squib Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Το ίδιο ακριβώς έκανε και με το Ibiza και το έλυσες με αντιπροσωπεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, squib είπε και το έλυσες με αντιπροσωπεία? Νομίζω ρώτησα και μου είπαν αυτό που έγραψα ότι δεν υποστηρίζεται ή κάπου το βρήκα με ψάξιμο στο internet δεν θυμάμαι ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 εγώ θέλω να ενεργοποιήσω το android auto και τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Αφήνω αυτό εδώ για όποιον ενδιαφέρεται. https://www.newsauto.gr/news/gemizi-me-ferrari-o-pireas/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Ημουν μια εβδομαδα σε μια κλινικη στην Στουτγκαρδη.. Το τι ειδα απο merc, και πορσε.. εμεινα απλα να τα χαζευω και μάζευα το σαγόνι μου σε κάθε στροφή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, xgol είπε Ημουν μια εβδομαδα σε μια κλινικη στην Στουτγκαρδη.. Το τι ειδα απο merc, και πορσε.. εμεινα απλα να τα χαζευω και μάζευα το σαγόνι μου σε κάθε στροφή. Εντάξει , τους είπες εκεί ότι εδώ βλέπεις yaris και 2008 ? 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Εντάξει , τους είπες εκεί ότι εδώ βλέπεις yaris και 2008 ? 🤣 Και εκει είδα 2-3 2008! Yaris κανενα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ ήμουν Βαρκελώνη μια εβδομάδα.. Εννοείται πολλά Seat ειδικά Tarraco και Ateca αλλά απίστευτα πολλά Audi, έπαθα πλάκα.. Εντύπωση μου έκανε που δεν έβλεπα καθόλου Hyundai και Kia!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, gxyp είπε Εγώ ήμουν Βαρκελώνη μια εβδομάδα.. Εννοείται πολλά Seat ειδικά Tarraco και Ateca αλλά απίστευτα πολλά Audi, έπαθα πλάκα.. Εντύπωση μου έκανε που δεν έβλεπα καθόλου Hyundai και Kia!!! Μονο στα βαλκάνια και κατα βαση στο ελλάντα που κραταμε 20+ χρονια τα αυτοκινητα εχουμε τζαπονοκορεομανία (γιατι νομιζουμε δε σπανε δε χαλανε, και σε ενα βαθμο υπαρχει μια δόση δικαιου). Αυτος που εχει δυνατότητα να αλλαζει καθε 4-5-6 χρονια αυτοκινητο χωρις να ζοριστει σαφως και θα πάρει ευρωπαικό... Στις 2/9/2021 στις 10:25 ΜΜ, paylidis είπε Ενδεικτικα για future reference που λεμε κ στο χωριό μου, οι τιμές του πρώτου σέρβις για το καμικ: Αρχικη τιμή 172€ Αυτοματη έκπτωση 18% πάει στα 142€ Και με την έκπτωση 50% που μου έδωσαν για τα πρωτα 4 έτη πέφτει στα 86€. καθόλου άσχημα αν σκεφτούμε ότι 55€ έχει στο Σκρουτζ το τετράλιτρο edge που φοράει.. Το κακό ειναι το ραντεβού τους που παει 15 μέρες μετά όποτε θα έχω καβαλήσει τα χλμ κατά μια χιλιάδα ως τότε αλλα δε γίνεται αλλιως Update όλα οκ με το σέρβις, 87 € τελικώς, απλά ανεκδιήγητη καθυστέρηση (το είχαν ετοιμο κ καθόταν κ το κοίταγαν μέχρι που πήγα και παραπονέθηκα). Θαρρείς και θα τους έλεγα δε δουλέψατε μια εργατοώρα αλλά μιση αν μου το έδιναν νωρίτερα (2.20 λεπτά το κράτησαν) Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyg599 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, paylidis είπε Μονο στα βαλκάνια και κατα βαση στο ελλάντα που κραταμε 20+ χρονια τα αυτοκινητα εχουμε τζαπονοκορεομανία (γιατι νομιζουμε δε σπανε δε χαλανε, και σε