτοί οι ίδιοι- τους Έλληνες λαμόγια.

Φωνάζει ο κλέφτης....

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, atrigane είπε

Ρε τι γίνεται με δαύτους και μετά λένε -αυτοί οι ίδιοι- τους Έλληνες λαμόγια.

Οι Γερμανοί δεν κλέβουν αλλά όταν κλέβουν, κλέβουν μεγάλα ποσά 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Οι Γερμανοί δεν κλέβουν αλλά όταν κλέβουν, κλέβουν μεγάλα ποσά 😂

Και ελέγχουν κράτη και κυβερνήσεις. Έτσι κάνουν τα μεγάλα ψάρια. Και κάτσε εσύ ψωροκώσταινα να "εξάγεις τουρισμό και πολιτισμό". Έτσι σου είπαν, ότι είναι η βαριά σου βιομηχανία. Αέρα κοπανιστό δηλαδή να πουλάς, για κάτι άλλο δεν είσαι ικανός σου είπαν. Και το δεχτήκαμε. Αμάσητο. Εξάλλου μας κανάκεψαν την εθνική μας υπερηφάνεια, δεν θέλαμε κάτι άλλο!

Επεξ/σία από atrigane
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Αν κατάλαβα καλά λόγω του μειωμένου κόστους της μπαταρίας και της μεγαλύτερης αυτονομίας

• Thanks 1
Δημοσ.

εχει και ενα "εφοσον τροφοδοτειται με οικολογικα καυσιμα" που βρωμαει βιο-αιθανολη. (και καλα η βιολογικη προελευση εχει μηδενικο ανθρακικο αποτυπωμα. παρενεργεια γενικευμενης χρησης η αυξηση της τιμης τροφιμων και ζωοτροφων). 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω καποιον γείτονα που λογικά εργάζεται σε ειδικο τύπου αυτοκινήτου, οποτε πέτυχα χθες το νέο Πολο σε ανθρακι.

Δυστυχως ήμουν για τρέξιμο οποτε δεν ειχα κινητο μαζι για φωτογραφίες.

Ομορφο ρε παιδιά αλλα όχι τόσο ωστε να δικαιολογεί τα χρήματα του, πρακτικά μου φανηκε σαν ενα μικρότερο golf και στα λεφτα που το ζητάνε δε βρίσκω το λόγο να μη παρει κανεις το Golf...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εχω καποιον γείτονα που λογικά εργάζεται σε ειδικο τύπου αυτοκινήτου, οποτε πέτυχα χθες το νέο Πολο σε ανθρακι.

Δυστυχως ήμουν για τρέξιμο οποτε δεν ειχα κινητο μαζι για φωτογραφίες.

Ομορφο ρε παιδιά αλλα όχι τόσο ωστε να δικαιολογεί τα χρήματα του, πρακτικά μου φανηκε σαν ενα μικρότερο golf και στα λεφτα που το ζητάνε δε βρίσκω το λόγο να μη παρει κανεις το Golf...

περίεργος θαμαι αν στην Ελλαδα το αγοράσει καποιος σε αυτην την τιμη πραγματικά,εκτος και αν συντομα το ξεκινησουν με μεγαλες εκπτωσεις,αλλιως στην ονομαστικη τιμή δεν μπορω να φανταστω καποιον να το αγοραζει....πρέπει μόνο ναχει καποιος μετοχες στη νw, δεν μπορω να βρω  αλλον λόγω να δωσει καποιος τοσα λεφτα για το συγκεκριμενο αμαξι

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, h3342 είπε

περίεργος θαμαι αν στην Ελλαδα το αγοράσει καποιος σε αυτην την τιμη πραγματικά,εκτος και αν συντομα το ξεκινησουν με μεγαλες εκπτωσεις,αλλιως στην ονομαστικη τιμή δεν μπορω να φανταστω καποιον να το αγοραζει....πρέπει μόνο ναχει καποιος μετοχες στη νw, δεν μπορω να βρω  αλλον λόγω να δωσει καποιος τοσα λεφτα για το συγκεκριμενο αμαξι

Καλα δε νομιζω οτι γενικα το γκρουπ πουλα στην ονομαστικη τιμή - τιμη configuration.

Απο την εως τωρα εμπειρία μου κατα το 2020 έπαιζαν σεβαστες εκπτωσεις, παρόλα αυτα κάποιοι συμφορουμιτες που πηγαν προσφατα για παραγγελια μιλησαν για πολυ χαμηλές εκπτωσεις σε σχέση με το τιμοκαταλογο. Ισως ειναι στα γενικότερα πλαίσια της έλλειψης αυτες οι τιμές. Κατα τα άλλα συμφωνω απόλυτα, δεν αξιζει τόσα για κανένα λόγο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ποιος θα πάει να δώσει 20κ για VW Poloi; Έλεος κάπου με τις αυξήσεις. Αλλάξανε 2 οθόνες και 2 φώτα και ζητάνε 3κ πάνω. 

Αυτό που αναγνωρίζω στο Polo είναι ότι είναι πολύ άνετο και έχει αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου (κάτι το οποίο δύσκολα συναντάς σε αυτή την κατηγορία).

• Like 3
Δημοσ.
Στις 25/9/2021 στις 8:34 ΜΜ, tsofras είπε

Ναι τα είδα και εγώ έλεος 18500€ με χρώμα και πινακίδες για χιλιαρη με 80 άλογα polo

μα φτάνει στο όριο να δω κανεναν να εχει δωσει 18000 ευρω για το 1.0 MPI 80 PS  του 0-100 χλμ./ώρα σε 15,5 δλ

και να θελω να τον γνωρίσω απο περιεργεια να δω τι ανθρωπος ειναι 😂😂😂

• Like 2

• Δημιουργία νέου...