Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ανάλογα την περίπτωση , επειδή είμαι εργαζόμενος σε μία εταιρεία δεν σημαίνει ότι είναι υποδειγματική πάντα. Απλά ξεχωρίζει σε σχέση με άλλες.

Τώρα το συμβάν που αναφέρω είναι σε άλλη ασφαλιστική

Καλά δε το συζητώ απλά το αναφέρω ως εμπειρία πρακτική. Στραβές συμβαίνουν με όλες τις εταιρίες. Και από τη Groupama δεν έχω παράπονο στο κομμάτι αποζημιώσεων γι αυτό όταν βρω 5 λεπτά θα τσεκάρω τους όρους να δω τι παίζει. Εδώ έχουν πληρώσει πόμολο πόρτας με τη μερική κλοπή που δεν έπρεπε βάση όρων.

• Like 2
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, alexiko είπε

Καλά δε το συζητώ απλά το αναφέρω ως εμπειρία πρακτική. Στραβές συμβαίνουν με όλες τις εταιρίες. Και από τη Groupama δεν έχω παράπονο στο κομμάτι αποζημιώσεων γι αυτό όταν βρω 5 λεπτά θα τσεκάρω τους όρους να δω τι παίζει. Εδώ έχουν πληρώσει πόμολο πόρτας με τη μερική κλοπή που δεν έπρεπε βάση όρων.

Σιγουρα μπορει να παει στραβα οτιδήποτε. Αναφερει σκέψου ότι ο ασφαλιστης τους (ο συνεργατης κοινως της εταιρείας) του συστησε δικηγόρο για να κινηθει νομικα κατα της ασφαλιστικής καθως ήταν μάλλον ασαφές (ειναι βασικο στοιχειο οι τροχοι δε μπορεις να τα αποκλείεις απο τη μερικη κλοπη)

• Like 2

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Σιγουρα μπορει να παει στραβα οτιδήποτε. Αναφερει σκέψου ότι ο ασφαλιστης τους (ο συνεργατης κοινως της εταιρείας) του συστησε δικηγόρο για να κινηθει νομικα κατα της ασφαλιστικής καθως ήταν μάλλον ασαφές (ειναι βασικο στοιχειο οι τροχοι δε μπορεις να τα αποκλείεις απο τη μερικη κλοπη)

Η μερική κλοπή βάση όρων καλύπτει τα μέρη που είναι απαραίτητα για την κίνηση του αυτοκινήτου. Δεν ξέρω, μου φαίνεται χοντρό το περιστατικό. Δεν το καλύπτουν καθόλου ή έκοψαν μέρος του ποσού;

• Sad 1

1 ώρα πριν, alexiko είπε

Η μερική κλοπή βάση όρων καλύπτει τα μέρη που είναι απαραίτητα για την κίνηση του αυτοκινήτου. Δεν ξέρω, μου φαίνεται χοντρό το περιστατικό. Δεν το καλύπτουν καθόλου ή έκοψαν μέρος του ποσού;

Καθόλου. Όταν κάτσω σε pc θα σου κάνω copy paste την απάντηση που έλαβε. Κάπου λέει υπήρχε κάποια εξαίρεση για ζάντες κ λάστιχα 

19 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καθόλου. Όταν κάτσω σε pc θα σου κάνω copy paste την απάντηση που έλαβε. Κάπου λέει υπήρχε κάποια εξαίρεση για ζάντες κ λάστιχα 

Ελπίζω να μη με παρεξηγείς, απλά μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Μέτοχος δεν είμαι αλλά είχα μια πολύ καλή εικόνα και όσο να ‘ναι έπεσα από τα σύννεφα.

• Sad 1

24 λεπτά πριν, alexiko είπε

Ελπίζω να μη με παρεξηγείς, απλά μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Μέτοχος δεν είμαι αλλά είχα μια πολύ καλή εικόνα και όσο να ‘ναι έπεσα από τα σύννεφα.

Όχι ρε προς θεού.. κουβέντα κάνουμε!

Τσεκαρε Λινκ

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες πλήρωσα ασφάλεια τώρα το λέτε ρε;🤪

Δεν.βρηκα να λέει καποιο ειδικό όρο - το θεωρώ εντελώς καταχρηστικό (και παράνομο) να μην εντάσσεται η κλοπή ζαντών στην κατηγορία "μερική κλοπη".

Επεξ/σία από john1987
  • Like 3

2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

image.jpeg.ccd7b2645e72161145bb38c8bd2011d1.jpeg

Χρωστούσα φωτογραφία εσωτερικού εδώ και κανα μήνα. Ορίστε :P

Το τιμόνι δερμάτινο δεν είναι? Πως και έχεις βάλει κάλυμμα?

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το τιμόνι δερμάτινο δεν είναι? Πως και έχεις βάλει κάλυμμα?

Ναι δερμάτινο είναι απλώς 1. μου φαινόταν λίγο λεπτό (ιδιοτροπία μου, σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα, ακόμα και στην E-Klasse της φαμίλιας) 2. ήθελα να το προφυλάξω απο ιδρώτα και λοιπή καταπόνηση

• Like 1

1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ναι δερμάτινο είναι απλώς 1. μου φαινόταν λίγο λεπτό (ιδιοτροπία μου, σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα, ακόμα και στην E-Klasse της φαμίλιας) 2. ήθελα να το προφυλάξω απο ιδρώτα και λοιπή καταπόνηση

Για το πρώτο οκ το καταλαβαίνω

Για το δεύτερο πιστεύω ότι δεν αξίζει να μην το χαρείς για να έρθει η στιγμή να το πουλήσεις και να είναι καινούριο. Αν πάθει κάτι σε 10χρονια δίνεις 100€ και το ντύνεις καινούριο

• Like 4
  • Thanks 1

17 ώρες πριν, paylidis είπε

Όχι ρε προς θεού.. κουβέντα κάνουμε!

Τσεκαρε Λινκ

Λοιπόν, όροι εδώ. Στη σελίδα 11 γράφει αυτό: 15. Στους τροχούς (ζάντες και ελαστικά) του ασφαλισμένου οχήματος εφόσον αυτές δεν συντρέχουν με άλλες ζημιές καλυπτόμενες από την παρούσα ασφαλιστική σύμβαση.

Θέλει ψάξιμο παιδιά θέλω να τους κάνω ένα ερώτημα και να επανέλθω.

• Like 1
  • Sad 1

4 ώρες πριν, tsofras είπε

Για το δεύτερο πιστεύω ότι δεν αξίζει να μην το χαρείς για να έρθει η στιγμή να το πουλήσεις και να είναι καινούριο. Αν πάθει κάτι σε 10χρονια δίνεις 100€ και το ντύνεις καινούριο

Επίσης και 1 φορά το χρόνο να κάνεις μια βασική περιποίηση με καθαριστικό + conditioner δέρματος θα αντέξει άνετα αν το δέρμα είναι έστω ημισοβαρής ποιότητας 😛 

• Like 1

5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

image.jpeg.ccd7b2645e72161145bb38c8bd2011d1.jpeg

Χρωστούσα φωτογραφία εσωτερικού εδώ και κανα μήνα. Ορίστε :P

Τι αμαξι ειναι,το yaris?ειναι λίγο στριμωχτα ή μου φαινεται επειδη εισαι ψηλός;

• Δημιουργία νέου...