ενα βαθμο υπαρχει μια δόση δικαιου). Αυτος που εχει δυνατότητα να αλλαζει καθε 4-5-6 χρονια αυτοκινητο χωρις να ζοριστει σαφως και θα πάρει ευρωπαικό... Στις ΗΠΑ πάντως που αλλάζουν τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα τα ιαπωνικά είναι τοπ στις πωλήσεις. Ευρωπαικές δεν είχε βέβαια από ότι θυμάμαι (εκτός απο τις 3 premium) και την VW που είναι από τις τελευταίες σε πωλήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, billyg599 είπε Στις ΗΠΑ πάντως που αλλάζουν τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα τα ιαπωνικά είναι τοπ στις πωλήσεις. Ευρωπαικές δεν είχε βέβαια από ότι θυμάμαι (εκτός απο τις 3 premium) και την VW που είναι από τις τελευταίες σε πωλήσεις. Οχι αυτα που έχουμε εδώ ομως ε; που πηξαμε για γιαρις... εκει εχουν άλλης κατηγορίας ιαπωνικά που εδω δε τα εχουμε δει καν... επισης καλα το λες παιζει πολυ BMW-MERC-Audi, H VW ελαχιστα... άλλη αγορά τελειώς.. Προσωπικα στις ΗΠΑ κάποιο ford κτηνος θα αγόραζα 😅 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyg599 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Οχι αυτα που έχουμε εδώ ομως ε; που πηξαμε για γιαρις... εκει εχουν άλλης κατηγορίας ιαπωνικά που εδω δε τα εχουμε δει καν... επισης καλα το λες παιζει πολυ BMW-MERC-Audi, H VW ελαχιστα... άλλη αγορά τελειώς.. Προσωπικα στις ΗΠΑ κάποιο ford κτηνος θα αγόραζα 😅 Όντως τα περισσότερα είναι διαφορετικά μοντέλα (κυρίως έχουν μεγαλύτερα σε μέγεθος/κυβισμό) αλλά τα τελευταία χρόνια κάποια είναι ίδια. Εγώ σχολίασα το γεγονός ότι δεν είμαστε μόνο στην Ελλάδα εμμονικοί με τα ιαπωνικά αλλά και αλλού υπάρχουν αυτές οι εμμονές με χώρες/brands κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, paylidis είπε Οχι αυτα που έχουμε εδώ ομως ε; που πηξαμε για γιαρις... εκει εχουν άλλης κατηγορίας ιαπωνικά που εδω δε τα εχουμε δει καν... επισης καλα το λες παιζει πολυ BMW-MERC-Audi, H VW ελαχιστα... άλλη αγορά τελειώς.. Προσωπικα στις ΗΠΑ κάποιο ford κτηνος θα αγόραζα 😅 Ένα Civic Si το έπαιρνα αν και δεν μου αρέσουν τα 3πορτα. 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, billyg599 είπε Στις ΗΠΑ πάντως που αλλάζουν τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα τα ιαπωνικά είναι τοπ στις πωλήσεις. Ευρωπαικές δεν είχε βέβαια από ότι θυμάμαι (εκτός απο τις 3 premium) και την VW που είναι από τις τελευταίες σε πωλήσεις. Άλλη αγορά τελείως. Διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικοί νόμοι, διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά αυτοκίνητα, άλλες τιμές στα καύσιμα, διαφορετικά όλα.... Μεταξύ μας ο μέσος Αμερικανός δεν έχει καθόλου γούστο ούτε σε ρούχα, ούτε σε αυτοκίνητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αν συγκρινομαστε με την Ευρωπη, που αυτο ειναι το λογικο, ειμαστε -και στα αυτοκινητα- φτωχος συγγενης. Στη Βουλγαρια με το 2λιτρο πασσατ 200αλογα εβγαινε μαμα, ενιωθα "παρακατιανος". Τουλαχιστον στον ηλιο και στη θαλασσα τους σκιζουμε ολους! Α και στην Ιστορια. Ό,τι βρηκαμε δηλαδη, εμεις να χτισουμε κατι δεν.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις