tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, h3342 είπε Τι αμαξι ειναι,το yaris?ειναι λίγο στριμωχτα ή μου φαινεται επειδη εισαι ψηλός; 27 λεπτά πριν, john1987 είπε To CRV δεν αγόρασε ο φίλος; Αν δεν κάνω λάθος γιατί είμαι και χρυσόψαρο σε κάποια θέματα την Corolla πήρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι Corolla είναι. 1.85 είμαι. Στο δικό μου μπόι, έχω την θέση οδήγησης αρκετά πίσω αλλιώς βρίσκουν τα γόνατα μου στο τιμόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ναι Corolla είναι. 1.85 είμαι. Στο δικό μου μπόι, έχω την θέση οδήγησης αρκετά πίσω αλλιώς βρίσκουν τα γόνατα μου στο τιμόνι ωραια, μια χαρά, ποια έκδοση πηρες και τι τιμή? ο κολλητος μου πηρε την hybrid foul extra περιπου 25 χιλιαρικα κάνα χρονο πριν,τι χρωμα την πηρες εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, h3342 είπε ωραια, μια χαρά, ποια έκδοση πηρες και τι τιμή? ο κολλητος μου πηρε την hybrid foul extra περιπου 25 χιλιαρικα κάνα χρονο πριν,τι χρωμα την πηρες εσυ? Την βενζίνη στην έκδοση Eco, απο εξοπλισμό είναι πλήρης εκτός απο τις ζάντες που θα μπουν σε δεύτερο χρόνο. Τελική τιμή (με μπόλικα δώρα, αισθητήρες πίσω, κάλυμμα πορτ μπαγκάζ, ασφάλεια ένα εξάμηνο και κάτι άλλα) 18.400 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Την βενζίνη στην έκδοση Eco Ποια είναι αυτή η έκδοση, υπάρχει στον διαμορφωτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ποια είναι αυτή η έκδοση, υπάρχει στον διαμορφωτή? Όχι, καταργήθηκε μια βδομάδα αφότου έκανα την παραγγελία Ήταν η δεύτερη, ανάμεσα στην Live και στην Active 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Όχι, καταργήθηκε μια βδομάδα αφότου έκανα την παραγγελία Ήταν η δεύτερη, ανάμεσα στην Live και στην Active Οπότε έχεις συλλεκτική έκδοση πλέον 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragsp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα εχω μια απορια στο focus connected η διάσταση των ελαστικών ειναι 205/60/16 και καποια στγμη στο μελλον μαλλον ή θα βαλω 17αρες ή θα αλλαξω τη διασταση ή σε 215/55/15 ή αε 225/55/16 γιατί αισθάνομαι στην εθνική οδο με τις ανωμαλίες στο οδοστρωμα λες και ειναι μπαλονι μερικες φορες. Αν γίνει κάποιο ατυχημα στην ασφάλεια υπάρχει κινδυνος να μην σε αποζημιώσει επειδη εχεις αλλαξει διασταση και δεν είναι συμβατη με το ταμπελακι γιατι αναφέρει μονο την 205/60/16; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 11/9/2021 στις 10:08 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Χρωστούσα φωτογραφία εσωτερικού εδώ και κανα μήνα. Ορίστε Αυτό το κάλυμμα τιμονιού δε θα σου χαλάσει το δέρμα τιμονιού,από την επαφή και την πίεση με τον καιρό;Την πάτησα με ένα τέτοιο και χάλασε το τιμόνι μου!😵💫😵💫 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Για πείτε πως ενεργοποιούμε app connect χωρίς να πάμε στη Volkswagen? Σε Polo του 2019/2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, squib είπε Για πείτε πως ενεργοποιούμε app connect χωρίς να πάμε στη Volkswagen? Σε Polo του 2019/2020 Το είδες αυτό? https://www.volkswagen.gr/el/syndesimoteta-kai-yperesies-kinetikotetas/syndesimoteta/we-connect/energopoiese.html Έχεις και υπηρεσίες? Εγώ με το seat connect που δεν έχω κάποια υπηρεσία απλά έφτιαξα λογαριασμό, κατέβασα το app και πρόσθεσα το αμάξι μέσω VIN Μετά έκανα σύνδεση μέσω Bluetooth με το ηχοσύστημα και ήμουν έτοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, tsofras είπε Το είδες αυτό? https://www.volkswagen.gr/el/syndesimoteta-kai-yperesies-kinetikotetas/syndesimoteta/we-connect/energopoiese.html Έχεις και υπηρεσίες? Εγώ με το seat connect που δεν έχω κάποια υπηρεσία απλά έφτιαξα λογαριασμό, κατέβασα το app και πρόσθεσα το αμάξι μέσω VIN Μετά έκανα σύνδεση μέσω Bluetooth με το ηχοσύστημα και ήμουν έτοιμος Όταν βάζω το vin μου βγάζει ένα error ότι είναι vin από Volkswagen Id και να κατεβάσω την άλλη εφαρμογή και όταν το κάνω δε περνάει δε δέχεται το vin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, squib είπε Όταν βάζω το vin μου βγάζει ένα error ότι είναι vin από Volkswagen Id και να κατεβάσω την άλλη εφαρμογή και όταν το κάνω δε περνάει δε δέχεται το vin. Χμμμ δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό που θα σου πώ Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο η ημερομηνία κατασκευής του αυτοκινήτου και σε εμένα δεν καταλάβαινε το Ibiza το application (το VIN δλδ) παίζει μόνο για μοντέλα του 21 και όχι του 20. Αλλά ρώτα αν είναι την αντιπροσωπεία να σου πούν μήπως παίζει κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μάλλον αυτό θα παίζει . Επίσης το vin αν το βάλω σε vin checker μου λέει ότι είναι λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, squib είπε Μάλλον αυτό θα παίζει . Επίσης το vin αν το βάλω σε vin checker μου λέει ότι είναι λάθος Το ίδιο ακριβώς έκανε και με το Ibiza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις