fragsp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @tsofrasειχα πάει για έλεγχο περυσι τις ζαντες του προηγούμενου αυτοκινητου επειδη ενω ειχα αλλαξει λαστιχα ειχε πει ο λαστιχας οτι ηταν οκ οι ζαντες δεν χρειαζονταν τιποτα εκτος απο το ζυγοσταθμιση που εκαναν μετα από 2 ζυγοσταθμισεις πηγαινε χαλια το αυτοκινητο μετα τα 90 πηγα στον Πεττα να τις ελεγχξει τελικά επισκευασε(οχι χρωματισμος κλπ) και τις 4 ζαντες 100ευρουλακια συνολο ,μετα πηγα παλι για ζυγοσταθμιση και τελος! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από fragsp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα,ψάχνω για stick χρώματος για το Focus και σε 2 αντιπροσωπείες που ρώτησα μου είπαν ότι το έχει καταργήσει ή είναι σε έλλειψη για 6 μήνες απο την Ford.Που αλλού μπορούμε να βρούμε κάτι ανάλογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Σε εξειδικευμενο μαγαζι με χρώματα μπορουν να σου φτιάξουν - δε ξερω για στικ, αλλα σιγουρα κατι σαν μανο 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Ενα γενικό σχόλιο-προειδοποιηση που μου ήρθε ως αφορμή θέματος σε άλλο φόρουμ. Προσεξτε τα συμβολαια ασφάλισης σας! Πολλα δε καλύπτουν κλοπη ζαντών. Συμφορουμίτης (σε άλλο φορουμ) την έπαθε με τη groupama (Μικτή) που δε του κάλυψε τη κλοπή ζαντολαστιχων μεσα απο την πυλωτή του. Συνολικό κοστούμι 2400 και δε παιρνει μια καθως "δεν υπηρξε ατυχημα" 1 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Ενα γενικό σχόλιο-προειδοποιηση που μου ήρθε ως αφορμή θέματος σε άλλο φόρουμ. Προσεξτε τα συμβολαια ασφάλισης σας! Πολλα δε καλύπτουν κλοπη ζαντών. Συμφορουμίτης (σε άλλο φορουμ) την έπαθε με τη groupama (Μικτή) που δε του κάλυψε τη κλοπή ζαντολαστιχων μεσα απο την πυλωτή του. Συνολικό κοστούμι 2400 και δε παιρνει μια καθως "δεν υπηρξε ατυχημα" Δεν έχει μερική κλοπή ? Έχει όρο που τις εξαιρεί ? Και εγώ άκουσα απο συνάδελφο της γυναίκας ότι δεν τους κάλυψαν θραύση (σε μεταχειρισμένο 500αρκι) επειδή είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης φιμέ και τους είπαν ότι είναι παράνομο ?!?!?! ( φαντάζομαι ούτε καν κοίταξαν την σκουρότητα) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν έχει μερική κλοπή ? Έχει όρο που τις εξαιρεί ? Και εγώ άκουσα απο συνάδελφο της γυναίκας ότι δεν τους κάλυψαν θραύση (σε μεταχειρισμένο 500αρκι) επειδή είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης φιμέ και τους είπαν ότι είναι παράνομο ?!?!?! ( φαντάζομαι ούτε καν κοίταξαν την σκουρότητα) Δε γινεται μικρη χωρις μερική απο όσο ξερω. Είχε όρο που δε κάλυπτε ζαντολάστιχα παρα μονο αν χαλασουν απο ατύχημα..... Απαράδεκτο... Ελεγξτε τα συμβολαια σας (τσεκαρα το δικο μου στη eurolife δε τα εξαιρει, θα δω κ την anytime που εχω στο 2ο) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Δε γινεται μικρη χωρις μερική απο όσο ξερω. Είχε όρο που δε κάλυπτε ζαντολάστιχα παρα μονο αν χαλασουν απο ατύχημα..... Απαράδεκτο... Ελεγξτε τα συμβολαια σας (τσεκαρα το δικο μου στη eurolife δε τα εξαιρει, θα δω κ την anytime που εχω στο 2ο) Μα δεν έχει σχέση η μικτή , αν δεν υπήρχε ο όρος θα τον κάλυπτε η μερική κλοπή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Μα δεν έχει σχέση η μικτή , αν δεν υπήρχε ο όρος θα τον κάλυπτε η μερική κλοπή ετσι ακριβως... αυτοι τα εξαιρεσαν απο την κλοπή και προφανως απο τη μικτη (καθως δεν υφισταται ζημια του ειπαν). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Ποιά ζαντολάστιχα καλύπτει η ασφάλεια? Μόνο τα μαμίσια ή και τα aftermarket? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Ποιά ζαντολάστιχα καλύπτει η ασφάλεια? Μόνο τα μαμίσια ή και τα aftermarket? οτι βγηκε απο το εργοστάσιο. Εξαιρεση πιθανώς να αποτελει εαν εχει γινει φωτογραφηση για τη μικτή οποτε καλύπτει οτι υπαρχει στη φωτογραφία (αυτο μου είχαν πει για ενα αμαξι που ασφαλισα στην anytime με γνησια ζαντολάστιχα αλλα απο επόμενο μοντελο). 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ποιά ζαντολάστιχα καλύπτει η ασφάλεια? Μόνο τα μαμίσια ή και τα aftermarket? Τα μαμά Βέβαια και αυτό τώρα είναι λίγο σχετικό γιατί αν βγαίνει το αμάξι με 17αρες και εσύ έχεις κάνει παραγγελία με 19αρες και δεν είναι ξεκάθαρο στο τιμολόγιο δεν ξέρω τι παίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ενα γενικό σχόλιο-προειδοποιηση που μου ήρθε ως αφορμή θέματος σε άλλο φόρουμ. Προσεξτε τα συμβολαια ασφάλισης σας! Πολλα δε καλύπτουν κλοπη ζαντών. Συμφορουμίτης (σε άλλο φορουμ) την έπαθε με τη groupama (Μικτή) που δε του κάλυψε τη κλοπή ζαντολαστιχων μεσα απο την πυλωτή του. Συνολικό κοστούμι 2400 και δε παιρνει μια καθως "δεν υπηρξε ατυχημα" Θα το δω αυτό στη Groupama παιδιά γιατί δε θυμάμαι παίζει τέτοιος όρος. 59 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν έχει μερική κλοπή ? Έχει όρο που τις εξαιρεί ? Και εγώ άκουσα απο συνάδελφο της γυναίκας ότι δεν τους κάλυψαν θραύση (σε μεταχειρισμένο 500αρκι) επειδή είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης φιμέ και τους είπαν ότι είναι παράνομο ?!?!?! ( φαντάζομαι ούτε καν κοίταξαν την σκουρότητα) Οι περισσότερες εταιρίες καλύπτουν το κόστος αλλαγής κρυστάλλου αλλά όχι της μεμβράνης. Πάλι δεν καταλαβαίνω από που προέκυψε απόρριψη της αποζημίωσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, alexiko είπε Θα το δω αυτό στη Groupama παιδιά γιατί δε θυμάμαι παίζει τέτοιος όρος. Οι περισσότερες εταιρίες καλύπτουν το κόστος αλλαγής κρυστάλλου αλλά όχι της μεμβράνης. Πάλι δεν καταλαβαίνω από που προέκυψε απόρριψη της αποζημίωσης. Δεν ασχολήθηκα γιατί είναι κόρη - συναδέλφου της γυναίκας μου , οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Απλά το ανέφερα και εγώ γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο. Δεν τους κάλυψε με την λογική ότι η μεμβράνη είναι παράνομη επέμβαση στο τζάμι (νταφακ ξέρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν ασχολήθηκα γιατί είναι κόρη - συναδέλφου της γυναίκας μου , οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Απλά το ανέφερα και εγώ γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο. Δεν τους κάλυψε με την λογική ότι η μεμβράνη είναι παράνομη επέμβαση στο τζάμι (νταφακ ξέρω) 9 στα 10 περιστατικά συνήθως λύνονται και απλά έχει γίνει μπέρδεμα. Η εταιρία πχ στην οποία δουλεύεις (κατάλαβα από τα 150€ απαλλαγή στη μικτή), θεωρώ είναι υποδειγματική στη διαχείρηση ζημιών και σπάνια ζητάει περιττά χαρτιά. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, alexiko είπε 9 στα 10 περιστατικά συνήθως λύνονται και απλά έχει γίνει μπέρδεμα. Η εταιρία πχ στην οποία δουλεύεις (κατάλαβα από τα 150€ απαλλαγή στη μικτή), θεωρώ είναι υποδειγματική στη διαχείρηση ζημιών και σπάνια ζητάει περιττά χαρτιά. Ανάλογα την περίπτωση , επειδή είμαι εργαζόμενος σε μία εταιρεία δεν σημαίνει ότι είναι υποδειγματική πάντα. Απλά ξεχωρίζει σε σχέση με άλλες. Τώρα το συμβάν που αναφέρω είναι σε άλλη ασφαλιστική 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις